Hiburan By: Salma Syahbuddin February 13, 2019 @ 5:53pm

Tahniah! Raisa Selamat Timang Anak Sulung

Bagi peminat lagu-lagu indonesia semestinya penyanyi Raisa antara yang menjadi favourite bukan? Popular menerusi lagu Terjebak Nostalgia, Raisa kini seharusnya sudah boleh menambah statusnya bukan sahaja sebagai seorang penyanyi dan isteri, malah juga Ibu.

Dikhabarkan telah bersalin di sebuah hospital di kawasan Jakarta Selatan, pasangan ini bagaimanapun masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung perkhabaran gembira ini. Namun, menurut laporan Liputan6, pengurus Raisa memaklumkan pasangan ini akan memberikan kenyataan dalam masa yang terdekat menerusi laman sosial mereka. Jadi, mohon tunggu ya mbak!

Dan, semenjak tersebarnya gambar penyanyi ini dilaman sosial, ramai peminat sudah membanjiri ruangan komen di instagram beliau.

Wah! Apapun, tahniah diucapkan buat penyanyi Raisa dan suaminya, Hamish Daud diatas kelahiran bayi sulung mereka.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 20 Jun 2019

Tiket ‘Licin’, 911 Gegarkan Quill Convention Center Sabtu Ini!

Kumpulan vokal popular dari United Kingdom, 911 mengakui teruja tiket konsert 911 The Reunion akan berlangsung pada 22 Jun ini di Quill Convention Center, Kuala Lumpur, habis terjual sejak tiga hari lalu.

Events Fri, 1 Nov 2019

Debaran Makin Terasa, Jangan Lupa Tonton ASK 2019 Malam Ini!

Jangan lupa ‘melekat’ di depan kaca televisyen menyaksikan malam kemuncak Anugerah Skrin 2019 yang bersiaran di Tv3 bermula jam 9 malam ini. Tengok jangan tak tengok ok! 

Events Thu, 15 Nov 2018

王冠逸返马出席活动自嘲「都不红!」

凭着《延禧攻略》海兰察一角爆红的王冠逸返马出席活动;在主持人介绍他歌手身份时,自嘲歌曲都不红!

Hiburan Thu, 8 Mar 2018

BTS sings OST For Japanese Remake Of ‘Signal’!

BTS is back with an OST for the Japanese remake of ‘Signal’!

Hiburan Mon, 10 Dec 2018

‘Terima Kasih Doakan Kebahagiaan Kami’ – Mona Allen

Selamat Pengantin Baru buat pasangan selebriti, Mona Allen & Pekin Ibrahim…

Hiburan Thu, 27 Dec 2018

朱浩仁《Rain On Me》1229举办粉丝见面会

带着全新专辑《Rain On Me》回归乐坛的朱浩仁,将于12月29日(星期六)下午2时,在蕉赖Leisure Mall底层大厅举办粉丝见面会!

Events Fri, 1 Feb 2019

Trivia Persembahan AJL Yang Dapat Sorakan Paling Kuat, Lagu Mana Jadi Pilihan Ramai?

Tak sabar nak tengok siapa dapat sorakan paling padu tahun ni! Korang dekat rumah pun boleh join sekali ok?

Hiburan Mon, 5 Aug 2019

Camila Cabello Puts a Light to the Shades About Her Body

Camila Cabello took to her Instagram to address the hates she’s been getting about her body image!

Contest Wed, 2 Oct 2019

Single “Andai Nanti” Serlah Kematangan Vokal Mu’izz Zulqarnain

Terus support Mu’izz dan jangan lupa tonton video klip Andai Nanti okay!

Hiburan Fri, 11 May 2018

Lagu-lagu R Kelly Kena Boikot?

Muzik Kelly masih boleh didapati menerusi perkhidmatan itu tetapi keputusan untuk mengeluarkannya dari senarai lagu bermakna ia tidak akan dipromosi.

| Live TV