Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Events By: SGMS Faida March 19, 2019 @ 3:51pm

Reza Rahadian Tak Paksa Badan Kerja Lebih Masa

Meskipun sering menerima tawaran berlakon sebagai hero, pelakon terkenal Indonesia Reza Rahadian tidak tamak mengejar wang.

Kata hero filem My Stupid Boss ini, dia tidak akan mengambil dua tawaran dalam satu masa.

“ Saya tidak boleh memaksa badan untuk shooting dua projek sekaligus.

“ Ini kerana saya bimbang tidak dapat memberikan hasil maksimum. Sebab itu saya perlu memilih dengan betul antara tawaran-tawaran yang datang.

“ Kalau ambil banyak job tapi hasilnya tidak memuaskan, buat apa kan?,” katanya kepada portal Kompas.com.

Tambah Reza, dia selalu akan menghabiskan sesebuah projek itu terlebih dahulu sebelum menerima projek seterusnya.

“ Saya biasanya akan berterus-terang dengan sesebuah pihak produksi yang menawarkan job kepada saya. Kalau double job, aduh gak sanggup,” katanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 22 Apr 2019

‘ Saya Akan Bincang Dengan Pihak Bekas Isteri’- PU Abu Minta Maaf

Saya akan berbincang dengan pihak bekas isteri saya untuk hal yang selanjutnya. Doakan semuanya dipermudahkan dan dapat diselesaikan dengan cara baik.

Hiburan Wed, 10 Jul 2019

‘Saya Dah Cuba’-Mawar Masih Sayangkan Fizo Omar?

Bekas isteri Fizo Omar mengaku dia telah mencuba sedaya upaya menyelamatkan bahtera rumah tangga yang dibina sejak enam tahun lalu.

Hiburan Fri, 5 Jan 2018

Rahsia Kulit Bersih dan Tampil Cantik

Neelofa tetap tampil cantik. Kulit wajahnya juga bersih dan tiada masalah cela mahupun jerawat. Apa rahsia kulit cantik Neelofa dan kekal langsing. Minum banyak air kosong Tip paling mudah ialah minum air kosong dengan banyak. Neelofa […]

LIFESTYLE Thu, 25 Apr 2019

Spoil Mum & Dad This Parents’ Day with Classic Time Pieces

They’re gorgeous watches which your parents will absolutely treasure.

Fab Foodies! Thu, 30 May 2019

How to Be A Tea Connoisseur? Here’s 5 Interesting Facts About Tea That You MUST Know!

This particular brand of tea puts you to a deep restful night seep..

Hiburan Sun, 29 Sep 2019

Dapat Kejutan, Untungnya Jadi Elfira Loy!

Tak sabar nak tengok Elfira jadi ibu!

Hiburan Mon, 12 Feb 2018

IMPAK JAMPI SANGAT BESAR – AZMEER

Azmeer memberitahu perbezaan markah antara tempat pertama dan kedua tidak begitu jauh namun tidak boleh mendedahkan angka tepat…

Hiburan Thu, 30 May 2019

‘Industri Seni Tak Adil’- Abon

Saya mungkin lepas tapi kawan-kawan lain macam mana?

Hiburan Wed, 12 Jun 2019

祖雄变身职业拳击手!为电影每天狂操8小时增肌减脂

Hero祖雄为了新电影《震撼擂台》拳击手角色,每天8小时的严格训练,希望能在荧幕上呈现给观众完美的肌肉线条。

| Live TV