Featured By: Attiqah Mohd August 25, 2021 @ 6:13pm

Ustazah “Tersekat” Saat Khusyuk Berdoa Di IG Live, Reaksi Wanita Ini Cuit Perhatian Ramai… Lawaknya!

Penyakit melatah sememangnya tidak boleh dielakkan, kadang kala ia terjadi dalan situasi yang tidak dijangka termasuklah ketika kita berdepan dalam situasi yang serius.

Baru-baru ini, reaksi seorang wanita yang muncul di Instagram live pelakon Zahiril Adzim dan Shera Ayob mencuri perhatian ramai. Situasi tersebut berlaku ketika mereka menyertai satu ceramah agama secara maya.

Difahamkan, Instagram Live itu turut dihadiri oleh jemputan istimewa iaitu Ustazah Asni Mansor yang dilihat menitipkan bacaan doa ketika rakaman tersebut berlangsung.

Namun, reaksi salah seorang tetamu wanita dalam video tersebut yang secara spontan melatah membuatkan ramai yang geli hati.

Dalam video berkenaan dapat dilihat Ustazah Asni mengiringi bacaan doa dengan dengan lancar sehingga sambungan internetnya mengalami masalah, membuatkan live itu terhenti seketika.

Reaksi spontan daripada wanita terbabit yang tidak dapat mengawal penyakit melatah menimbulkan geli hati penonton. Malah, dapat dilihat pasangan selebriti Syera Ayob dan Zahiril Adzim juga cuba mengawal tawa mereka.

Video tersebut kini menerima jutaan tontonan di laman Twitter dan rata-ratanya geli hati melihat reaksi wanita tersebut.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 27 Nov 2020
Hiburan Fri, 21 Sep 2018

Fathia Latiff Ditempelak Pelakon & Pengarah Terkenal?

Micheal memberitahu Aiman juga salah seorang pelakon yang tidak pernah meminta wang pendahuluan sebelum memulakan penggambaran. Ala, kira jenis bukan berkira punya orang ya!

Featured Fri, 2 Feb 2018

Kenali Kanser Kolorektal

Kanser kolorektal atau lebih dikenali sebagai kanser usus besar mungkin tidak sepopular kanser payudara dan servik. Namun, ia juga merupakan penyakit yang digelar pembunuh secara senyap dan ketiga tertinggi di kalangan wanita.

Hiburan Tue, 17 Sep 2019
Hiburan Sun, 1 Apr 2018

Hafreez Adam Mengaku Cintakan Zara Zya

Dia sentiasa membuat saya tersenyum dengan telatah lucunya. Dia juga tidak mudah cemburu dan sangat memahami. Auwww, sweet habis Hafreez ni!

Hiburan Wed, 28 Mar 2018

Is BTS’s Suga Really Dating Suran?!

BTS’s Suga and Suran are rumoured to be dating after a user found an Instagram posted by the latter.

Hiburan Sat, 19 Oct 2019

‘Janganlah Cepat ‘Melantun’ Kalau…- Scha Al-Yahya

Pesan Scha, ‘Jangan ikut perasaan’

Trending Sat, 13 Mar 2021

Sempena Hari Wanita Sedunia, Siti Sarah Nak Taja Hijab Kepada Wanita Free Hair Selama Setahun

Bersempena Hari Wanita Sedunia yang disambut baru-baru ini, penyanyi Siti Sarah berhasrat untuk menaja tudung selama setahun kepada 10 orang peminatnya. Pelantun lagu Ke Hujung Dunia itu memilih lima wanita yang sudah berhijab dan lima […]

Trending Sat, 10 Mar 2018

Berita Palsu Lebih Mendapat Perhatian Di Twitter

Fenomena penyebaran berita palsu semakin berleluasa sejak kebelakangan ini. Ketika platform berita berginjak ke ruang digital, kredibiliti sesebuah berita yang dilaporkan boleh diragui kesahihannya.

Featured Thu, 8 Jul 2021

MKN Diharap Terus Tutup Ekonomi, Industri Non Essential Lepas Tamat PKPD

Majlis Keselamatan Negara (MKN) diharap terus menutup sektor ekonomi dan industri yang telah ditetapkan sehingga Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) tamat di banyak daerah di negeri Selangor. Menurut Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari perkara […]

| Live TV