Hiburan By: SGMS Faida July 10, 2018 @ 12:23pm

Tiada Lagi #Jelena, Bieber Umum Dah Bertunang

Akhirnya bintang popular antarabangsa Justin Bieber mengesahkan gosip pertunangan dia dan model jelita, Hailey Baldwin adalah benar. Wow, like finally! 

Hal ini disahkan menerusi laman Instagramnya hari ini apabila penyanyi berusia 24 tahun ini meluahkan rasa terhadap wanita idamannya itu.

“ Saya tidak rasa dapat hidup tanpa awak. Awak buatkan saya menjadi insan lebih baik dan hidup saya kini sudah lengkap.

“ Bersama awak, segala-galanya jadi lebih baik,” tulisnya.

Tambah Bieber, hatinya kini hanya milik gadis berusia 21 tahun itu. Wah, romantik habis!

“ Saya akan sentiasa letakkan awak di tempat pertama. Aturan Tuhan itu sangat tepat,” tulisnya.

Pasangan ini bertunang pada 7 Julai. Dalam masa sama, penyanyi yang mula meledak dengan lagu Baby itu menganggap angka 7 adalah angka cukup bertuah mereka.

“ Kami bertunang pada hari ketujuh dalam bulan ketujuh, nombor tujuh itu adalah bertuah buat kami berdua,” tulisnya.

Selamat bertunang Bieber & Hailey! Apa tanda pagar yang sesuai untuk dorang ya? Apapun, tiada lagi #jelena lepasni ok?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 30 Jul 2019

Sindir Penyanyi Muda ‘Bodoh’, Nabila Huda Beri Penjelasan

Harap dipermudahkan segala masalah mereka

TECH Tue, 18 Dec 2018

Lazada Saw 1.3 Billion Visits During 11.11 and 12.12 Sales

That’s a crazy amount of people visiting the website and app!

TECH Wed, 5 Dec 2018

5 Sebab Akaun Facebook Boleh Disekat

Ini antara ciri-ciri akaun facebook anda boleh disekat.

Hiburan Mon, 31 Dec 2018

‘Jaa Miliki Ciri Lelaki Pilihan Saya’, Eyka Farhana Mula Jatuh Hati?

Alahai…comel je tengok pasangan ni kan? Sama kecil, sama padan…

Hiburan Fri, 3 Jan 2020

Black, Hazama, Tomok Dan Akim Bakal ‘Gegar’ Istana Budaya

Semua ada keunikan masing-masing! Tak sabar!

Hiburan Sat, 5 Jan 2019
Events Thu, 27 Feb 2020

容祖兒视大马歌迷为远房亲戚!入乡随俗唱马来歌给粉丝听

容祖儿日前专程来马为将于3月21日的巡演举办媒体发布会;除了直呼大马歌迷为远房亲戚,更是入乡随俗唱马来歌给粉丝听。

Hiburan Tue, 26 Feb 2019

Fazura Disaman, Gagal Promosi Produk?

Wah, isu yang agak serius di awal tahun 2019 buat penyanyi, Fazura kan?

Hiburan Tue, 31 Jul 2018

超过20组本地歌手零唱酬参与!爱国演唱会830引爆

《我爱马来西亚,同乐同庆演唱会2018》国庆倒数爱国演唱会将于8月30日在吉隆坡独立广场引爆!演唱会免费入场,且邀来了本地超过20组的三大民族歌手,众歌手皆零唱酬支持这场活动。

Hiburan Sat, 21 Apr 2018

Selamat Pengantin Baru Dynas!

Dynas dijangka bertemu media petang ini bagi menceritakan butiran dan pengalaman majlis pernikahan.

| Live TV