Hiburan By: SGMS Faida January 7, 2019 @ 6:27pm

Pergh…Tiket AJL 33 Licin Dalam Masa Sejam?

Wow! Dalam tempoh satu jam sahaja, penjualan tiket aras arena Anugerah Juara Lagu (AJL) ke 33 terjual habis. 

Menurut syarikat penjualan tiket AJL33, My Ticket, tiket aras Arena yang bernilai RM55 telah habis dijual dalam masa satu jam.

Pengurus Hiburan Primeworks Studios, Encik Muhamad Sufian Che Isa berkata, “Berita ini amat mengejutkan kami semua kerana kami selalunya memberikan tiket AJL secara percuma kepada orang ramai dan kelab peminat finalis.  

“ Tambahan pula, semenjak pengumuman penjualan tiket ini hari Jumaat lalu, kami turut mendapat kecaman dari pihak netizen yang mengemukakan ketidakpuasan hati mereka,” katanya.

Pihaknya positif melihat perkembangan sihat ini sekaligus membuktikan AJL masih relevan dalam industri muzik tanah air dan masih menjadi kegilaan peminat sungguhpun telah mengecapi siri yang ke-33.

Sungguhpun tiket arena (RM55) telah habis dijual, tiket AJL33 di Aras 3 dan Aras 4 masih dijual seperti biasa dengan harga RM35 (Aras 3) dan RM25 (Aras 4). Para peminat AJL 33 boleh dapatkan tiket di laman web www.myticket.asia.

Anugerah Juara Lagu 33 yang akan berlangsung pada 3 Febuari 2019 kelak, membariskan finalis-finalis hebat seperti Hael Husaini, Dayang Nurfaizah, Altimet, Haqiem Rusly, Syamel, Ara Johari, Kaer dan Amylea, serta ramai lagi.

Sekiranya para peminat ingin mendapatkan maklumat lanjut berkaitan AJL33, mereka boleh layari laman media sosial @TV3Malaysia di Facebook, Instagram, dan Twitter. Mereka juga dialukan untuk menggunakan tanda pagar #AJL33 untuk menghangatkan perbualan di media sosial.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 4 Nov 2021
Hiburan Tue, 21 May 2019

《声林之王2》马来西亚海选落幕!22岁李艾薇出征台湾

《声林之王 2》马来西亚海选圆满落幕!现年22岁来自吉隆坡的李艾薇在终极决斗中成功击败对手,成为大马之「虎」代表马来西亚出征到台湾参与国际比拼。

Hiburan Sat, 10 Nov 2018

Tahniah! Diana Amir Timang Anak Ketiga

Hanya lima minit di labour room, akhirnya Diana selamat melahirkan bayi lelaki tepat pada jam 2.16 am.

Hiburan Wed, 25 Dec 2019

Jovian Bawa Anak Tunai Umrah

Untungnya kecil-kecil dah ke Tanah Suci!

Featured Tue, 24 Aug 2021

Dakwaan Gangguan Seksual Ebit Lew : Polis Rakam Keterangan Mangsa

Umum maklum, dakwaan gangguan seksual yang heboh diperkatakan baru-baru ini melibatkan pendakwah terkenal, Ustaz Ebit Lew. Terbaru, menerusi laporan daripada Harian Metro, pihak polis kini sudah mengambil keterangan mangsa yang dikaitkan dengan siasatan kes tersebut. […]

Hiburan Wed, 22 May 2019
Hiburan Sun, 30 Jun 2019

Cara Remote PC dari Smartphone Android

mari guna remote dalam android nampak lagi memudahkan

Trending Hari Ini Thu, 11 Jun 2020
Fab Foodies! Tue, 22 Jan 2019

Learn to Make Your Own Special CNY Cookies to Serve Visitors This Year

It’ll be special, hand-made and absolutely delectable.

| Live TV