Hiburan By: SGMS Faida December 4, 2018 @ 10:29am

Zarina Zainoordin Bengang Asyik Ditanya Soalan Kahwin

Pelakon Zarina Zainoordin kalau bawakan watak antagonis ini memang selalu menjadi.

Nah…netizen yang selalu bertanyakan pelakon Lara Cinta Ameena soalan ‘Bila nak kahwin?’, ini sedikit ‘amaran’ daripadanya.

“ Aku kahwin ke aku lambat kahwin ke yang boleh bersuara mak aku je, yang lain pegi jaga hal kau sendiri faham… love you,” katanya.

Dengan kapsyen serta gambar di atas, nampaknya Zarina memberitahu hanya ibunya sahaja yang boleh bertanyakan soalan jodoh. Dengar tu, netizen di Instagram Zarina jangan sibuk tanya hal jodoh orang lagi eh? 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 29 Oct 2019

Izzmad Harun Tak Kisah Digelar ‘Wajah Charity’

Busking Permata Kasih Untukmu bakal diadakan pada 7 Disember ini bertempat di BMC Mall, Cheras bagi memungut dana membantu adik Akif yang menghidap kanser Leukimia.

Featured Tue, 22 Mar 2022

Didakwa Tiada Rasa Empati, Netizen Berang Dr. Sheikh Muszaphar Beri Tips Pujuk Isteri Tambah Anak

Ada segelintir netizen yang terkesan sehingga berkata Dr. Sheikh Muszaphar tidak pernah rasa sakit bersalin.. Apa kes ni?

Automobile Sun, 29 Apr 2018

4 Aplikasi Edit Gambar Yang Selalu Digunakan Artis Kpop!

Ini lah rahsia di sebalik gambar yang cantik macam artis kpop korang!

Hiburan Sat, 29 Dec 2018

Bapa Tomok Meninggal Dunia

Al- Fatihah buat Allahyarham Ismail Bin Salam…

Hiburan Tue, 17 Aug 2021

Malaysia Di Hatiku Satukan Yonnyboii, Kmy Kmo, Luca Sickta & Tabby

Empat bintang baru yang sedang meningkat naik, Kmy Kmo, Luca Sickta, Yonnyboii dan anggota Dolla, Tabby bersatu menghadiahkan sebuah karya patriotik segar sekali gus menyuntik semangat kekitaan menerusi lagu Malaysia Di Hatiku. Lagu terbitan Universal […]

Hiburan Mon, 1 Jan 2018

Jun Ji Hyun Dijangka Bersalin Januari 2018

Katanya bakal menimang baby boy , Jun Ji Hyun bakal bersalin bulan depan

Featured Wed, 27 Oct 2021

Pecahkan Cermin 12 Kereta, Bekas Pesakit Mental Ditahan

Polis telah menahan seorang lelaki yang merupakan bekas sakit mental selepas memecahkan cermin 12 buah kereta di Jalan Sultan Abdul Samad, Banting, semalam. Memetik laporan daripada Utusan, lelaki berusia 39 tahun itu menghayunkan sebatang besi […]

Hiburan Mon, 3 Dec 2018
Hiburan Mon, 15 Apr 2019

Mana Ada Gaduh, Ezuwan Ismail Terharu Che Ta…

Selama ini, Che Ta antara yang tak jemu memberi sokongan saya dalam setiap pertunjukan fesyen yang dianjurkan.

| Live TV