Hiburan By: SGMS Enal December 24, 2017 @ 2:55am

Tak Percaya Iqram Dinzly ‘Sakit’

Perubahan yang ketara perwatakan Iqram Dinzly baru-baru ini ternyata menjadi perhatian warga laman sosial. Perkara tersebut turut mendapat perhatian Erma Fatima yang meyakini bahawa pelakon lelaki masih waras.

“Aku tak percaya! Biar apa pun kata mereka…aku tetap tak percaya. Dimana jua kau berada dik, akak percaya kau tahu apa yang sedang kau lakukan. Setiap kali akak tengok video live kau, setiap kali itu hati akak yakin kau sedang membuat satu persembahan di atas panggung utk kami melihat diri kami”

“Maki hamun, keji mengeji itulah kita. Terima kasih dik kerana mengingatkan kami tentang diri kami. Akak percaya, akak percaya kau masih Ikram Dizly yang aku kenal dulu,” luah Erma di Instagram.

Tindakan Iqram Dinzly melayan kerenah dan kecaman warga laman sosial adalah perkara yang sia-sia. Sampai bila mungkin hati di luar sana baru berpuas hati.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 3 Jan 2019

Rambut Ala Tempurung, Aedy Ashraf Kembali Menjadi Sebutan

Alamak, rare juga style macam ni kan?

Hiburan Thu, 9 Nov 2017

#BEST WISHES MAWARAF

Menggunakan hashtag #mawaraf, Raf Yaakob dan Mawar Rashid telah diraikan oleh keluarga terdekat semasa majlis bersiram dan berinai yang telah dijalankan disalah sebuah hotel terkemuka di Kuala Lumpur.

Featured Sat, 30 Oct 2021
Hiburan Wed, 17 Apr 2019

Shaheizy Sam Dapat Anak Kedua, Tahniah!

Tahniah Sam & Tilla. Sure comel baby dorang ni!

Events Wed, 31 Oct 2018

Is IKEA Also Joining in on the 11.11 Sale Hype?

Seems like it’s time to go furniture shopping soon!

Events Wed, 12 Sep 2018

Venue Change for Lui Peng’s Tour Stop in Malaysia

DON’T go to The Bee because there’s a change in location.

Hiburan Tue, 28 Aug 2018

‘Mana Ada Gimik’, Fitri Haris Tiada Niat Tipu Peminat

Akui penyanyi lagu Wahai Kekasihku, dia menafikan ia adalah gimik untuk lagu terbarunya dan tidak berniat mempermainkan sesiapa dan meminta maaf atas kejadian itu.

Hiburan Sat, 7 Jul 2018

「话题终结者」伍家辉首搭傅健颖主持 自嘲节目差点难产

全新网络平台Pentagon Online TV 首炮推出三档节目!其中「话题终结者」伍家辉首搭傅健颖主持《调啤音乐人》,让伍家辉自嘲节目差点因为他难产。

Hiburan Tue, 10 Sep 2019

Mamat Exists Bebas Dengan Jaminan Polis

Selepas ditahan polis atas kesalahan dadah pada Ahad malam, vokalis Exists, Mamat dibebaskan daripada tahanan reman dengan jaminan polis sekitar pukul 4.30 petang, Selasa. Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Shiraz Projects, Shirazdeen Karim yang berada di […]

Hiburan Tue, 14 Jan 2020

| Live TV