Hiburan By: SGMS Faida May 16, 2019 @ 4:40pm

‘Tak Semua Wanita Sabar Macam Bella’-Aliff, Bella Cerai Talak Satu

Selepas melafazkan cerai hari ini, penyanyi Aliff Aziz memohon maaf atas segala perbuatannya yang banyak mengguris hati keluarga terutama isterinya, Bella Astillah.

“ Jujur dari hati saya paling dalam, saya memohon maaf kepada Bella kerana dia banyak berkorban untuk saya dan anak. Segala makan pakai, lahirkan anak dan hal berkaitan kerja, saya mohon maaf kerana apa yang berlaku ada di luar kawalan saya.

“ Beri saya ruang untuk memperbaiki diri. Selebihnya saya serahkan kepada Allah SWT, maafkan kesalahan saya,” katanya dengan linangan air mata.

Tambah Aliff, jujurnya dia masih sayangkan Bella dan anak mereka Ayden Adrean yang kini berusia dua tahun.

“ Tak semua wanita sabar macam Bella. Selagi saya masih hidup, walaupun betapa teruknya perbuatan saya sebelum ini, saya masih ada peluang untuk berubah.

“ Saya tak mahu ulas lebih lanjut mengenai hal ini lagi,” akhirinya yang mahu membina hidup baharu yang lebih baik selepas ini.

Menerusi laman IG Bella, wanita ini berterima-kasih kepada pengikutnya yang tidak putus berdoa untuk dirinya selama ini.

“Alhamdulillah semua di permudahkan tadi. Mungkin sampai sini sahaja jodoh saya dan Aliff. Semoga selepas ini saya dapat menjadi ibu yang baik buat Ayden.

” Terima kasih yang tak putus2 mendoakan saya dan keluarga. Apa yang terjadi adalah takdir Allah s.w.t dan Bella redha. Allah s.w.t knows best,” tulisnya. 

Aliff dan Bella Astillah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur hari ini.

Rumah tangga pasangan ini berdepan masalah selepas kecurangan Aliff mula dibongkar satu persatu sejak kebelakangan ini.- Harian Metro.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 12 Jul 2024

Isu Tumbuk Pipi, Nurul Shuhada Tarik Semula Kes Terhadap Hafidz Roshdi

Susulan kontroversi membabitkan insiden menumbuk pipi bekas isterinya, Pelakon Hafidz Roshdi bersyukur apabila Nurul Shuhada menarik semula kes tersebut. Memetik laporan Harian Metro, Nurul Shuhada Mat Shukri menarik balik kes menumbuk pipi kiri sebanyak tiga […]

Events Fri, 15 Jul 2022
Featured Sun, 23 May 2021

‘Tak Kemaruk Soal Cinta, Tak Gelabah Fikir Jodoh, Heliza Helmi Layak Dijadikan Ikon Wanita Muslimah’

Penyanyi dan aktivis Heliza Helmi tidak asing lagi dalam  memperjuangkan misi kemanusiaan. Walaupun jarang muncul di kaca televisyen dnamun beliau masih aktif dalam pelbagai misi kemanusiaan dalam menghulurkan bantuan buat rakyar di Syria dan Palestin. […]

Hiburan Fri, 22 Jul 2022
Ijab & Kabul Sat, 24 Feb 2024
Featured Fri, 27 Aug 2021

Ucap Tahniah Kepada Kabinet Baharu, Tweet Bekas Menteri Agama Buat Ramai Sayu

Bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Datuk Dr. Zulkifli Mohamad al-Bakri yakin dengan barisan Kabinet baharu yang diumumkan Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob hari ini. Dalam satu kenyataan di laman […]

Events Sat, 5 Jan 2019

「五福星」再发贺岁专辑!伍家辉望占贺岁市场一席位

阔别5年,五福星再度发行全新创作新年歌《五福星又报喜》!伍家辉首当贺岁歌曲制作人,望能占大马贺岁市场一席之位。