Hiburan By: SGMS Enal December 24, 2017 @ 2:55am

Tak Percaya Iqram Dinzly ‘Sakit’

Perubahan yang ketara perwatakan Iqram Dinzly baru-baru ini ternyata menjadi perhatian warga laman sosial. Perkara tersebut turut mendapat perhatian Erma Fatima yang meyakini bahawa pelakon lelaki masih waras.

“Aku tak percaya! Biar apa pun kata mereka…aku tetap tak percaya. Dimana jua kau berada dik, akak percaya kau tahu apa yang sedang kau lakukan. Setiap kali akak tengok video live kau, setiap kali itu hati akak yakin kau sedang membuat satu persembahan di atas panggung utk kami melihat diri kami”

“Maki hamun, keji mengeji itulah kita. Terima kasih dik kerana mengingatkan kami tentang diri kami. Akak percaya, akak percaya kau masih Ikram Dizly yang aku kenal dulu,” luah Erma di Instagram.

Tindakan Iqram Dinzly melayan kerenah dan kecaman warga laman sosial adalah perkara yang sia-sia. Sampai bila mungkin hati di luar sana baru berpuas hati.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 11 Mar 2018

Datin Muda, Elvina Nikah 18 Mac

Tahniah buat pelakon muda Elvina yang bakal bernikah 18 Mac 2018

Events Wed, 17 Apr 2019

Drink and Stand a Chance to Win an All-Expense Paid Trip to Madrid!

Discover Heineken® Extra-Time Zones across Malaysia and stand to win an all-inclusive trip to Madrid for the UEFA Champions League final, among other exciting prizes.

Hiburan Thu, 1 Feb 2018

BTS DROPPED DETAILS ON UPCOMING CONCEPT FOR THEIR NEXT ALBUM

BTS drop the bomb on the concept of their upcoming album! And we absolutely can’t wait to purchase it.

Hiburan Thu, 24 May 2018

Maaf…Belum Sedia Tambah Zuriat

Kos hidup dan barangan anak-anak juga mahal pada masa kini. Untuk menambah zuriat, banyak aspek perlu diambil kira dengan teliti…

Hiburan Wed, 2 May 2018

Muka Seiras, Mungkinkah Ini Jodoh Aiman?

“Disebabkan semua kata muka kami sama, mak dah restu kami tinggal sekali. Hahahahaha. Puas kita adjust muka nak bagi sama. #twin,” tulisnya sinis di laman Instagram.

Hiburan Mon, 4 Dec 2017

范冰冰弟弟范丞丞回国参加真人秀

有网友爆料范丞丞从韩国回国,将参加《偶像练习生》的比赛,并放出了范丞丞的机场照。

Hiburan Sat, 17 Nov 2018

‘Kau ingat aku tak semak dengan kau? Berambus!’, Giliran Ozlynn Pula ‘Sekolahkan’ Netizen

Tulisnya, “Kadang mulut kau tu bau juboq (punggung) ayam macam mulut kau masa kau bertanya tanpa fikir perasaan orang”

Events Wed, 29 Aug 2018

Berita Baik! Tonton Kini Ditayangkan Secara Percuma

Langkah ini sekaligus membolehkan tonton  menjangkau lebih ramai khalayak dan mengurangkan kos dengan memasukkan pemain video YouTube dan Daily Motion pada laman web dan platform mudah alihnya

Hiburan Wed, 3 Apr 2019

James五月将再来马!宣传全新EP《The Light》

James五月将再来马!为他的全新EP《The Light》宣传。

Hiburan Fri, 2 Aug 2019

| Live TV