Featured By: Aqilah Paharuzi December 16, 2022 @ 12:57pm

[VIDEO] Adrea Abdullah Dedah Pelakon ‘Drama Queen’ Tak Boleh Move On Dari Bekas Kekasih – “Dia Cucuh Puntung Rokok..”

Pelakon, Adrea Abdullah, 45, mendedahkan kenalan dalam industri hiburan yang digelar sebagai ‘drama queen’ akibat sering membuat perangai setiap kali mempunyai masalah peribadi.

“Saya kenal dia dah lama dulu, masa tu kami tak pernah shooting sama-sama lagi dan saya pun masih baru-baru lagi dalam industri. Saya kenal dia masa tu sebab boyfriend dia kawan baik dengan boyfriend saya.

“Perempuan ni ada satu perangai yang buatkan saya rasa nak sepak. Dia ni jenis menagih perhatian ramai. Ada satu hari ni kami pergi club and terjumpa dengan girlfriend kepada ex-boyfriend dia.

“Masa saya tengah lepak dia nampak perempuan yang couple dengan ex-boyfriend tu terus dia rasa tak puas hati. Saya marah dia kenapa nak kena cemburu sebab dia pun dah ada boyfriend baru yang kaya.

“Masa tengah menari-nari dia cucuh puntung rokok dekat perempuan tu, lepas tu dia buat-buat tak tahu,” katanya.

@adreaabdul

Gossip Artis drama queen cucuh rokok dekat betina yg couple dgn ex boyfriend dia dalam club! Apoooo? Biol minah ni. Part 1 #celotehadrea #apoo #gossip #artis #artismalaysia #pelakon #celebrity #selebriti #mental #gile #pengacara #drama #dramamelayu #meroyan #dramaqueen #biol #minahmental #wayarputus #selebritimalaysia #perangai #dramabelakanglayar

♬ original sound – Adrea Abdul – Adrea Abdul

Menerusi video lain, Adrea turut mendedahkan saat pelakon tersebut bergaduh dengan kekasih hatinya sehingga membawa diri tidur di sebuah hotel.

“Ada satu masa ni dia bergaduh dengan boyfriend dia sampai check in dekat hotel Sheraton. Masa tu saya tengah lepak dengan boyfriend saya, then dia call saya meraung suruh datang. Saya rasa tak yakin nak pergi jumpa dia masa tu tapi saya fikir risau kalau terjadi apa-apa dekat dia.

“Bila saya jumpa dia, dia kata dia dah dua hari duduk dekat hotel lepas tu dia dapat call bergayut biarkan saya terpinga-pinga dekat situ. Dia cakap dengan saya just for half an hour je.

“Apalah motif dia ajak saya nak cerita tapi lepastu bergayut maki hamun sana sini. Saya tengok keadaan bilik dah macam tongkang pecah, dia mengamuk baling-baling barang sambil on call,” katanya.

@adreaabdul

Gossip Artis menyalak, tak puas hati terus belasah bekas adik angkat adrea dalam club! Dis pulak yang tak puas hati dah kenapa? Minah ni betul la drama queen. Part 2 #celotehadrea #apoo #gossip #artis #artismalaysia #pelakon #celebrity #selebriti #mental #gile #pengacara #drama #dramamelayu #meroyan #dramaqueen #biol #minahmental #wayarputus #selebritimalaysia #perangai #dramabelakanglayar

♬ original sound – Adrea Abdul – Adrea Abdul

Berdasarkan video terkini, Adrea turut mendedahkan saat pelakon tersebut putus cinta dengan kekasihnya dan terus mabuk.

“Masa ni kami dekat Luna Bar, dan bila dia break up tu orang kata wire shot dia empat kali ganda. Dia mix her drinks, tapi dia jenis yang tak boleh hold her alcohol. Dia tahu saya tak minum so dia expect saya akan jaga dia.

“Bila dia dah mabuk nanti dia pergi dekat jantan lain buat perangai lepas tu menjerit macam orang gila. Saya kat situ tertekan sangat sebab dia pelakon, orang kenal dia tapi buat perangai dekat kelab,” katanya.

Di akhir video tersebut, Adrea meluahkan rasa geram dan mengakui telah menyekat pelakon tersebut di seluruh media sosial dan nombor kerana tidak tahan dengan perangai aktres itu.

@adreaabdul

Gossip pelakon mabuk teruk nasib baik tak kene rogol, hilangkan diri sampai kitorang buat polis report! Rupanya? Nak attention je! Bodoh tak?! Part 4 #celotehadrea #apoo #gossip #artis #artismalaysia #pelakon #celebrity #selebriti #mental #gile #pengacara #drama #dramamelayu #meroyan #dramaqueen #biol #minahmental #wayarputus #selebritimalaysia #perangai #dramabelakanglayar

♬ original sound – Adrea Abdul – Adrea Abdul

Artikel Berkaitan: “Pelakon Sexy Gebu Meroyan” – Adrea Abdul Dedah Pengalaman Ditegur Aktres Kekwat

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 3 Dec 2018

Here’s the Full List of Winners at the 2018 Melon Music Awards

There are over 30 awards given out that night!

Trending Thu, 25 Aug 2022

[VIDEO] “Hentikan Impian Sebagai Penyanyi Jika…” – Persembahan Sweet Qismina Dikatakan Sekadar Lip Sync?

Melebarkan sayapnya ke dalam bidang nyanyian, pelakon Sweet Qismina kini dilihat aktif dalam kariernya lebih-lebih lagi dalam bidang nyanyian. Baru sahaja melancarkan single pertamanya berjudul Namo, muzik video Namo juga kini telah mencecah ribuan tontonan

Featured Sun, 18 Nov 2018
Trending Wed, 5 Feb 2020
Trending Fri, 2 Apr 2021
Drama Wed, 17 Aug 2022

Zul Ariffin Undur Diri Berlakon Drama

Alaaaaa… tak boleh dah lah tengok abe Zul kat tv nanti ☹☹☹

Hiburan Sat, 9 Feb 2019

Selepas Sekian Lama, AKHIRNYA Ardell Buka Mulut Soal Jodoh…

Ehem…kalau betul, apa salahnya. Dua-dua masih single kan?

| Live TV