window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); ! (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/revasiaberhad-xtra/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == '') {window.performance.mark('tbl_ic');}

[VIDEO] Netizen Kagum Radhi OAG Sanggup Bantu Tolak Kereta Individu Rosak & Tersadai Tepi Jalan – “Effort Tak Semua Mampu Buat..Respek!”

Baru-baru ini, tular sebuah video di media sosial memaparkan penyanyi sensasi, Radhi OAG membantu individi tidak kenali yang tersadai di tepi jalan.

Menerusi video tersebut, kereta individu berkenaan secara tiba-tiba rosak di lampu isyarat kerana batteri lemah

“Dalam banyak-banyak kereta yang lalu, ada juga artis yang berhati mulia tolong tolak kereta sorang-sorang,” tulis individu berkenaan.

Dalam video berkenaan, Radhi dilihat sedang berlari jauh menuju ke individu tersebut dan terus bantu menolak kereta yang tersadai di tepi jalan itu dalam keadaan panas terik dan kesesakan lalu lintas.

Bukan itu sahaja, melalui paparan dashcam kereta individu tersebut, Radhi dilihat sangat penat dan berpeluh menolak kereta tersebut, namun tetap meneruskan agar tidak menghalang jalan raya.

Menjengah ke ruangan komen video berkenaan, rata-rata netizen memuji tindakan Radhi yang sanggup turun membantu orang dalam kesusahan terutamanya dalam keadaan panas terik.

Ramai dalam kalangan netizen bersetuju meskipun terpalit dengan pelbagai kontroversi namun Radhi tetap berbuat baik dengan masyarakat.

 

Aqilah Paharuzi

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({flush: true}); document.getElementById('div-gpt-ad-1507605001636-1-mobile').remove(); var z = document.createElement('div'); z.innerHTML = ``; document.getElementsByClassName("acss9e872")[0].appendChild(z);