Events By: Salma Syahbuddin February 5, 2020 @ 10:25am

[VIDEO] Power! Artis Pakai Kotak Tunjuk Mesej Sebenar Penonton AJL

Debaran #AJL34 kian terasa, walaupun hanya berbaki empat hari sahaja lagi, pastinya sudah ramai peminat setia mendapatkan tiket masing-masing. Mengetengahkan tema Warna-Warna Suara yang bakal diterjemahkan didalam persembahan, #AJL34 semestinya mencetuskan fenomena luar biasa!

Justeru itu, Geng Pagi Hot yang dianggotai oleh Fizie, Shuib dan Syuk mengambil inspirasi daripada  #dudewithsign sambil berjalan ke merata tempat sebagai tanda sokongan kepada anugerah paling berprestij ini.

Sanggup berpanas demi #AJL34

Sumber : Instagram @hotfm976

Malah, rata-rata ayat yang ditulis diatas potongan kotak itu adalah mesej yang selalu diutarakan terutamanya buat peminat tegar AJL. Gigih betul Syuk dan Shuib ni kan?

Zetty pun nak join jugak!

 

 
 
 
View this post on Instagram

Ada sesiapa yang sudi teman Zetty? Tapi ticket beli sendiri! ?? @zetty_hotfm #AJL34

A post shared by Hot FM (@hotfm976) on

Selain Geng Pagi Hot, sempat lagi Zetty join troll  #dudewithsign ni kan? Demi #AJL34, apa salahnya sokong kawan-kawan berkempen.

Selain itu, gambar yang dimuat naik oleh Zetty menerusi akaun instagram HotFM ini sekaligus mendapat komen lucu daripada  followers mereka. 

Malah muat naik ini telahpun mendapat 12,126 likes dari followers HotFM. Wow!

Amboi, komen abang ni pun mesti ramai yang sentap nanti!

Yang penting, muat naik ini telahpun mendapat 12,126 likes dari followers HotFM tau!

Dapat tiket AJL FREE, lepas tu nak jugak lalu Red Carpet!

Amboi! Siapa kat sini ada member macam ni? Tapi, memang kenyataan pun. Bak kata peribahasa melayu ‘ Diberi betis, nak peha’. Jadi ini antara perkara sebenar yang melanda masyarakat kita ye. Padu!

Dan ini antara video yang sempat dirakam kan ketika Geng Pagi Hot melakukan kempen ini.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 12 Aug 2019
Hiburan Thu, 7 Jun 2018

Mendiang Kemurungan, Suami Kate Spade Luah Rasa…

Andy Spade berkata dalam satu kenyataan di dalam The New York Times bahawa beliau dan anak perempuannya Bea, merasa hancur dengan kehilangan itu dan tidak dapat membayangkan hidup tanpanya.

Hiburan Fri, 16 Aug 2019

「金钻组合」郑少秋与汪明荃携手1214开唱!经典电视剧金曲重现

暌违2年时间,秋官和阿姐宣布将于12月14日,再次携手在云顶举办《温馨50电视剧成名曲演唱会》现场将重现多首电视剧金曲赠予粉丝!

Hiburan Mon, 26 Feb 2018

Fazley Yaakob Naik Angin!

Judul tersebut mendapat kecaman serta kritikan dari seorang penggiat seni kulinari melalui media sosial sehingga tular diperkatakan netizen khususnya di kalangan pencinta masakan.

Hiburan Wed, 11 Mar 2020
Hiburan Sat, 11 Aug 2018

小鲜肉Lee被粉丝突袭抱抱 Mook钟爱大马食物

配合《我亲爱的失败者》三部曲即将在全马首播,其中系列《怪物浪漫》男女主角Lee和Mook来马宣传!见面会上,小鲜肉Lee被粉丝突袭环腰抱抱吓得傻笑,而女神Mook则钟爱大马食物。

Hiburan Sat, 16 Feb 2019

‘Akaun Laman Sosial Tutup Tapi Belum Minta Maaf’- Misha Omar

Penyanyi lagu Sampai Bila itu mendakwa adalah tidak adil dengan hanya mendiamkan diri selepas memadam dan menutup akaun laman sosial mereka.

Hiburan Mon, 19 Feb 2018

RAHSIA CHE TA TAK BOLEH GEMUK

Che Ta memberitahu, dia sekarang sedang fokus untuk mengembalikan berat badan yang ideal seperti dahulu bahkan  tiada perancangan untuk hamil buat sementara waktu.

FESYEN Wed, 20 Feb 2019

Fashion Industry Bids Farewell to the Late Legendary Karl Lagerfeld

May the 21st Century fashion icon rest in peace.

Hiburan Sun, 10 Dec 2017

Konsert Amal Damasutra di Hard Rock Cafe

kemunculan Damasutra kali ini adalah menjayakan misi penting bagi mengumpul dana tabung bantuan Rohingya. 

| Live TV