Featured By: Maya Basir December 23, 2022 @ 7:21pm

Teruja Kembali Buat Persembahan Selepas Lama Berehat, Aizat Amdan Kena ‘Body Shaming’ – “Kekuatan Yang Diberikan Merupakan Faktor…”

Penyanyi Aizat Amdan tidak mahu memberi sebarang respons mengenai isu ‘body shaming’ terhadap dirinya yang menjadi bualan hangat netizen di TikTok, baru-baru ini.

Memetik laporan Harian Metro, Aizat hanya fokus dan teruja untuk membuat persembahan di hadapan khalayak ramai selepas sekian lama ‘berehat’ kerana pandemik Covid-19.

“Saya tak nak jawab mengenai isu (body shaming) itu.

“Sejujurnya saya sama sekali tidak menyangka peminat yang hadir begitu ramai kerana tidak dinafikan artis tempatan mengalami kesukaran pada ketika ini.

“Terutama, buat penyanyi solo untuk mendapatkan crowd yang begitu ramai bukan mudah. Saya sememangnya terkejut dan teruja dengan sambutan yang diberikan,” katanya.

Tidak menyangka dengan sokongan yang diterima, Aizat menjadikan perkara itu sebagai satu semangat buatnya untuk terus berkarya.

“Malah, kekuatan yang diberikan itu juga merupakan faktor utama kenapa saya masih aktif dan terus berjuang menghasilkan muzik.

“Mereka datang dari seluruh pelusuk negeri untuk menyokong saya,” katanya.

Terdahulu, ramai netizen yang meninggalkan banyak komen yang mengaitkan tentang bentuk badan Aizat yang kembali berisi selepas berumah tangga.

ARTIKEL BERKAITAN: [VIDEO] Ada Yang Kritik Bentuk Badan Aizat Amdan… Netizen Tampil Pertahankan – “Biasalah Lepas Kahwin Bahagia”

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 26 Apr 2019
Featured Tue, 21 Jun 2022
Hiburan Thu, 28 Feb 2019

‘I Tak Nak Tegakkan Benang Basah’- Oktovia Manrose Mohon Maaf Kepada Isteri Aliff Aziz

Oktovia berharap agar masalah antara Aliff dan Bella dapat diselesaikan dengan baik dan mendoakan hubungan pasangan itu pulih seperti sedia kala.

Hiburan Thu, 5 Apr 2018
Trending Wed, 20 Nov 2019

Check Your Ingredients Now Because Your Sunscreen May Potentially Deteriorate Coral Reefs

You use sunscreen to protect your skin, but did you know that it doesn’t protect the coral reef?

| Live TV