Hiburan By: SGMS Faida December 4, 2018 @ 10:29am

Zarina Zainoordin Bengang Asyik Ditanya Soalan Kahwin

Pelakon Zarina Zainoordin kalau bawakan watak antagonis ini memang selalu menjadi.

Nah…netizen yang selalu bertanyakan pelakon Lara Cinta Ameena soalan ‘Bila nak kahwin?’, ini sedikit ‘amaran’ daripadanya.

“ Aku kahwin ke aku lambat kahwin ke yang boleh bersuara mak aku je, yang lain pegi jaga hal kau sendiri faham… love you,” katanya.

Dengan kapsyen serta gambar di atas, nampaknya Zarina memberitahu hanya ibunya sahaja yang boleh bertanyakan soalan jodoh. Dengar tu, netizen di Instagram Zarina jangan sibuk tanya hal jodoh orang lagi eh? 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 2 Aug 2019

Diiktiraf Lelaki Paling Seksi, Apa Komen Remy Ishak?

Saya tak pernah rasa seksi atau kacak pun, malah tak rasa saya popular pun

Hiburan Thu, 6 Jun 2019

Azira Shafinaz Menemui Jodoh Tetapi….

Azira Shafinaz akui sering ditanya soal kahwin.

Hiburan Tue, 24 Apr 2018

「蝴蝶姐姐」恺乐519来马举办唯一一场签唱会

来自台湾的「巧克力女神」恺乐即将带着她的全新专辑《黑蝴蝶》来到马来西亚举办唯一一场专辑签唱会,与久违的大马歌迷们见面!

Hiburan Tue, 5 Nov 2019

“We are Our Own Warriors and Champions!”, This is Why P!NK is Appointed as This Year’s “The People’s Champion”

The two-time People’s Choice Awards Winner to accept the honor at the live ceremony on November 11 in Santa Monica.

Contest Mon, 15 Jul 2019

xtra好康头 | 送你《陈小春「STOP ANGRY」巡回演唱会2019》入门票

xtra好康头 送你《陈小春「STOP ANGRY」巡回演唱会2019》入门票,让你随着他的歌声「体验」陈小春的人生。

Hiburan Tue, 5 Mar 2019

Majlis Resepsi Elfira Loy Di Melaka Ada Nilai Sentimental

Dipercayai majlis tersebut merupakan permintaan daripada nenek Faris sendiri yang ingin melihat cucunya bersanding di kampungnya. 

Hiburan Thu, 25 Oct 2018

Rapper Terkenal Afrika Jabulani Tsambo Meninggal Dunia

Rapper terkenal berusia 38 tahun ini pernah berdepan dengan masalah depresi beberapa tahun lalu. RIP HHP!

Hiburan Sat, 21 Dec 2019

Ingatkan Keracunan Makanan, Rupanya Ardell…

Bakal bawa ‘penumpang’ ke misi kemanusiaan!

Hiburan Fri, 31 Aug 2018

Ahli Keluarga Raikan Hari Jadi Micheal Jackson Ke 60

Dalam masa sama, anak dan anggota keluarga Raja Pop dunia itu turut melancarkan acara lelongan dan menerima pingat pada majlis mengingati mendiang.

| Live TV