Hiburan By: SGMS Faida October 8, 2018 @ 1:00pm

Wanita Mengandung Ada Tabiat Pelik Kan? Mawar Rashid Kongsi Pengalaman

Wanita mengandung kebiasaanya berdepan dengan tabiat pelik. Mual dan mengidam makanan yang jarang dimakan ketika belum mengandung, itu hal biasa.

Hal ini tidak terkecuali kepada pelakon Mawar Rashid yang mengidam makanan laut. Malah hidangan makanan laut itu mahu dinikmati di tepi pantai.

“ Sekarang ini saya mengidam nak makan di tepi pantai tetapi memandangkan cuaca tak menentu, ‘mengidam’ itu masih belum ditunaikan.

“ Tak tahulah kenapa rasa macam nak sangat ambil mood makan-makan tepi laut sambil ditiup angin, tunggu sahajalah tiba masanya nanti dapatlah tunai hajat itu,” katanya kepada sebuah portal hiburan tempatan.

Tambah Mawar di awal kehamilannya, Mawar alah kepada bau minyak wangi dan dapur.

Segalanya semakin okay bila kandungan Mawar atau nama sebenarnya Wan Mawar Shaputri Wan Abdul Rashid memasuki empat bulan.

Mawar berkahwin dengan Raf atau Raden Ahmad Faizal Yaakob, 33, pada 9 November 2017.

Semoga proses kehamilan Mawar berjalan lancar dan kami sendiri tak sabar nak tengok baby Mawar, mesti comel macam mama dia!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 7 Oct 2019

3 Dokumen Penting Perlu Ada Jika Masuk Thailand Dengan Kereta Sendiri

Tips dan keperluan yang patut ada jika anda membawa kereta Malaysia ke Thailand.

Hiburan Mon, 25 Jun 2018

Cayalah! Majlis Ramah Mesra Bersama Pelakon ‘Pulang’ Gamat

Suasana menjadi lebih gamat apabila pengacara majlis, Haziq menjemput lima orang peminat naik ke pentas dan melakonkan beberapa babak yang ada di dalam filem Pulang. Kelakar habis!

Hiburan Wed, 18 Jul 2018

JYP Plans to Sue SHAUN if Chart Manipulation Rumours Proved True

His move is to protect his own girl group, TWICE.

Hiburan Thu, 16 May 2019

Sakit Buah Pinggang Bukan Penghalang Ebby Yus Berpuasa

Nanti bila dah sihat sepenuhnya, Ebby mahu kembali kembali ke lokasi penggambaran di luar pula. Semoga terus kuat ya!

Hiburan Thu, 5 Jul 2018
Hiburan Wed, 28 Feb 2018

Salman Khan takut nak kahwin!

Dua tahun lalu, bintang filem ‘Dev Das’ ini  pernah juga membuat pengakuan tidak mahu berkahwin atas sebab tidak mampu menjadi seorang suami yang baik.

Hiburan Tue, 5 Nov 2019
Hiburan Wed, 12 Dec 2018
Hiburan Sun, 18 Aug 2019
Hiburan Sun, 3 Jun 2018

Adik Fatihia Latiff Mendapat Pujian ‘Beauty With Brain’

Adik-beradik pelakon Fathia Latiff sememangnya cantik-cantik belaka. Baru-baru ini, foto graduasi adik Fathia iaitu Fasiha Latiff menjadi perhatian ramai di media sosial. Mana tidaknya, gadis cantik ini baru saja menamatkan pengajian di Trinity College dan kini bergelar doktor muda […]

| Live TV