Hiburan By: Salma Syahbuddin July 11, 2019 @ 3:49pm

Terlampau Obses Sampai Sanggup Tunjuk Tarian Guling, Sherry Al Hadad Mohon Maaf!

Pengacara Drop The Beat Extra, Sherry Alhadad sekali lagi menerima kecaman apabila bertindak over dengan menari diatas lantai ketika program tersebut berlangsung pada Jun lalu.

Namun, bagi Sherry tindakannya itu hanyalah untuk menghiburkan penonton dan mahu menghangatkan permainan lip sync battle tersebut.

” Sejujurnya saya memang obses dengan program lip sync begini, al maklumlah saya dah dua tahun kalah dengan kumpulan lelaki.

“So, tahun nikita mesti menang hadiah tu sampai terlupa diri sebab terlalu seronok itu yang naik sheikh tu. Lagipun saya kan pelakon teater dan kebanyakan benda memang kena exxegerate sampai jadi lupa diri masa menari tu” Katanya

Mengakui sedikit terkejut apabila aksi tersebut viral di media sosial, Sherry bagaimanapun meminta maaf diatas kelakuannya itu ketika program tersebut berlangsung.

” Saya terlupa rancangan itu untuk tontonan awam jadi saya minta maaf saya terlupa diri dan berharap agar isu ini tidak dipanjangkan lagi. Dan, cukuplah orang sedar itu kesilapan saya.” Jelasnya ketika ditemui pada majlis tayangan perdana sebuah filem di Kuala Lumpur.

Naik sheikh atau tak tarian Sherry dalam Drop The Beat Extra, jom tonton di www.tonton.com.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 30 Dec 2019
Hiburan Fri, 16 Feb 2018

DAVID TEO TETAP BERPANTUN LUAH PERASAAN SEDIH

David sempat berada di sisi ayahnya semasa mendiang menghembuskan nafas terakhir.
Teo dijangka dikebumikan di Segamat, Selasa depan.

Hiburan Tue, 2 Jul 2019

‘Tipulah Tak Takut’- Scha Alyahya Komen Isu Penceraian Rakan Selebriti

Pucuk pangkalnya, jodol dan ajal terletak di tangan Tuhan. Namun, sebagai suami isteri, kita harus memainkan peranan masing-masing bagi memastikan rumah tangga terus harmoni dan bahagia.

Hiburan Mon, 28 Oct 2019
Hiburan Wed, 18 Jul 2018

Tak Sangka Berat Badan Capai Angka Ideal – Shuk

Pelawak dan pengacara, Syuk Sahar akui telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 7 kilogram dalam masa seminggu sahaja. Tahniah Syuk….

Hiburan Wed, 22 Nov 2017

ISYANA SARASVATI DENGAN PARADOXNYA

Penyanyi yang boleh dianggap sebagai seorang yang talented dan versatile ini bisa dilabel sebagai seorang yang “Beauty with Brain” kerana sifatnya yang sederhana tetapi punyai skill yang luar biasa dalam mengendalikan instrument muzik.

Hiburan Wed, 25 Apr 2018

‘Fake Instagram’ Ini Jawapan Win Nana Al Haleq !

Terpalit sekali lagi dengan isu penuh kontroversi apabila tampil dengan baju yang begitu ‘wow’, individu ini label teruk Nana Al Haleq

Hiburan Wed, 10 Jul 2019

#Shamila are Making Fans Quickly Skeptical, and Some are More than Convinced!

Shawn Mendes and Camila Cabello once again became a hot topic of a heated discussion on the Internet. But why? Could it be…

Hiburan Mon, 22 Oct 2018

Bila Jenayah Ibarat Silang Kata Di Fikiran… Saksikan JIBRIL Bermula Malam Ini!

Drama Jibril mengisahkan seorang peguam tampan bernama Jibril yang memiliki kepintaran luar biasa dan berkebolehan melakukan kesimpulan. Rugi kalau korang tak tengok tau!

Hiburan Tue, 23 Apr 2019

‘Kalau Ada Jodoh, Adalah…’- Ara Johari Mengaku Ada Boyfriend?

Sepadan pulak kami tengok korang berdua ni…

| Live TV