Advertisement
Celeb Buzz By: Alexon 04 April 2020 (14:27)

黄鸿升、玉兔、李艳馨来马宣传《舞极限》

《舞极限》由马来西亚导演李闳杰自编自导、台湾「小鬼」黄鸿升、「星光四少」之一的周定纬、「黑涩会美眉」玉兔(郑如吟)、新生代演员纪源和徐谋俊等跨国主演。

▲ 电影《舞极限》即将于12月6日全马隆重上映!(图/Click Entertainment)

故事讲述年轻人在追寻跳舞梦想的同时,却又得顾及生活周遭压力,不得不向现实低头的青春热血电影;这部电影是李闳杰首次执导的「处女作」之外,更是大马首部以嘻哈舞蹈为题材的电影,小鬼和周定纬等演员也会在戏中同台飙舞飙戏,增添电影看点!

导演李闳杰将在12月1日至3日,携演员小鬼、玉兔和李艳馨一起北中南马展开电影宣传活动,届时演员可以和粉丝近距离互动。欲知更多关于《舞极限》拍摄的趣事和幕后秘辛,万勿错过他们的宣传行程哦!

最热娱乐焦点、最新艺人动态,守着八度空间中文娱乐新闻节目《八八六十事》

| ARTIKEL Xtra

Celeb Buzz Thu, 1 Aug 2019

Jom Tengok Episod Khas Alif & Sofia Sempena Aidiladha Bermula 5-11 Ogos Ini!

Ikuti perkembangan Alif & Sofia di laman Instagram @alif.sofia dan Facebook di www.facebook.com/AlifDanSofia atau melalui #AlifSofia di semua platform sosial.

Celeb Buzz Fri, 25 May 2018

Bila Dah Pulih, Fendy Kongsi Cerita Ya!

Assalammulaikum kesayangan abang. Untuk makluman semua abang sihat saja kat sini. Sakit pun cuma sikit saja. Tak ada la sampai teruk sangat macam yang hangpa (kamu) tengok tu. Ironman pun boleh sakit, takkan la abang yang macam ni tak boleh sakit…

Celeb Buzz Thu, 28 Mar 2019

Apa Kaitan One Piece Swimsuit Dan Isu Tak Jadi Kahwin Atikah Suhaimie?

Min pun taktahu nak cakap apa, korang jangan lupa pula baca artikel ni okay!

Celeb Buzz Thu, 20 Sep 2018

Bapa Syafiq Kyle Pengsan Di Majlis Ramah Mesra

Turut berada di tempat kejadian, ibu Syafiq, Rohaya Sulaiman, 55, dan ahli keluarganya.

Celeb Buzz Sun, 24 Feb 2019

Naz Rahman Terkejut Showcase Kerabat R&B Malaya Terima Sambutan Luar Biasa

Korang kena dapatkan mini album yang menggabungkan beberapa kumpulan penyanyi R&B tanah air tak lama lagi, sure gempak punya!

Celeb Buzz Wed, 22 Jan 2020
Celeb Buzz Tue, 16 Jul 2019

Ayda Jebat Bakal Catat Nama Dalam Malaysia Book Of Record?

Cayalah Ayda Jebat! Kelab peminat AJ’S nanti jangan lupa penuhkan kapal terbang okay!

Celeb Buzz Fri, 26 Jul 2019
Celeb Buzz Fri, 1 Feb 2019

Drama AJL 33, Jom Tonton Misi Penculikan Cinta Malam ESOK!

Saksikan drama Misi Penculikan Cinta lakonan Sissy Iman, Niezam Zaidi, Sweet Qismina. Alif Hadi dan Nur Aliah Lee di slot cerekarama pada jam 9 malam esok.

Celeb Buzz Tue, 28 Jan 2020

Terbaiklah! Kak Lina Pom Pom Disambut Meriah Di Kuala Krai

Dia sekeluarga juga meluangkan masa selama lebih dua jam untuk beramah mesra bersama tetamu yang hadir.

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL