Featured By: Atiqah Johari December 6, 2022 @ 6:12pm

[VIDEO] Akibat Jatuh Bilik Air, Tempurung Lutut Pecah & Patah… Enot Anggap Ujian Bulan Birthday

Baru-baru ini, pelakon Enot memuat naik sebuah video di TikTok Story memaparkan dirinya sedang mendapatkan rawatan di hospital gara-gara terjatuh dalam bilik air.

Menerusi video perkongsian tersebut, Enot atau nama sebenarnya Alliza Abdullah, 44, memaklumkan bahawa dia mengalami tempurung lutut pecah dan patah akibat jatuh dalam tandas.

Namun begitu, Enot menganggap kemalangan tersebut sebagai satu ujian dan dugaan di bulan kelahirannya.

“Alhamdulillah dari tengahari tadi jatuh bilik air sampai ni baru dapat keluar. Dah nasib nak buat macam mana.

“Dugaan Allah bagi aku masih boleh senyum lagi, thank you Allah atas dugaan ini. Doakan saya cepat sembuh okau semua… tempurung lutut pecah dan patah, dugaan bulan birthday,” kongsi Enot.

@enot7813 Alhamdulilah dr tghari tadi jatuh bilik air smpai ni baru dpt kluar..dah nasib nak buat mcm mane..dugaan Allah bg aku msh bole trsenyum lagi..tq Allah atas dugaan ini.. 😊😘 doakan sy cepat sembuh k semua.. tempurung lutut pecah n patah #ENOT #enottroopers #tokmamokwathal #fypシ゚viral #sagitariusgirl #birthdaymonth #enotcomeback #tiktokfemes ♬ Doa Untuk Kamu – Aviwkila

Menjengah di ruangan komen, rata-rata warganet menitipkan doa buat pelakon supaya diberi kesembuhan dengan segera dan sihat seperti sedia kala.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 23 Aug 2022

“Allah Tak Izinkan Dia Discharge Hari Ini…” – Oksigen Rendah, Ainul Mardhiah Kembali Diserang Sawan Berterusan Selama 10 Saat

Sayunya min baca luahan hati ayah Ainul Mardhiah 🥲🥲 Semoga Allah permudah segala urusan 🥲

Hiburan Wed, 24 Jul 2019

PU Riz ‘Anak Emak’ ke?

Emak segalanya bagi saya.

Trending Thu, 25 Aug 2022

Cecah RM100,000! Vespa Dior Milik Nabila Razali Jadi Tumpuan

Penyanyi dan pelakon, Nabila Razali sekali lagi menjadi bualan netizen apabila muat naiknya mencuri perhatian apabila dikatakan telah membeli sebuah Vespa 946 Dior. Menerusi perkongsian Nabila di laman Instagram, dia memuat naik beberapa keping foto

Trending Wed, 29 Apr 2020
Trending Thu, 22 Nov 2018

13张「按下快门后才发现大悲剧」的诡异爆笑照片!

用相机记录生活中每个美好的瞬间,用照片定格永恒时光;只是有些照片,当你按下快门后才发现大悲剧!

Featured Wed, 6 Oct 2021
Trending Wed, 26 Dec 2018

Rebat Bil Elektrik RM40 Kepada 185,000 Miskin Tegar Tahun Hadapan

Program rebat bil elektrik adalah selaras dengan hasrat kerajaan untuk memastikan kebajikan dan kualiti hidup rakyat seperti yang telah dinyatakan dalam Bajet 2019 pada 2 November lepas

Featured Tue, 21 Jun 2022

| Live TV