Events By: Ad Ops September 27, 2019 @ 11:16am

Warga Kedah Jom Turun Memeriahkan Karisma Jelajah Suria Di Alor Setar Kedah Sabtu Ini!

Buat kesemua pendengar setia Suria, jangan lepaskan peluang  untuk ke lokasi terakhir Karisma Jelajah Suria 2019 di Aman Central, Alor Setar Kedah pada 28 September, Sabtu ini!

Selepas menjelajah ke tiga buah negeri iaitu Shah Alam, Kuantan dan Johor Bahru, Kedah menjadi pilihan Suria untuk melabuhkan tirai bagi siri jelajah  Karisma Suria tahun ini.

So, hadirkan diri anda ke lokasi akhir Karisma Suria dan anda berpeluang untuk beramah mesra dan berhibur dengan persembahan artis popular seperti Akim & The Majistret, Ella, Haqiem Rusli, Wany Hasrita, Ernie Zakri, Naim Daniel, Gmie Screen, Usop, Amir Masdi, Muna Shahirah, Tuah Adzmie, Zack Zakwan dan Ariff Sany.

Penyampai Suria seperti Issey, Fizi Ali, Feeya Iskandar, Sharifah Shahirah, Tyzo, Suraya dan DJ Lin turut  turun untuk mengahangatkan lagi jelajah terakhir ini. Ramai kan?

Karisma Jelajah Suria sebelum ini di Johor Bahru sangat meriah dengan persembahan artis daripada Ara Johari,  Haqiem Rusli, Wany Hasrita dan Ruffedge.

 

Ara Johari 

 

Haqiem Rusli

 

Wany Hasrita

 

Ruffedge

 

Menurut Pengurus Kanan Suria, Roslinda Abd Majid atau DJ Lin, kombinasi barisan artis popular dalam Jelajah Suria Kedah kali ini diharapkan dapat menjadi tarikan kepada orang Kedah dan kawasan di sekitarnya untuk hadir dan memeriahkan lagi acara Karisma Jelajah Suria.

 

Dj Lin

 

“Kali ini Suria bawakan beberapa aktiviti pentas yang lebih menarik seawal jam 12 tengah hari dan juga memberi peluang kepada pendengar setia untuk memenangi barangan eksklusif Suria FM dan wang tunai menerusi pertandingan KiraOke Suria.” kata Dj Lin.

Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk mendapatkan cenderahati eksklusif Suria  dengan harga promosi hanya di booth Kedai Suria. 

Anda juga berpeluang memenangi sebahagian daripada wang tunai berjumlah RM50,000 dengan hanya meneka nama lagu dan penyanyi menerusi peraduan Super Terer Suria bermula 30 September hingga 18 Oktober 2019. Wow, banyaknya!

 

Pertandingan KiraOke Suria

 

Jangan lupa dapatkan juga maklumat dan perkembangan terkini berkenaan Suria di laman web Suria www.suria.my  dan juga laman sosial Facebook, Instagram & Twitter SuriaFMMalaysia okey!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 5 Jan 2019

林美芬《非常完美》牵手失败!意外受到国外网友称赞

林美芬上《非常完美》牵手失败,才艺表演及自身故事受到来自多国的粉丝称赞,更表示为马来西亚女性感到骄傲。

Hiburan Thu, 1 Nov 2018

Kris Wu: Glad to Have Left EXO but No Regrets Joining

He’s still thankful for having been part of EXO though.

Hiburan Wed, 12 Oct 2022
Hiburan Tue, 13 Aug 2019
Featured Wed, 2 Nov 2022
Hiburan Sun, 23 Sep 2018

Tulis Kapsyen Sedih Di Instagram, Zara Zya Patah Hati?

Zara enggan mengulas lanjut tentang status hubungan mereka kerana tidak mahu mengeruhkan keadaan. Sabarlah Zara…

Featured Sun, 12 Dec 2021

“Dia Pernah Datang Masa Dia Kerja Waiter” – Aznil Nawawi Kongsi Cita-Cita Remy Ishak Jadi Pelakon Ketika…

Pelakon Remy Ishak telah memenangi trofi Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik menerusi filem Sangkar di Anugerah Festival Filem Malaysia ke-31 (FFM31) yang berlangsung pada Jumaat. Sejurus kemenangan itu, Remy berkongsi tentang kejayaannya di akaun Instagram dan

Hiburan Fri, 20 Sep 2019

Stail Hijab Makin ‘Wow’, Neelofa Curi Tumpuan Dunia!

Saya tahu, jika saya mengenakan tudung dengan gaya normal, saya sukar diterima di sana. Atas sebab itu…

| Live TV