Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: Salma Syahbuddin July 11, 2019 @ 3:49pm

Terlampau Obses Sampai Sanggup Tunjuk Tarian Guling, Sherry Al Hadad Mohon Maaf!

Pengacara Drop The Beat Extra, Sherry Alhadad sekali lagi menerima kecaman apabila bertindak over dengan menari diatas lantai ketika program tersebut berlangsung pada Jun lalu.

Namun, bagi Sherry tindakannya itu hanyalah untuk menghiburkan penonton dan mahu menghangatkan permainan lip sync battle tersebut.

” Sejujurnya saya memang obses dengan program lip sync begini, al maklumlah saya dah dua tahun kalah dengan kumpulan lelaki.

“So, tahun nikita mesti menang hadiah tu sampai terlupa diri sebab terlalu seronok itu yang naik sheikh tu. Lagipun saya kan pelakon teater dan kebanyakan benda memang kena exxegerate sampai jadi lupa diri masa menari tu” Katanya

Mengakui sedikit terkejut apabila aksi tersebut viral di media sosial, Sherry bagaimanapun meminta maaf diatas kelakuannya itu ketika program tersebut berlangsung.

” Saya terlupa rancangan itu untuk tontonan awam jadi saya minta maaf saya terlupa diri dan berharap agar isu ini tidak dipanjangkan lagi. Dan, cukuplah orang sedar itu kesilapan saya.” Jelasnya ketika ditemui pada majlis tayangan perdana sebuah filem di Kuala Lumpur.

Naik sheikh atau tak tarian Sherry dalam Drop The Beat Extra, jom tonton di www.tonton.com.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

FESYEN Fri, 5 Apr 2019

Harga Mampu Milik! Dapatkan Telekung Nur By Arjana

Jangan risau, korang boleh dapatkan potongan harga sebanyak 10% dengan mangaktifkan kod promosi di www.blancheur.co. Diskaun harga ini terhad sehingga 10 April 2019!

Hiburan Mon, 7 Oct 2019

Suami Lufya Buat Laporan Polis, Dakwa Imej Tercemar

Selepas memilih untuk tidak mengulas panjang apabila isterinya, pelakon, Lufya Omar kerap membuat kenyataan negatif tentang pergolakan rumahtangga mereka, Dr Che Muhammad Hafiz Che Baharum akhirnya membuat laporan polis terhadap isterinya itu. Dr Che Muhammad […]

Hiburan Mon, 12 Feb 2018

SEHUN WILL BE STARRING IN WEB MOVIE ‘DOKGO REWIND’!

EXO’s Sehun will be taking on a lead role in the web movie, ‘Dokgo Rewind’! Let us give him the biggest support as he shows us a different side of him!

Events Tue, 20 Nov 2018

Barisan Penyanyi Nasyid Terkenal Di Hubbu Rasul 24 November Ini

Persembahan ini akan dihoskan oleh Imam Muda Nazrul serta membariskan artis-artis nasyid berkumpulan seperti Raihan & Rabbani, artis duo Mawi & Daly Filsuf (Ahli Fiqir), serta artis solo seperti Aris Ariwatan & Raqib Majid. Kemasukan adalah PERCUMA, jom meriahkan Hubbu Rasul.

Hiburan Mon, 15 Jan 2018

RUNNING MAN’S PRODUCER REVEALS HIS TRUE FEELINGS ABOUT CAST MEMBERS

Running Man is the hottest Korean reality TV show. All the cast members are truly loved around the world too! But have you ever wondered what the producer really thinks of them?

Hiburan Tue, 16 Oct 2018

TAHNIAH! Ameer Forteen Umum Kahwin Mac Tahun Depan

Dia menegur saya buat kali pertama di laman Instagram, bertanyakan judul lagu saya nyanyikan dalam video yang dimuat naik di situ.

Hiburan Wed, 10 Apr 2019

BLACKPINK’s ‘Kill This Love’ Smashes Charts!

Congratulations, girls and keep slayin’!

Hiburan Thu, 27 Sep 2018

Walaupun Menderita Sakit, Hafiz Suip Terus Bangkit Demi Mentor 7

Rindu pula nak dengar suara Hafiz nyanyi kan?

Hiburan Fri, 13 Dec 2019
Hiburan Mon, 21 May 2018

Kris Wu Releases New Single and Returns to The Rap of China

Rap of China will be coming to Malaysia too!

| Live TV