Hiburan By: SGMS Faida July 4, 2019 @ 12:21pm

Tendangan ‘Target’ Viral, Hairul Azreen Tiada Niat Cari Publisiti

Pelakon Hairul Azreen mengakui melakukan Cabaran Penutup Botol (#bottlecapchallenge) hanya sekadar suka-suka.

“Saja buat suka-suka. Kat IG (Instagram), ramai meminta saya buat, bukan sebab ada yang mencabar,” kata Hairul kepada Xtra.com.

Katanya, kebetulan dia sedang lepak dengan beberapa teman lalu melakukannya dan berkongsi di IG.

“Itu pun selepas melakukan percubaan sebanyak tiga empat kali, barulah jadi.

“Sebelum ini pernah buat tendangan ‘target’, jadi dah biasa dan tiada masalah,” katanya.

Dalam rakanan video dimuat naik pelakon filem Paskal itu, dia dilihat melakukan tendangan sisi membuka penutup botol plastik minuman bergas.

Cabaran itu mula tular di media sosial seluruh dunia menggunakan tanda pagar #bottlecapchallenge sejak awal minggu ini.

Antara artis antarabangsa yang dilihat turut menyahut cabaran itu ialah pelakon aksi bertaraf Hollywood, Donnie Yen.

Oleh: Endy Ashari

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 23 Dec 2019
Hiburan Thu, 23 May 2019

Tayang Jam Tangan Ratusan Ribu, Apa Komen Alif Satar?

Sebelum ini, jam tangan Aliff menjadi bualan hangat netizen apabila hasil pencarian menunjukkan jam tangan tersebut bernilai RM121,000

Hiburan Wed, 4 Dec 2019

Isteri Hamil Anak Pertama, Glenn Fredly Masih Berahsia?

Timbul spekulasi bahawa isterinya kini hamil anak pertama.

Hiburan Sun, 28 Oct 2018

71岁汪明荃唱跳两小时!罗家英欲来马买房子

「阿姐」汪明荃《辉煌50 汪明荃2018 云顶演唱会》圆满举行!8月刚过71岁生日的阿姐,入行超过50年,在演唱会上劲歌热舞唱足2小时,把几十年的经典再次演绎一满歌迷的瘾。

Hiburan Mon, 5 Nov 2018

Penyanyi Ddu-Du-Ddu-Du Datang KL 23 Februari 2019

Wohooo…siapa kat sini excited macam we all? Tak sabarnya!

Hiburan Fri, 26 Oct 2018

Kalau SonaOne & Alif Bergabung Dalam Satu Lagu? ‘Obvious’ Meletop Kot!

Kata Alif, ‘Kami mulanya menulis lagu ini sebagai satu penghormatan kepada keyakinan diri seorang wanita. Semakin kami mendalami subjek ini, kami sedar bahawa…

Hiburan Mon, 22 Jul 2019

OMG…Anak Lan Solo Kena Hempap Lelaki 90 Kg!

Habis terkena orang lain. Sekadar cadangan jela. Apa-apa pun, terima kasih kepada semua yang membantu kami kat Ioi City Mall tadi

Hiburan Sun, 22 Apr 2018

Jarak Usia Bukan Halangan Zara- Hafreez

Zara Zya tak rasa lebih tua bila berada dengan Hafreez. Malah dia jadi diri sendiri! Auwww, kalau korang tengok gelagat dorang di laman Instagram, comel betul pasangan ni…

Hiburan Wed, 23 Oct 2019

黄明志1231迎来首场万人演唱会!与歌迷倒数跨年

黄明志12月31日将与歌迷倒数跨年,《4896》巡演将登上万人体育馆!

Hiburan Wed, 31 Jul 2019

Wow…Isteri Dedah Sikap Sebenar Alif Satar Di Rumah!

Alif ni macam mana agaknya bila di rumah ya?

| Live TV