Hiburan By: Del14 October 13, 2019 @ 7:55pm

Tiket Konsert M Nasir Ditambah Sehari Lagi!

Peminat-peminat kepada penyanyi lagenda Datuk M. Nasir yang tak berkesempatan membeli tiket ‘Konsert M Nasir Satu Hikayat – 40 Tahun Perjalanan’ kerana telah habis dijual tak perlu gusar kerana penganjur konsert berkenaan, Shiraz Projects akan menambah sehari lagi tarikh untuk memenuhi permintaan ramai.

Konsert solo M Nasir ini bakal dilangsungkan pada 23 November di Plenary Hall, Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) dan tiket tambahan bagi malam kedua, 24 November akan mula dijual esok, Isnin, 14 Oktober.

“Alhamdullillah, atas permintaan ramai yang menyebabkan penambahan malam kedua pada 24 November ini. Mungkin kerana peminat sudah lama tidak menyaksikan konsert solo saya.

” Jadi, saya rasa inilah masanya buat para peminat yang sebelum ini sedih dan mengeluh kerana malam pertama habis dijual untuk mendapatkan tiket mereka dengan kadar segera,” katanya.  

Memetik laporan sebuah portal, M Nasir bakal mendendangkan lagu-lagu yang pernah dihasilkannya buat penyanyi solo dan kumpulan terkenal tanah air, selaku komposer.

Persembahannya juga bakal diiringi kumpulan muziknya yang dikenali sebagai The Gong dan Aznan Ali akan bertindak selaku pengarah muzik bagi konsert tersebut. 

“Dua malam untuk sama-sama menyusuri 40 tahun perjalanan muzik saya dalam satu hikayat,” katanya lagi. 

Kali terakhir pemilik nama Mohamad Nasir bin Mohamed ini beraksi di dalam konsert solo adalah sewaktu Konsert M Nasir…Kembara pada 2015. 

Baca: Rai Empat Dekad Dalam Industri Seni, M. Nasir Hiburkan Peminat 23 November Depan!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 22 Jan 2019

SYABAS! Helmi Gimmick Terima Anugerah Doktor Kehormat

Alhamdulillah, Tahniah Helmi Gimmick!

Hiburan Fri, 12 Oct 2018

Akur Peminat Bukan Muda Lagi, XPDC Muncul Dengan Rock Dakwah

Saya mendapat nasihat daripada seorang ustaz yang mana dia memberitahu, saya boleh berdakwah menerusi lagu.

Hiburan Sat, 10 Feb 2018

Kongsi Manfaat Dan Kebaikan Buaian Untuk Perkembangan Bayi

Setiap anak adalah berbeza dan mempunyai keperluan sensori yang berbeza. Ada bayi yang tepuk-tepuk sikit dah tidur, malah ada bayi yang boleh tertidur dengan sendiri! Salah satu impian semua mak ayah termasuk saya. Tetapi, ada […]

Hiburan Sat, 12 Jan 2019
Hiburan Sat, 18 Nov 2017

TIAP KALI NAK BUAT SOLO JE, SANGKUT – TAM SPIDER

“Saya nak ulang balik kejayaan dulu bukannya susah tapi sekarang saya faham ada ramai pendatang-pendatang baru dalam industri muzik jadi saya kena sokong mereka”.

Hiburan Sat, 7 Apr 2018

Suami Noryn Aziz Mohon Kesudahan Terbaik

Harapan saya sudah tentu mahu isu rumah tangga kami selesai dengan kesudahan yang baik, dan saya mohon semua pihak mendoakan yang terbaik buat kami…

Hiburan Fri, 26 Oct 2018

Kalau SonaOne & Alif Bergabung Dalam Satu Lagu? ‘Obvious’ Meletop Kot!

Kata Alif, ‘Kami mulanya menulis lagu ini sebagai satu penghormatan kepada keyakinan diri seorang wanita. Semakin kami mendalami subjek ini, kami sedar bahawa…

Hiburan Thu, 11 Oct 2018

Selepas Jalil Hamid, Giliran Khiriah ‘Sekolahkan’ Isu Bayaran Pelakon

Selepas pelakon Jalil Hamid meluahkan rasa kecewanya terhadap sesetengah syarikat produksi yang menawarkan bayaran tak masuk akal, kini giliran pelakon Noorkhiriah pula! Khiriah menerusi laman Instagram turut bersetuju dengan status yang ditulis oleh Jalil. “ […]

TECH Thu, 17 Oct 2019

Siapakah Agaknya Pemenang Bagi Cabaran Ketahanan Ultra Kuasa Bateri Jam Tangan HUAWEI GT 2 ?

Nantikan siapakah pemenang jam tangan HUAWEI Watch GT 2 esok!

Hiburan Mon, 20 May 2019

Jarang Balik Kampung, Lia Natalia Cuti Beraya Sebulan

Lia sanggup menolak beberapa tawaran berlakon sepanjang musim perayaan kerana nak pulang ke kampung halaman.

| Live TV