Hiburan By: Padin July 3, 2022 @ 10:10am

Tiada Sengketa! Rizman Ruzaini Nafi Hubungan Persahabatan Dengan Nur Fazura Bermasalah

Pereka duo terkenal, Rizman Ruzaini menafikan persahabatan baik dengan aktres Nur Fazura dilanda sengketa.

Menjawab dakwaan yang disiarkan oleh beberapa portal gosip yang mendakwa hubungan dengan Fazura bermasalah, Rizman Nordin dan Wan Ruzaini Wan Jamil menegaskan kesibukan kerjaya menjadi kekangan untuk mereka meluangkan masa bersama.

“Jika dahulu tatkala kami belum berkahwin, selalu luangkan masa bersama. Dahulu pun kami masih bujang dan tidak ada Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Kini, semua sudah berkeluarga dan mempunyai komitmen sendiri. Semuanya pun sibuk dengan kerjaya dan bisnes.

“Tak ada masalah yang timbul pun. Tiada istilah bergaduh. Cuma, kekangan masa membuatkan kami tidak berjumpa dan jarang menghabiskan masa bersama,” kata Rizman mewakili duo itu.

Gembira dengan perkembangan Fazura yang semakin membina nama dalam dunia perniagaan, Rizman Ruzaini sentiasa mendoakan kejayaan aktres jelita itu.

“Memang ada yang mendakwa hubungan kami dengan Fazura tidak baik, tetapi saya sendiri jarang baca komen dan tak ambil kisah dengan perkara terbabit. Kami mahu memberikan fokus terhadap bisnes.

“Bidang perniagaan yang Fazura ceburi semakin berkembang dan membuahkan hasil. Sebagai kawan, kami sendiri gembira dengan kejayaan yang dicapai oleh Fazura dan selalu mendoakan yang baik-baik,” kata Rizman lagi kepada XTRA.

Duo pereka fesyen popular itu ditemui ketika majlis sambutan ulang tahun pertama tudung jenama mereka, Mono Scarves di Pop Up Store Rizman Ruzaini Hijab berhadapan Pavilion Bukit Bintang, Kuala Lumpur pada Sabtu.

Bersempena meraikan ulang tahun pertama Rizman Ruzaini Mono Scarves, tujuh selebriti dilantik menjadi ‘muse’ bagi koleksi tudung ini.

Barisan selebriti popular itu adalah Ziana Zain, Izara Aishah, Aina Abdul, Amyra Rosli, Kilafairy, Hawa Rizwana dan suri hati Rizman, Nurida Suraya.

“Sejak dahulu lagi di Rizman Ruzaini kami memang selesa untuk bekerjasama dengan selebriti. Bukan soal hubungan sahaja, golongan ini juga memberi impak yang baik terhadap jenama kami.

“Pemilihan seramai tujuh selebriti ini dalam mewakili koleksi tudung Rizman Ruzaini adalah satu pilihan yang tepat dalam memastikan jenama kami kekal relevan dalam industri fesyen negara.

“Soal mengapa tujuh selebriti ini dipilih untuk mewakili koleksi tudung Rizman Ruzaini, kami melihat setiap daripada mereka mempunyai golongan peminat yang berbeza.

“Sesuai dengan impian kami untuk memastikan jenama RR diterima setiap golongan, jadi melalui pengenalan selebriti ini mampu merealisasikan harapan kami untuk memastikan jenama kami menjadi antara jenama fesyen yang dekat dengan rakyat Malaysia.

“Meletakkan sasaran jualan RM 10 juta setiap bulan, kami turut memaksimumkan penggunaan pembelian melalui laman web rasmi, www.rizmanruzaini.my yang dilihat menjadi akses mudah untuk semua pelanggan mereka mendapatkan produk kami,” katanya.

Pada majlis sambutan ini, Rizman Ruzaini turut mengumumkan pemenang Face of Rizman Ruzaini Hijab, Ninaskhan yang membawa pulang wang tunai beserta kontrak bersama jenama Rizman Ruzaini bernilai RM10,000.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Mon, 19 Apr 2021

Mas Idayu & Ziana Zain Bermadu?

Penyanyi, Mas Idayu mengakui lakonannya kali pertama dalam Drama Kampung Kolestrol bergandingan bersama Ziana Zain merupakan satu pengalaman yang mengujakan. “Sebenarnya ini kali pertama mummy berlakon seumur hidup. Dalam drama ini, watak saya sebagai ketua

Hiburan Mon, 3 Sep 2018

Chazynash Kini Pegang Watak Utama Dalam Sitkom Terbaharu ntv7

Mengakui terdapat sedikit cabaran berdepan dengan kamera dan sebagainya, bagaimanakah agaknya Chazy dan isteri mengatasi masalah tersebut?

Hiburan Sat, 30 Dec 2017

Nora Danish Sukar Melahirkan Anak Secara Normal?

Bayi ini besar berbanding anak pertama dulu jadi …

Hiburan Fri, 2 Mar 2018

Lazada To Sell G-Dragon Limited Edition Merchandise!

G-Dragon has started his mandatory military service this week but he has prepared a special present for all of his fans!

Hiburan Wed, 7 Aug 2019

Dah Sampai Seru…Syazwan Zulkifly Bertunang 31 Ogos Ini!

Sudah sampai seru, buat apa perlu tangguh kan?

Trending Wed, 8 Aug 2018

Tuduhan Terima Wang Haram RM 42 Juta, Najib Razak Mengaku Tidak Bersalah

Beliau mohon dibicarakan selepas pertuduhan dibacakan dihadapan Hakim Datuk Azman Abdullah.

Trending Wed, 22 Jul 2020
Hiburan Wed, 19 Jun 2019

Sam Bunkface, Isteri Sah Bercerai Sejak Januari

Saya tampil untuk memberi pengesahan mengenai perkara ini disebabkan tidak mahu menimbulkan masalah di kemudian hari.

| Live TV