Ijab & Kabul By: tex_admin August 29, 2019 @ 2:27pm

W.A.F X Mariott Tampil dengan Koleksi Rekaan Mewah Buat Bakal Pengantin

W.A.F (Wedding Arts Fashion) dengan kolaborasi Mariott tampil dengan koleksi rekaan mewah busana pengantin, koleksi eksklusif dari Lusan Mandongus dan Estee.

Mariott membawakan koleksi rekaan pengantin terkemuka daripada pelbagai jenama mewah antarabangsa, yang dibawa khas oleh The Proposal; Singapore dan Designer Bridal Room; Kuala Lumpur. Pertunjukan fesyen koleksi pengantin lelaki turut ditampilkan melalui jenama terkenal seperti  Sacoor Brothers, The Gentleman’s Club dan The Glenlivet. 

Mariott x W.A.F 2019 mengumpulkan lebih daripada 50 vendor, terdiri daripada perancang perkahwinan dan pereka hias. Tarikan utama W.A.F x Marriot turut menonjolkan pertujukan seni dan fotografi, kek, deko hiasan perkahwinan dan buat julung kalinya, menampilkan jurugambar perkahwinan terkenal iaitu Terralogical daripada Indonesia, Metrophoto daripada Filipina dan jurugambar terkenal dari Singapura, Brian Ho. 

Buat bakal pengantin yang mengimpikan lokasi perkahwinan idaman, Marriott International membawakan 19 buah hotel dan resort dari seluruh Malaysia. Antara lokasi terkemuka adalah hotel cawangan Marriott di Kuala Lumpur, lima buah resort di Pulau Langkawi, dua buah resort beserta panorama laut membiru di Kota Kinabalu dan sebuah resort di Desaru, Johor Bharu. Selain itu, tetamu juga dapat memilih lokasi perkahwinan di hotel lain seperti Aloft Hotels, Le Méridien, Sheraton, JW Marriott, St. Regis dan W Hotels. 

“Kami lebih mementingkan nilai perkahwinan itu sendiri daripada majlis perkahwinan”,

ujar Elaine Daily, pengarah dan CEO FunkyDaily. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 21 Aug 2021

Selamat Bernikah, Elisya Sandha Kini Bergelar Menantu Sheila Rusly

Pelakon Elisya Sandha selamat bernikah dengan anak sulung pelakon dan penerbit, Sheila Rusly iaitu Uzair Haqimy sebentar tadi. Adik kepada aktres Fasha Sandha ini berkongsi foto hari bahagianya di laman Instagram. “Allah adalah sebaik-baik perancang. Syukur Alhamdulillah,” […]

| Live TV