Hiburan By: SGMS Faida November 10, 2019 @ 11:44pm

Wah…Eyka Farhana Siap Sedia Jadi Penyanyi

Pelakon Eyka Farhana mengaku tidak pernah terfikir untuk melangkah masuk ke dalam dunia nyanyian, sebelum ini.

Akan tetapi, Eyka memberitahu dia tidak menolak dengan peluang diterima untuk merakam lagu tema drama Dia Adelia.

“Tidak salah mencuba. Saya mahu membuktikan saya juga mampu melakukan sesuatu yang baharu dalam memantapkan profil seni.

“Saya ingin menunjukkan kepada orang ramai sisi baharu dalam diri. Sebagai persediaan saya menyertai kelas vokal dalam membuat persembahan,” katanya ketika ditemui di konsert Lazada 11.11 Supershow di Putrajaya, hari ini. 

Tambah Eyka atau nama sebenarnya Wan Atiqa Farhana Wan Sarmizi, dia perlu membuat persediaan secukupnya bagi mengelak dari menjadi mangsa kecaman.

“Bukan perkara yang mudah dalam mencuba sesuatu yang baharu tetapi saya tidak mahu sekadar melepas batuk di tangga.

“Jadi saya akan guna peluang ini sehabis baik yang mungkin,” akhiri Eyka yang akan menyanyikan lagu ciptaan Omar K dan Ikhwan.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Contest Tue, 25 Jun 2019

xtra好康头 | 送你张信哲《未来式CONTINUUM》世界巡演-云顶站入门票

#xtra好康头 将送你张信哲《未来式CONTINUUM》世界巡演-云顶站入门票,让你跟张信哲一同高唱「哲式情歌」!

Hiburan Mon, 9 Sep 2019

Bekas Vokalis Dicekup Lagi?

Apa nak jadi? Asyik kena cekup je..

Hiburan Fri, 20 Sep 2019

Dato’ Rosyam Nor Buat Netizen Sakit Jantung!

Baru-baru ini Dato’ Rosyam Nor telah berkongsi satu video di mana seorang wanita telah mengalami ‘gangguan’ semasa tidur.  Para netizen yang menyukai perkara-perkara mistik sudah tentunya ingin tahu tentang apa kesudahan video tersebut. “Kesian Gadis […]

Hiburan Wed, 28 Feb 2018

Salman Khan takut nak kahwin!

Dua tahun lalu, bintang filem ‘Dev Das’ ini  pernah juga membuat pengakuan tidak mahu berkahwin atas sebab tidak mampu menjadi seorang suami yang baik.

Hiburan Wed, 26 Dec 2018

李幸倪3月登顶!首次个人大型演唱会

李幸倪明年3月登云顶舞台,在大马首次举办个人大型演唱会,唱出9年出道以来梦想路!

Hiburan Thu, 22 Mar 2018

Ude Mohon Bekas Isteri Henti Drama!

Saya tidak mahu bercerita apa masalah kami sejak dua tahun lalu. Ia terlalu peribadi buat saya. Kalau dia nak bercerita, ia terpulang. Apa yang penting saya tidak akan bercakap apa-apa.

Hiburan Fri, 8 Feb 2019

‘Nasib Tak Berapa Baik…’- Siti Sarah Mahu Beraksi Di AJL Tahun Depan

Chaiyok Sarah! We all akan selalu support awak tau.

Hiburan Tue, 22 Oct 2019

Ibarat Keluarga…Repvblik Kongsi Tips Kekal Bertahan

12 tahun kekal bersama, apa rahsianya?

Hiburan Fri, 6 Sep 2019

‘Dari Dulu Orang Keji, Saya Tak Kisah’- Ac Mizal

Tak sabarnya nak tengok, mesti best gandingan mereka berdua ni!

Hiburan Wed, 11 Mar 2020

“Tak Sabar Nak Tengok!”- Netizen Teruja Shukri Yahaya Kongsi Babak Drama 7 Hari Mencintaiku 2

JIKA korang masih ingat sekitar 4 tahun yang lepas, drama rantaian 7 Hari Mencintaiku pernah disiarkan di slot Akasia TV3. Pada masa itu drama adaptasi daripada novel karya Siti Rosmizah ini telah menjadi fenomena. Pergi […]

| Live TV