Hiburan By: Del14 November 8, 2019 @ 10:33pm

Ucapan Kali Ini Lebih Bermakna Kerana Sudah Suami Isteri – Sufie Rashid

Isteri kepada penyanyi Sufie Rashid, Nurulain Md Yusof  yang baru sahaja menyambut harijadinya yang ke 28 pada 7 November telah memuat naik satu foto romantisnya dan suami di akaun instagramnya @nuraaen dan  mengucapkan terima kasih kepada kedua ibu bapanya, ahli keluarga, teman-teman rapat dan suaminya yang tercinta sempena ulang tahun kelahirannya itu.

“Harini genap 28 tahun, seberat 50 kilogram dengan ketinggian 159cm (cukup-cukup tinggi ni dapat jadi pramugari dulu). Dikurniakan ibu babah yang sangat baik. Keluarga yang sempurna untuk diri ini.

“Dikurniakan seorang suami yang bertanggungjawab, penyayang dan garang. Dia mengajarku bagaimana untuk ‘kuat’ sepertinya walaupun susah (Kadang-kadang tu dia pun menyampah sebab degil sangat) haha

“Diberkati dengan rakan-rakan yang sangat memahami dan hormat-menghormati. Mereka menyayangi diriku seadanya,” tulis Ain di dalam kapsyennya. 

 
 
 
View this post on Instagram

Harini genap 28tahun, seberat 50 kilogram, dengan ketinggian 159 cm (cukup cukup tinggi ni dapat jadi Stewardess dulu) Dikurniakan ibu babah yang sangat baik. Keluarga yang sempurna untuk diri ini. . Dikurniakan seorang suami yang bertanggungjawab, penyayang dan garang ? . He taught me how to be strong like him walupun susah. (Kadang kadang tu dia pun annoyed sbb degil sgt) haha ? . Blessed with circle of friends yang sangat memahami and respect each other. They love me for who i am. Nangis sama sama, snort sama sama. You know who you are. . Diberikan kesihatan yang baik, kehidupan yang sederhana yang sempurna. Diberikan rezeki yang melimpah ruah melalui @krispykruncheee. . Theres nothing else i want in this world. Semoga diri ini dijauhkan dari segala hasad dengki, riak dan takbur dan semoga diri ini sentiasa bersyukur dengan segala nikmat yang Allah beri. . P/s ; Thank you for the surprise guys, walaupun sis mabuk laut ?❤️ Pibeday Aennnnn ? #novemberbaby #seveneleven

A post shared by ????? ? (@nuraaen) on

 “Diberikan kesihatan yang baik, kehidupan yang sederhana, yang sempurna. Diberikan rezeki yang melimpah ruah melalui @krispykruncheee.

“Tiada apa lagi di dalam dunia ini yang saya mahu. Semoga diri ini dijauhkan dari segala hasad dengki, riak dan takbur dan semoga diri ini sentiasa bersyukur dengan segala nikmat yang Allah beri,” ucap Ain lagi. 

Walaupun mabuk laut, Ain berterima kasih atas ‘kejutan’ sambutan harijadi oleh suami dan rakan-rakannya di atas sebuah kapal layar. 

Sufi juga telah mengucapkan selamat ulang tahun kepada isteri tercinta dengan memuat naik foto kali pertama mereka berkenalan. So sweet!

 


Sufi dan Nurulain mendirikan rumahtangga pada 21 September lalu di Pulse Grande Hotel Putrajaya selepas tiga tahun menyulam cinta. 

Baca: Tiga Tahun Bercinta…Sufie Rashid Selamat Bernikah Dengan Wanita Pilihan

Sumber Foto: Instagram @nuraaen & @sufierashid

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 16 Jul 2018

Wow! Hotel Transylvania Kutip RM 178 Juta

Ia sekali gus menyingkirkan filem di tempat pertama minggu lalu, Ant-Man and the Wasp, yang kini di kedudukan kedua dengan kutipan AS$28.8 juta (RM116.6 juta) pada hujung minggu lalu.

Hiburan Fri, 5 Jul 2019

Benda Negatif? Sorry, Next!

Teruskan menjadi Ibu Yang Terbaik!

Hiburan Sun, 29 Sep 2019

陶晶莹震撼报喜!首次来马办大型售票演唱会

陶晶莹震撼报喜!首次来马举办大型售票演唱会,11月23日正式开锣~

Events Wed, 15 May 2019

Shopping Just Became a Carnival at Karnival Bling Bling Raya 2019 Kuala Lumpur

Shopping in its own is a pretty fun activity, but why not make it a joyous event by bringing in a bunch of vendors, massive discounts, and popular celebrities? With Hari Raya Aidilfitri around the

Hiburan Sat, 22 Jun 2019

Abby Abadi Hamil?

Kalau betul seperti apa yang dikata, Alhamdulillah…

Hiburan Mon, 9 Aug 2021

Sumbang Lebih RM13,000 Untuk Korban Di Gaza, Nadir Al-Nuri Dedah Kebaikan Siti Sarah – “Kalau Boleh Saya Nak Diam-Diam Je…”

Ketua Pegawai Eksekutif Cinta Gaza Malaysia, Nadir Al-Nuri mendedahkan sifat pemurah yang dimiliki oleh penyanyi Siti Sarah yang meninggal dunia sebentar tadi. Menurut Nadir, dia terkejut selepas mengetahui perkhabaran mengenai pemergian penyanyi itu kerana dia

Hiburan Mon, 17 Dec 2018

#mentor7: ‘Tak Pernah Rasa Selesa Walaupun…’ Zaaim Takut Disebut Bakal Juara?

Protege Siti Nordiana, Zaaim menyifatkan pujian sebagai pemangkin untuk terus membuat yang terbaik di konsert separuh akhir Mentor musim ketujuh ini. Zaaim atau nama sebenarnya Zaaim Abdullah ketika ditemui sejurus tamat konsert Mentor berkata dia

Hiburan Mon, 23 Jul 2018

“Sudah Lama Mengidam, Akhirnya…” – Niena Baharun

Sejak berbadan dua, pelakon Niena Baharun ini teringin untuk menjamah ‘raja buah’. Akhirnya…..

Hiburan Tue, 26 Feb 2019

Sebab Filem Hide & Seek, Miller Khan Mula Percaya Kewujudan Hantu?

Filem yang ditayang pada 2017 di Indonesia bakal menemui peminat Malaysia bermula 28 Februari ini. Jom ke pawagam berhampiran!

Hiburan Thu, 30 Sep 2021

Bakal Lahirkan Baby Boy, Elly Mazlein Dah Mula Cuti Bersalin

Pelakon, penyanyi dan pengacara Elly Mazlein mendedahkan dirinya bakal menerima kehadiran bayi lelaki. Sudah mula bercuti dan menanti hari untuk melahirkan anak keduanya, wanita yang mesra dengan nama panggilan Kak Lina Pom Pom ini tidak

| Live TV