Hiburan By: SGMS Fas March 19, 2018 @ 2:08am

Tahniah! Baby Pipi Merah Selamat Dilahirkan!

Tahniah diucapkan kepada Datuk Seri Siti Nurhaliza, 39,  yang baharu sahaja menimang bayi comel pipi merahnya di sebuah pusat perubatan pada jam 8.17 pagi tadi.

Puteri sulongnya itu yang dilahirkan secara pembedahan seberat 3.55 kilogram berada dalam keadaan baik dan sihat.

Menerusi kenyataan yang dikeluarkan pengurusnya, Rozi Abdul Razak, Siti dan suami, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa aka Datuk K, memilih hari Isnin untuk bersalin memandangkan tarikh berkenaan bersamaan dengan hari kelahiran Nabi Muhammad SAW selain jatuh pada 1 Rejab.

Seperti yang dinyatakan melalui perbualan telefon dalam program ‘Melodi’ semalam, Siti mohon diberi ruang untuk berehat dan tidak mahu lagi menerima tetamu pada hari pertama melainkan ahli keluarga terdekat.

“Selepas beberapa hari baharulah saya boleh menerima tetamu yang mahu melawat,” ujar Siti.

Berhubung wajah dan nama anak, Siti dan suami turut memaklumkan akan berkongsi maklumat tersebut selepas tujuh hari atau pada waktu yang sesuai kelak.

Kami ingin mengucapkan terima kasih atas doa dan sokongan ahli keluarga, rakan-rakan, peminat dan pihak media sejak dari awal kehamilan sehinggalah Siti selamat melahirkan bayi,” ujar Datuk K.

Tentu ramai peminat Siti tak sabar nak melihat bayi pipi merah ini kan?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 23 Dec 2018

「屿你同在」圣诞节献爱心!化身圣诞老人

「屿你同在」圣诞节献爱心!本地艺人Victor李俊颉、伍家辉和Jyin傅健颖化身圣诞老人大派礼物。

Featured Wed, 15 Sep 2021

“Halus Buatan, Boleh Cecah Ribuan Ringgit Semeter”- Cantiknya! Penampilan Dr Wan Azizah Di Istiadat Parlimen Raih Perhatian!

Istiadat Pembukaan Penggal Ke-4 Majlis Parlimen Ke-14 telah berlangsung pada kelmarin. Kebiasaannya, ahli parlimen akan menggayakan uniform rasmi berwarna putih namun kemunculan Ahli Parlimen Pandan dan Presiden Pakatan Harapan, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan […]

Hiburan Mon, 4 Dec 2017

Jangan Banding, Hina Anak Artis

Pengguna alam maya seharusnya bijak dan tidak menjadikan media sosial sebagai laman untuk mengutuk anak-anak artis.Setiap anak mempunyai perbezaan tumbesaran tersendiri

Hiburan Fri, 15 Mar 2019

Ajak Tolak ‘Lamaran’ Dua Stesen Radio?

Namun begitu, selebriti berusia 33 tahun ini tidak menolak kemungkinan untuk bergelar penyampai radio semula jika mendapat tawaran bersesuaian kelak.

Hiburan Mon, 20 Nov 2017

王源《蒙面》飆唱林宥嘉神曲!「三段高音」全场尖叫

中国人气团体TFBOYS由3个平均年龄17岁的少年组成,日前其一成员王源参加《蒙面唱将猜猜猜》,演唱林宥嘉的经典神曲。会参加这个节目,他进而透露了其中的原因,“现在可能我的人气盖过了我的歌声”,因此想戴上面具最直接地用声音来明白他的歌唱实力。

Hiburan Sun, 22 Dec 2019

Nikah Teman Lama, Issey Akhiri Zaman Duda

Alhamdulillah, Tahniah Issey!

Hiburan Wed, 9 Oct 2019

Kejayaan Neelofa Berkat Doa…?

Hubungan rapat pelakon, pengacara dan usahawan Noor Neelofa Mohd Nor dengan ibunya, Datin Noor Kartini Noor Mohamed bukanlah rahsia.  Sering mendoakan kejayaan dan keselamatan anaknya yang kerap mengembara atas urusan kerja, ramai yang dambakan ibu […]

Events Mon, 8 Oct 2018

| Live TV