Featured By: Attiqah Mohd August 25, 2021 @ 6:13pm

Ustazah “Tersekat” Saat Khusyuk Berdoa Di IG Live, Reaksi Wanita Ini Cuit Perhatian Ramai… Lawaknya!

Penyakit melatah sememangnya tidak boleh dielakkan, kadang kala ia terjadi dalan situasi yang tidak dijangka termasuklah ketika kita berdepan dalam situasi yang serius.

Baru-baru ini, reaksi seorang wanita yang muncul di Instagram live pelakon Zahiril Adzim dan Shera Ayob mencuri perhatian ramai. Situasi tersebut berlaku ketika mereka menyertai satu ceramah agama secara maya.

Difahamkan, Instagram Live itu turut dihadiri oleh jemputan istimewa iaitu Ustazah Asni Mansor yang dilihat menitipkan bacaan doa ketika rakaman tersebut berlangsung.

Namun, reaksi salah seorang tetamu wanita dalam video tersebut yang secara spontan melatah membuatkan ramai yang geli hati.

Dalam video berkenaan dapat dilihat Ustazah Asni mengiringi bacaan doa dengan dengan lancar sehingga sambungan internetnya mengalami masalah, membuatkan live itu terhenti seketika.

Reaksi spontan daripada wanita terbabit yang tidak dapat mengawal penyakit melatah menimbulkan geli hati penonton. Malah, dapat dilihat pasangan selebriti Syera Ayob dan Zahiril Adzim juga cuba mengawal tawa mereka.

Video tersebut kini menerima jutaan tontonan di laman Twitter dan rata-ratanya geli hati melihat reaksi wanita tersebut.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 25 Feb 2019

‘Mungkin Saya Bukan Artis Viral…’- Hazami Kecewa Nama Terus Tenggelam?

Macam saya kata tadi, pada masa ini sama ada seseorang itu boleh menyanyi atau tidak, itu tidak penting. Yang penting perlu viral untuk survive di dalam industri hiburan. Korang setuju tak?

Trending Tue, 16 Jul 2019

Tertusuk Penyedut Minuman Besi DiMata & Tembus DiOtak

Terkejut melihat penyedut minuman itu tertusuk matanya dan menembusi kepalanya

Hiburan Sat, 27 Apr 2019

Bella Daly Teruja Tunai Umrah Dengan Suami

Arif seorang yang “easy going”.

Featured Wed, 17 Jul 2019
Trending Sat, 17 Oct 2020

Menang Anugerah Asian Academy, Ejen Ali The Movie & Alif Sofia Cipta Sejarah

Siri animasi popular, Ejen Ali The Movie dan Alif & Sofia berjaya mengharumkan nama Malaysia dengan merangkul kemenangan pada Asian Academy Creative Awards 2020, semalam Ejen Ali the Movie berjaya memenangi kategori Arahan Terbaik (Fiksyen) menerusi

Featured Thu, 29 Sep 2022

Viral Video Nora Danish Didakwa Sengaja Tayang Badan, Ramai Lelaki Gatal Tinggalkan Komen L*cah

Aik Min tengok elok je baju Nora Danish, mata korang ni keranjang sangat 🤪🤪

Trending Wed, 18 Apr 2018

Satu Maut, Enjin pesawat Southwest Airlines Meletup

Ada sesuatu yang tidak kena dengan pesawat! Ia sedang menjunam! Enjin meletup ketika di udara dan menerbangkan tingkap sejauh tiga kerusi dari saya. Letupan menyebabkan seorang wanita yang duduk berhampiran tingkap cedera parah.

Hiburan Sat, 13 Jan 2018

“Farid Kamil Tertekan Lama Tak Jumpa Anak”

Dia mungkin mengalami tekanan perasaan dan masalah mental. Moga semuanya selamat dan dipermudahkan segala urusan

| Live TV