Hiburan By: Del14 November 8, 2019 @ 10:33pm

Ucapan Kali Ini Lebih Bermakna Kerana Sudah Suami Isteri – Sufie Rashid

Isteri kepada penyanyi Sufie Rashid, Nurulain Md Yusof  yang baru sahaja menyambut harijadinya yang ke 28 pada 7 November telah memuat naik satu foto romantisnya dan suami di akaun instagramnya @nuraaen dan  mengucapkan terima kasih kepada kedua ibu bapanya, ahli keluarga, teman-teman rapat dan suaminya yang tercinta sempena ulang tahun kelahirannya itu.

“Harini genap 28 tahun, seberat 50 kilogram dengan ketinggian 159cm (cukup-cukup tinggi ni dapat jadi pramugari dulu). Dikurniakan ibu babah yang sangat baik. Keluarga yang sempurna untuk diri ini.

“Dikurniakan seorang suami yang bertanggungjawab, penyayang dan garang. Dia mengajarku bagaimana untuk ‘kuat’ sepertinya walaupun susah (Kadang-kadang tu dia pun menyampah sebab degil sangat) haha

“Diberkati dengan rakan-rakan yang sangat memahami dan hormat-menghormati. Mereka menyayangi diriku seadanya,” tulis Ain di dalam kapsyennya. 

 
 
 
View this post on Instagram

Harini genap 28tahun, seberat 50 kilogram, dengan ketinggian 159 cm (cukup cukup tinggi ni dapat jadi Stewardess dulu) Dikurniakan ibu babah yang sangat baik. Keluarga yang sempurna untuk diri ini. . Dikurniakan seorang suami yang bertanggungjawab, penyayang dan garang ? . He taught me how to be strong like him walupun susah. (Kadang kadang tu dia pun annoyed sbb degil sgt) haha ? . Blessed with circle of friends yang sangat memahami and respect each other. They love me for who i am. Nangis sama sama, snort sama sama. You know who you are. . Diberikan kesihatan yang baik, kehidupan yang sederhana yang sempurna. Diberikan rezeki yang melimpah ruah melalui @krispykruncheee. . Theres nothing else i want in this world. Semoga diri ini dijauhkan dari segala hasad dengki, riak dan takbur dan semoga diri ini sentiasa bersyukur dengan segala nikmat yang Allah beri. . P/s ; Thank you for the surprise guys, walaupun sis mabuk laut ?❤️ Pibeday Aennnnn ? #novemberbaby #seveneleven

A post shared by ????? ? (@nuraaen) on

 “Diberikan kesihatan yang baik, kehidupan yang sederhana, yang sempurna. Diberikan rezeki yang melimpah ruah melalui @krispykruncheee.

“Tiada apa lagi di dalam dunia ini yang saya mahu. Semoga diri ini dijauhkan dari segala hasad dengki, riak dan takbur dan semoga diri ini sentiasa bersyukur dengan segala nikmat yang Allah beri,” ucap Ain lagi. 

Walaupun mabuk laut, Ain berterima kasih atas ‘kejutan’ sambutan harijadi oleh suami dan rakan-rakannya di atas sebuah kapal layar. 

Sufi juga telah mengucapkan selamat ulang tahun kepada isteri tercinta dengan memuat naik foto kali pertama mereka berkenalan. So sweet!

 


Sufi dan Nurulain mendirikan rumahtangga pada 21 September lalu di Pulse Grande Hotel Putrajaya selepas tiga tahun menyulam cinta. 

Baca: Tiga Tahun Bercinta…Sufie Rashid Selamat Bernikah Dengan Wanita Pilihan

Sumber Foto: Instagram @nuraaen & @sufierashid

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 25 Jun 2018

Tahniah! Comelnya Anak Abah Terlajak Laris

” Sumpah nak tengok @shahidadherbs tahan kat bilik bedah pun tak sanggup. Kuatnya pengorbanan ibu. Setuju tak? Siapa ada pengalaman macam ni?” tulisnya.

Hiburan Thu, 20 Sep 2018

Bapa Syafiq Kyle Pengsan Di Majlis Ramah Mesra

Turut berada di tempat kejadian, ibu Syafiq, Rohaya Sulaiman, 55, dan ahli keluarganya.

Hiburan Mon, 4 Mar 2019

Lima Komposer Bantu Zamani Hasilkan ‘Aduh’

Cubaan Zamani membawakan lagu berunsur kontemporari ini bakal memberikan sajian telinga dan perspektif yang berbeza buat penggemar tegar Zamani.

Hiburan Fri, 6 Apr 2018

Ude Wahid Semakin Biadab?

Namun, tidak berhenti disitu Ude baru-baru ini telah memuat naik gambar dilaman instagram beliau yang menunjukkan sarapan roti telur yang dibuat oleh isterinya, Izreen. Dalam ruangan caption tersebut, Ude seakan-akan memerli bekas isterinya yang dianggap sudah move on

Hiburan Mon, 2 Apr 2018

导演2周前松口《歌手》惊传下季停播!

中国综艺节目《歌手》第6季自开播以来便话题不断,不过近来传出下一季恐停播「不玩了」或是将转变节目型态;而该节目导演洪涛早在两个礼拜前,就疑似曾以文字做出暗示。

Events Fri, 24 Aug 2018

#xtraEksklusif : 15 Tiket Percuma Untuk Anda Menyaksikan Nick Young !

Tetapi, jangan risau! Kami ada berita baik untuk korang yang meminati lelaki berdarah iban-english ini, kenapa? Baca artikel sepenuhnya

Hiburan Fri, 24 Aug 2018

Bakal Ibu Mertua Puji Nick Jonas Matang

Pasangan ini dilaporkan bakal berkahwin tak lama lagi dalam suasana penuh gemilang dan perkahwinan bakal diadakan bertemakan tradisi India.

Hiburan Thu, 4 Apr 2019

中田英寿——为世界带来清酒!

中田英寿:从「日本球王」到最具有国际范的顶级日本酒的第二人生。

Hiburan Thu, 30 Jan 2020

Mulianya! ARMY Sumbang Puluhan Ribu Kepada Pertubuhan Amal

Penangan BTS memang power. Teruskan Army!

| Live TV