Featured By: Atiqah Johari June 10, 2022 @ 2:43pm

[VIDEO] “Seluar Adik Siapa Rembat Tu?” – Kongsi Video Karaoke Tapi Outfit Hawa Rizwana Curi Tumpuan & Dikritik Netizen

Sebuah video yang dimuat naik oleh pengacara, Hawa Rizwana meraih perhatian warganet di TikTok baru-baru ini.

Melalui video yang berdurasi 40 saat itu, Hawa dilihat sedang meluangkan masa menyanyi bersama dengan rakan-rakannya di sebuah pusat karaoke.

Namun, apa yang menjadi isu kepada warganet adalah pakaian yang digayakan Hawa pada ketika itu.

Dia menggayakan jaket kulit dan dipadankan dengan seluar berwarna hitam.

Gara-gara pakaian tersebut, Hawa dikritik oleh warganet.

“Seluar adik siapa tu dia rembat?

“Dah popular kan, slow slow la dia turunkan price.. nanti scan jadi ‘no price’.

“Seluar tu Hawa pakai loose sikit ya nanti..” kritik warganet di ruangan komen.

Tambah, ada segelintir warganet yang meninggalkan komen menggunakan kata-kata yang pernah diucap oleh seorang pendakwah bebas.

Dalam pada itu, ramai juga yang menyamakan dirinya dengan selebriti dan usahawan terkenal, Neelofa sebelum dia berhijrah.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Wed, 5 Dec 2018

Petua Hilangkan Bau Durian Dalam Kereta

Tak nak pening kepala lagi hilangkan bau durian dalam kereta apa kata cuba tips ini

Eat Travel Mon, 7 Jan 2019

Nikmati sajian nugget sayuran ini sebagai alternatif untuk diet sihat

Nugget tak semestinya perlu diperbuat daripada daging haiwan.

Hiburan Thu, 4 Oct 2018

Sebak…Sharnaaz Ahmad Kongsi Pengalaman Bekerja Dengan Wira Bomba

Saya sangat terkesan dengan kehilangan unit Di Air (Pasukan Penyelamat Unit Di Air) Bomba Malaysia. Saya pernah bekerja, bergurau, bergelak dengan mereka…

Hiburan Tue, 26 Jun 2018

Iqram Dinzly Kembali Normal

Iqram Dinzly sudah kembali normal seperti manusia biasa setelah dilanda pelbagai kontroversi ke atas dirinya.

Featured Thu, 31 Mar 2022
Hiburan Tue, 23 Jul 2019

《百爆秒剧》在马来西亚正式启航!60秒「剧」精彩

电影公司《百爆秒剧》马来西亚正式启航!9月正式开拍四部「秒剧」大片,势必改变观众观影的口味。

TECH Wed, 28 Mar 2018

Muat Turun Data Di Facebook Untuk Keselamatan, Kami Kongsikan Caranya!

Oh ya! Korang perlu bersabar sikit ya memandangkan ia bakal mengambil masa beberapa minit bergantung kepada berapa banyak data anda dan berapa lama anda menjadi pengguna Facebook.

Hiburan Sat, 2 Mar 2019

Ameer Forteen Kini Berstatus Suami, Selamat Pengantin Baru!

Semoga bahagia hingga ke Jannah, Amin!

| Live TV