Hiburan By: SGMS Faida May 28, 2019 @ 1:27pm

Tak Mahu Putus Asa, Keluarga Buat Solat Hajat Untuk Farid Kamil

Pelakon dan penulis skrip, Fadzil Zahari berkata pihaknya tidak akan berputus asa dengan harapan abangnya, Datuk Farid Kamil dibebaskan daripada penjara sempena Aidilfitri minggu depan.

Menurut Fadzil, 36, peguam Farid pada masa ini sedang melakukan terbaik sama ada untuk membebaskan atau menangguhkan hukuman itu.

“Ibu dan bapa kami bersedih dengan berita ini dan sentiasa berdoa ada keajaiban berlaku dalam tempoh kurang dua minggu sebelum Hari Raya ini.

“Malah ada juga kalangan ahli keluarga dan kenalan rapat mengadakan solat hajat untuk Farid” katanya.

Mahkamah Majistret Petaling Jaya, sebelum ini, memerintahkan Farid menjalani hukuman penjara selama sembilan bulan bermula 15 Mei dan bawah pengawasan Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) selama dua tahun kerana menggunakan dadah jenis ganja pada Januari tahun lalu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 25 Sep 2019
Featured Tue, 16 Nov 2021

“Nanti Dah Cukup Duit Nak Bawa Pergi Makkah” – Wanita Sebak Nampak Ayah Masih Bekerja Walaupun Sudah Berusia

“Nanti Dah Cukup Duit Nak Bawa Pergi Makkah” – Wanita Sebak Nampak Ayah Masih Bekerja Walaupun Sudah Berusia Perasaan anak mana yang tidak sedih apabila melihat ayahnya yang sudah berusia masih bekerja untuk keselesaan anak-anak. […]

Hiburan Mon, 16 Apr 2018

Irwan Akur Tersingkir Pada Minggu Ke-5 Mentor Otai

Jangan lupa terus saksikan konsert Mentor Otai setiap hari Ahad, jam 9 malam hanya di TV3. Atau anda boleh saksikan siaran secara langsung menerusi siaran berdefinisi tinggi hanya di tonton. Dan, jangan lupa untuk mengundi peserta kegemaran masing-masing di portal rasmi kami di www.xtra.com.my

Hiburan Mon, 15 Jan 2018

RUNNING MAN’S PRODUCER REVEALS HIS TRUE FEELINGS ABOUT CAST MEMBERS

Running Man is the hottest Korean reality TV show. All the cast members are truly loved around the world too! But have you ever wondered what the producer really thinks of them?

Automobile Tue, 7 Aug 2018

Nak Bergaya Dengan Kereta Baru? Perkongsian Ini Mungkin Buat Anda Berfikir Semula

Peganglah pada pepatah yang berbunyi ‘Ukur baju di badan sendiri’. Jangan pasang niat nak bergaya saja dengan membeli di luar kemampuan pula ya.

Hiburan Sat, 29 Dec 2018
Hiburan Wed, 10 Oct 2018

Isteri Cantik Kenapa Jarang Tunjuk Di IG? Ini Alasan Paling Win Dari Isteri Jep Sepahtu

Macam-macam soalan ditanyakan pada artis ni erk…Pilihan masing-masing, ada yang gemar tayang pasangan, ada yang lebih ‘tertutup’. Tepuk dada, tanya selera!

Hiburan Mon, 12 Mar 2018

Bila Kumpulan K-Pop Nyanyi Lagu Gemilang

Kumpulan k-pop IN2IT ini berjaya mencuri perhatian peminat apabila memuat naik video dengan menyanyikan semula lagu Gemilang dengan sebutan yang cukup baik sekali

Hiburan Wed, 11 Sep 2019
Hiburan Fri, 25 May 2018

Alycia新歌《坏话》被电台禁播

入围「娱协30」新人推荐奖的Alycia相隔多一年终有新作,惟其中的《坏话》 却因歌词内容,遭到电台禁播。

| Live TV