Hiburan By: SGMS Fas April 11, 2018 @ 6:50am

Fairuz Sekadar Kawan, Wany Hasrita Minat Lelaki Sawo Matang

Penyanyi Wany Hasrita, 26,  akui masih belum ada teman istimewa untuk dijadikan calon suami bahkan  hubungannya bersama sahabat lama, bekas anggota kumpulan Q Face, Fairuz Selamat sekadar kawan biasa.

Penjelasan itu disuarakan pelantun lagu ‘Menahan Rindu” ini berikutan desas desus yang tersebar kencang kononnya mereka sedang bercinta.

Kami bersahabat sejak saya belum menjadi artis rakaman lagi. Abang Fairuz ialah sumber rujukan saya dalam bidang muzik kerana dia mempunyai pengalaman luas dalam bidang ini,” ujar penama penuh, Nurshazwany Hasrita Hasbullah ini.

Memetik laporan BH Online selanjutnya Wany menyambung kata:

Begitupun, gosip yang timbul sama sekali tidak menjejaskan persahabatan kami. Ibu juga mengenali Abang Fairuz. Hakikatnya, kami tidak bercinta, sebaliknya sekadar bersahabat baik.”

Kredit: Facebook Fairuz Selamat

Pelantun lagu “Rindu Dalam Benci’ ini memohon agar netizen tidak terus mensensasikan gossip  tersebut sehingga memberi impak tidak baik kepada ibunya.

Kasihanilah ibu, mohon Wany, apatah lagi dia menyandang status ibu tunggal jadi gossip seperti itu mudah dipercayai orang ramai waima memberi impak yang kurang baik kepada ibu.

Khabar angin berhubung keintiman kedua-duanya mula tular  dan bertiup kencangg apabila keduanya sering dilihat memuat naik gambar bersama di laman sosial.

Menurut Wany, buat masa ini dia masih belum mempunyai teman istemewa malah tiada perancangan untuk menaiki pelamin dalam masa terdekat.

Pun begitu, Wany tidak keberatan memberikan kriteria calon pilihannya yang  harus berkulit sawo matang, tinggi dan sedap mata memandang.

Jadi korang janganlah membuat hati ibu Wany kerisauan ya!

Barangkali video ini yang dimuat naik Wany pada bulan Mei 2017  mampu menjelaskan segala!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Hari Ini Wed, 10 Jun 2020
Hiburan Mon, 26 Feb 2018

独具一格的Gegaria嘉年华

你有多久没有参与户外活动?周末是不是都宅在家、逛购物商场,又或只是看电影呢?小编上周六就去到了关丹达鲁尔马克穆尔体育场参与“Gegaria嘉年华”,从早到晚可说是节目不间断,无论是吃喝玩乐,都可在这里找到,绝对适合一家大小。

Hiburan Tue, 10 Dec 2019
Hiburan Fri, 3 May 2019

Cubaan Keluar Zon Selesa, Fariz Jabba Pertaruh ‘MASA’

Fariz Jabba membuktikan dia lebih daripada sekadar penyanyi rap menerusi single terbarunya berentak R&B, Masa, di mana pemuzik serba boleh itu menunjukkan nyanyian sensasinya dan rentak tari yang cukup progresif. Lagu terbitan Flightsch itu adalah […]

Hiburan Thu, 28 Jun 2018

鍾瑾桦5位数加盟环球音乐「找准定位再谈奖项」

Alvin鍾瑾桦5位数加盟大马环球音乐,全经纪约发展空间大,横跨多领域成全能艺人!对于奖项他直言不抱期望,只要找准定位、充实自己,当做好自己时,自然会有人认同。

Hiburan Fri, 19 Apr 2019

‘Kalau Ada Yang Sudi,Apa Salahnya’- Mamak Teringin Jadi Duta Produk Pemutih?

Betul kata Mamak, kenapa perlu ambil duta produk yang sedia maklum sudah cantik? Kalau syarikat mahu melihat testimoni lebih asli, apa kata…

Hiburan Thu, 4 Oct 2018

Tupac is Alive and in Malaysia???

A video footage of Tupac in Malaysia is going viral right now.

Hiburan Fri, 17 Jan 2020

| Live TV