Hiburan By: Del14 November 8, 2019 @ 10:33pm

Ucapan Kali Ini Lebih Bermakna Kerana Sudah Suami Isteri – Sufie Rashid

Isteri kepada penyanyi Sufie Rashid, Nurulain Md Yusof  yang baru sahaja menyambut harijadinya yang ke 28 pada 7 November telah memuat naik satu foto romantisnya dan suami di akaun instagramnya @nuraaen dan  mengucapkan terima kasih kepada kedua ibu bapanya, ahli keluarga, teman-teman rapat dan suaminya yang tercinta sempena ulang tahun kelahirannya itu.

“Harini genap 28 tahun, seberat 50 kilogram dengan ketinggian 159cm (cukup-cukup tinggi ni dapat jadi pramugari dulu). Dikurniakan ibu babah yang sangat baik. Keluarga yang sempurna untuk diri ini.

“Dikurniakan seorang suami yang bertanggungjawab, penyayang dan garang. Dia mengajarku bagaimana untuk ‘kuat’ sepertinya walaupun susah (Kadang-kadang tu dia pun menyampah sebab degil sangat) haha

“Diberkati dengan rakan-rakan yang sangat memahami dan hormat-menghormati. Mereka menyayangi diriku seadanya,” tulis Ain di dalam kapsyennya. 

 
 
 
View this post on Instagram

Harini genap 28tahun, seberat 50 kilogram, dengan ketinggian 159 cm (cukup cukup tinggi ni dapat jadi Stewardess dulu) Dikurniakan ibu babah yang sangat baik. Keluarga yang sempurna untuk diri ini. . Dikurniakan seorang suami yang bertanggungjawab, penyayang dan garang ? . He taught me how to be strong like him walupun susah. (Kadang kadang tu dia pun annoyed sbb degil sgt) haha ? . Blessed with circle of friends yang sangat memahami and respect each other. They love me for who i am. Nangis sama sama, snort sama sama. You know who you are. . Diberikan kesihatan yang baik, kehidupan yang sederhana yang sempurna. Diberikan rezeki yang melimpah ruah melalui @krispykruncheee. . Theres nothing else i want in this world. Semoga diri ini dijauhkan dari segala hasad dengki, riak dan takbur dan semoga diri ini sentiasa bersyukur dengan segala nikmat yang Allah beri. . P/s ; Thank you for the surprise guys, walaupun sis mabuk laut ?❤️ Pibeday Aennnnn ? #novemberbaby #seveneleven

A post shared by ????? ? (@nuraaen) on

 “Diberikan kesihatan yang baik, kehidupan yang sederhana, yang sempurna. Diberikan rezeki yang melimpah ruah melalui @krispykruncheee.

“Tiada apa lagi di dalam dunia ini yang saya mahu. Semoga diri ini dijauhkan dari segala hasad dengki, riak dan takbur dan semoga diri ini sentiasa bersyukur dengan segala nikmat yang Allah beri,” ucap Ain lagi. 

Walaupun mabuk laut, Ain berterima kasih atas ‘kejutan’ sambutan harijadi oleh suami dan rakan-rakannya di atas sebuah kapal layar. 

Sufi juga telah mengucapkan selamat ulang tahun kepada isteri tercinta dengan memuat naik foto kali pertama mereka berkenalan. So sweet!

 


Sufi dan Nurulain mendirikan rumahtangga pada 21 September lalu di Pulse Grande Hotel Putrajaya selepas tiga tahun menyulam cinta. 

Baca: Tiga Tahun Bercinta…Sufie Rashid Selamat Bernikah Dengan Wanita Pilihan

Sumber Foto: Instagram @nuraaen & @sufierashid

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Sun, 16 Dec 2018

4 Khasiat Mandi Air Panas Yang Bagus Untuk Kesihatan

Mandi Air Panas Sama Manfaatnya Seperti Jalan Kaki 30 Minit

Hiburan Fri, 18 Jan 2019
Hiburan Fri, 7 Dec 2018

Che Ta Mengaku Seronok Bila Dapat Melaram

Kami memang suka melawa, qasa seqonok, qasa enjoy qasa puaih tak qasa panaih, tak qasa bersusah payah pun…

Hiburan Wed, 15 Aug 2018

Alahai…Selena Gomez Masih Belum Move On?

Menurut portal berkenaan, penyanyi lagu Wolves ini berharap perkahwinan itu tidak akan menjadi kenyataan.

Hiburan Tue, 10 Jul 2018

Prank Buah Hati, Patung Maskot Itu Hanya Sewa Bukan Beli

Baru-baru ini, Zara Zya telah membuat kejutan terhadap kekasihnya itu dengan menyarungkan mascot beruang. Video kejutan itu tular dan sejak daripada itu, ramai yang bertanyakan di mana agaknya Zara mendapatkan patung maskot itu ya?

Hiburan Wed, 13 Jun 2018

Adam Shahz Tak Kekok Beraya Tanpa Isteri

Anak bersama saya tahun ini, tiada apa yang perlu disedihkan. Alhamdulillah kehidupan saya lebih teratur selepas bercerai…

Hiburan Tue, 26 Feb 2019

‘Saya Terkejut Dia Dah Jumpa Pengganti’- Nabil Mahir Buka Mulut Soal Hubungannya Dengan Sarah Hilbrand

Susah nak cakap. Boleh tanya Sarah sendiri mengenainya. Mungkin tiada lagi persamaan antara kami dan hal ini begitu ketara sejak beberapa bulan kebelakangan ini.

Hiburan Fri, 7 Sep 2018

Hidap Kanser Tahap Empat, Doakan Zaibo Segera Sihat!

Saya reda kerana percaya qada dan qadar Allah. Lagipun, di sekeliling saya ramai memberikan semangat… Semoga terus kuat dan cepat sembuh, Insha Allah…

Hiburan Thu, 5 Jul 2018

Haqiem, Isu Murung Jangan Dibuat Main!

Alahai…Kalau betul dia ada masalah, dapatkan nasihat daripada ibu-bapa atau pertolongan daripada pihak yang betul!

Hiburan Sat, 15 Sep 2018

Tarik Diri Dari Prime Domestic, Hillary Ang Enggan Komen Hal Lepas

Selain Hillary, dua lagi anggota Prime Domestic iaitu Aweera (penyanyi) dan Fauzi (bes) turut meninggalkan kumpulan Prime Domestic. Hillary terlebih dahulu menarik diri sebelum diikuti oleh pemain bass, Fauzi.

| Live TV