Hiburan By: Salma Syahbuddin July 11, 2019 @ 3:49pm

Terlampau Obses Sampai Sanggup Tunjuk Tarian Guling, Sherry Al Hadad Mohon Maaf!

Pengacara Drop The Beat Extra, Sherry Alhadad sekali lagi menerima kecaman apabila bertindak over dengan menari diatas lantai ketika program tersebut berlangsung pada Jun lalu.

Namun, bagi Sherry tindakannya itu hanyalah untuk menghiburkan penonton dan mahu menghangatkan permainan lip sync battle tersebut.

” Sejujurnya saya memang obses dengan program lip sync begini, al maklumlah saya dah dua tahun kalah dengan kumpulan lelaki.

“So, tahun nikita mesti menang hadiah tu sampai terlupa diri sebab terlalu seronok itu yang naik sheikh tu. Lagipun saya kan pelakon teater dan kebanyakan benda memang kena exxegerate sampai jadi lupa diri masa menari tu” Katanya

Mengakui sedikit terkejut apabila aksi tersebut viral di media sosial, Sherry bagaimanapun meminta maaf diatas kelakuannya itu ketika program tersebut berlangsung.

” Saya terlupa rancangan itu untuk tontonan awam jadi saya minta maaf saya terlupa diri dan berharap agar isu ini tidak dipanjangkan lagi. Dan, cukuplah orang sedar itu kesilapan saya.” Jelasnya ketika ditemui pada majlis tayangan perdana sebuah filem di Kuala Lumpur.

Naik sheikh atau tak tarian Sherry dalam Drop The Beat Extra, jom tonton di www.tonton.com.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 30 Jan 2018

MEET ZAMAERA, MALAYSIA’S HOTTEST FEMALE RAPPER EVER

We at xtra were able to secure an exclusive interview with Malaysia’s very own talented female rapper. In this session, she detailed her journey into rap as well as her own thoughts on the rap industry in the country.

Hiburan Wed, 14 Feb 2018

《春天花啦啦!》收视告捷破10点

八度空间原创强档贺岁电视剧《春天花啦啦!》自开播以来深受剧迷们的喜爱,第五集于2月12日(星期一)更刷下收视最高点10.5点佳绩,是本地电视剧时段“搬家”以来最高的收视点!

Events Wed, 4 Dec 2019

K-Clique Cipta Rekod Peribadi

Wah, tahniah K-Clique!

Hiburan Sat, 24 Mar 2018

Siapa Nabila Di Hati Hael?

Saya dan Nabila adalah antara sahabat yang sangat rapat dalam industri. Kami sentiasa berkongsi apa juga pengalaman dalam industi dan saya sangat kagum dengan semangatnya yang tidak berputus-asa.

Hiburan Fri, 27 Sep 2019

True Caller Membantu Untuk Ketahui Scam Atau Tidak?

Di dada akhbar dan muka depan laman berita kini penuh dengan laporan penipuan Macau Scam. Ramai individu kehilangan wang simpanan bernilai jutaan ringgit kerana menjadi mangsa. Di dalam dunia penuh penipuan, tiba masanya teknologi digunakan untuk […]

Hiburan Mon, 8 Oct 2018

Menang Kategori Sama Lakar Sejarah Tersendiri Buat Fattzura

Kami berterima kasih dengan drama Hero Seorang Cinderella yang memberi banyak kenangan manis dan juga menjadi lokasi pertemuan kami, bercinta dan berkahwin.

Hiburan Sun, 24 Mar 2019

‘Lapor Terus Jika Ternampak’- Ahmad Idham Beri Amaran

Beliau juga akui tidak teragak-agak menggunakan kapasiti sebagai CEO untuk mengambil tindakan undang-undang ke atas pihak yang terbabit dalam aktiviti berkaitan.

Hiburan Sat, 24 Aug 2019
Hiburan Fri, 22 Jun 2018

Sudi Terima Tawaran Berlakon Tapi Bersyarat

Syamsul Debat atau nama sebenarnya Syamsul Amri Ismail, berkata dia berbesar hati menerima tawaran daripada pihak produksi This Is Pilah memandangkan wataknya di dalam filem ini dekat dengan dirinya sebenar.

Hiburan Sun, 9 Dec 2018

Betul Ke Pasya Dan Zaim ‘Anak Emas’ Mentor 7?

Betul lah, min rasa pun pasya dan zaim asyik dapat lagu yang sesuai dengan vokal diorang je kan?

| Live TV