Hiburan By: SGMS Faida January 7, 2019 @ 6:27pm

Pergh…Tiket AJL 33 Licin Dalam Masa Sejam?

Wow! Dalam tempoh satu jam sahaja, penjualan tiket aras arena Anugerah Juara Lagu (AJL) ke 33 terjual habis. 

Menurut syarikat penjualan tiket AJL33, My Ticket, tiket aras Arena yang bernilai RM55 telah habis dijual dalam masa satu jam.

Pengurus Hiburan Primeworks Studios, Encik Muhamad Sufian Che Isa berkata, “Berita ini amat mengejutkan kami semua kerana kami selalunya memberikan tiket AJL secara percuma kepada orang ramai dan kelab peminat finalis.  

“ Tambahan pula, semenjak pengumuman penjualan tiket ini hari Jumaat lalu, kami turut mendapat kecaman dari pihak netizen yang mengemukakan ketidakpuasan hati mereka,” katanya.

Pihaknya positif melihat perkembangan sihat ini sekaligus membuktikan AJL masih relevan dalam industri muzik tanah air dan masih menjadi kegilaan peminat sungguhpun telah mengecapi siri yang ke-33.

Sungguhpun tiket arena (RM55) telah habis dijual, tiket AJL33 di Aras 3 dan Aras 4 masih dijual seperti biasa dengan harga RM35 (Aras 3) dan RM25 (Aras 4). Para peminat AJL 33 boleh dapatkan tiket di laman web www.myticket.asia.

Anugerah Juara Lagu 33 yang akan berlangsung pada 3 Febuari 2019 kelak, membariskan finalis-finalis hebat seperti Hael Husaini, Dayang Nurfaizah, Altimet, Haqiem Rusly, Syamel, Ara Johari, Kaer dan Amylea, serta ramai lagi.

Sekiranya para peminat ingin mendapatkan maklumat lanjut berkaitan AJL33, mereka boleh layari laman media sosial @TV3Malaysia di Facebook, Instagram, dan Twitter. Mereka juga dialukan untuk menggunakan tanda pagar #AJL33 untuk menghangatkan perbualan di media sosial.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 12 Jan 2021

Kes Tertinggi Pernah Direkodkan, Kes Baru Positif Covid-19 Catat 3,309

Tiada apa yang mustahil, kita pasti boleh menang sekali lagi!

Hiburan Thu, 22 Mar 2018

SM Faisal Nasimuddin Dan Puteri Aisyah Intim?

Menerusi muat naik tersebut, kelihatan SM Faisal dan Puteri Aisyah memuat naik gambar dan video mereka keluar menonton wayang bersama. Sweet kan?

Hiburan Sat, 25 Aug 2018

Cempedak Punya Pasal, Umie Aida Dikejarkan Ke Hospital

Terdahulu, video berdurasi 17 saat yang dimuat naik Umie di Instagram memaparkan suaminya menggendong turun dari tangga masuk ke dalam kereta tular di media sosial.

Hiburan Wed, 8 Jan 2020

Suci Hawa Zulaikha, Cahaya Mata Keempat Yatt Hamzah

Cantiknya nama cahaya mata terbaru Yatt!

Hiburan Thu, 24 May 2018

Kenapa Zizi Kirana Digelar Bodoh Dan Munafik?

Namun, beliau nampaknya tidak mudah melatah apabila Zizi sendiri memohon agar mendoakan yang baik-baik buat dirinya danmeinta agar netizen berhenti menggelar dirinya munafik.

Hiburan Mon, 19 Nov 2018
Hiburan Tue, 3 Sep 2019

Bila ‘Hantu’ Bawa Tuah kepada Dalimawati

Hantu bukan sebarang hantu ok?

Hiburan Fri, 16 Aug 2019
Events Tue, 26 Jun 2018

Istiadat Angkat Sumpah Barisan Kabinet 2 Julai

Datuk Pengelola Bijaya Diraja, Datuk Wan Ahmad Dahlan Abdul Aziz, berkata Yang di-Pertuan Agong, Sultan Muhammad V sudah menerima senarai nama Menteri dan Timbalan Menteri Kabinet pada 20 Jun lalu.

| Live TV