Hiburan By: Salma Syahbuddin July 11, 2019 @ 3:49pm

Terlampau Obses Sampai Sanggup Tunjuk Tarian Guling, Sherry Al Hadad Mohon Maaf!

Pengacara Drop The Beat Extra, Sherry Alhadad sekali lagi menerima kecaman apabila bertindak over dengan menari diatas lantai ketika program tersebut berlangsung pada Jun lalu.

Namun, bagi Sherry tindakannya itu hanyalah untuk menghiburkan penonton dan mahu menghangatkan permainan lip sync battle tersebut.

” Sejujurnya saya memang obses dengan program lip sync begini, al maklumlah saya dah dua tahun kalah dengan kumpulan lelaki.

“So, tahun nikita mesti menang hadiah tu sampai terlupa diri sebab terlalu seronok itu yang naik sheikh tu. Lagipun saya kan pelakon teater dan kebanyakan benda memang kena exxegerate sampai jadi lupa diri masa menari tu” Katanya

Mengakui sedikit terkejut apabila aksi tersebut viral di media sosial, Sherry bagaimanapun meminta maaf diatas kelakuannya itu ketika program tersebut berlangsung.

” Saya terlupa rancangan itu untuk tontonan awam jadi saya minta maaf saya terlupa diri dan berharap agar isu ini tidak dipanjangkan lagi. Dan, cukuplah orang sedar itu kesilapan saya.” Jelasnya ketika ditemui pada majlis tayangan perdana sebuah filem di Kuala Lumpur.

Naik sheikh atau tak tarian Sherry dalam Drop The Beat Extra, jom tonton di www.tonton.com.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Fab Foodies! Tue, 20 Mar 2018

Chilli Crab Gelato: Yay or Nay?

What happens when sweet meets savoury? Will it be the best thing ever or our worst nightmares come true?

Hiburan Sat, 21 Dec 2019

Takziah, Remy Ishak Kehilangan Ayah Tersayang…

Innalillah wa inna ilaihi roji’un…

Events Tue, 24 Sep 2019

Azlan The Typewriter, BoboiBoy and Many Others ‘Lights Up!’ Cyberjaya Multimedia Fest 2019

CMF 2019 celebrates the best of local creative industries under one roof!

LIFESTYLE Sun, 20 Jan 2019

Penyakit Resdung Kulat, Apakah Itu?

Pernah Dengar Penyakit Resdung Kulat? Ini Penerangan Doktor Pakar Untuk Siapa Yang Belum Tahu

Hiburan Fri, 26 Oct 2018

Tahniah Black! Akhirnya Dayyan Dah Dapat Adik

Selamat berpantang buat Cira!

Hiburan Wed, 9 May 2018

Raih 90 Undi, Diva AA Tak Lupa Janji!

Siapa pun yang memimpin negara, ‘biaq pi’… yang penting kita semua sudah melalui peristiwa warna-warni sepanjang PRU-14.

Hiburan Sat, 17 Nov 2018

#SFMM33: Buat Kejutan, Penonton ‘Ternganga’ Tengok Syamel Menari

Kemunculan penyanyi berusia 25 tahun itu mendapat tepukan gemuruh semalam apabila dilihat mempamerkan persembahan luar biasa.

Hiburan Tue, 24 Apr 2018

Kris Wu Signs with Universal Music Group!

Does this mean we can expect even more songs from him soon?

Hiburan Wed, 15 Jan 2020

Bella Hanya Ingin Bahagia…

Pelakon dan penyanyi Bella Astillah mencuri perhatian ramai apabila meluahkan perasaannya menerusi satu ciapan di akaun Twitter miliknya.  Mungkin Bella sedang memikirkan masa depannya apabila melontarkan satu soalan ringkas mengenai kebahagiaan.  “Aku tertanya-tanya, adakah aku […]

Hiburan Fri, 30 Mar 2018

Izreen Azminda Kembali Aktif Di Instagram

Bagaimanapun, gambar selfie ini nampaknya sudah mendapat tanda likes sebanyak 13,190. Namun, pelakon ini kelihatannya masih menutup ruangan komen dilaman instagram beliau. Manakala, Suaminya Ude Wahid juga kelihatan turut aktif dilaman sosial sejak khamis

| Live TV