Advertisement
Celeb Buzz By: Salma Syahbuddin Mon, 25 Mar 2019 @ 5:30 pm

Issey Belum Bersedia Cari Jodoh?

Penyampai radio, pelawak, pelakon, pengacara dan kini bergelar penyanyi,  Issey mengakui masih solo dan tidak mempunyai pasangan istimewa. 

Atas alasan yang kukuh mahu terus fokus terhadap kerjaya, Issey bagaimanapun mengakui sedikit sunyi apabila dikelilingi rakan-rakan yang sudah berkeluarga.

“Saya mahu kukuhkan kerjaya dulu, Siapa yang tidak sunyi terutamanya apabila melihat rakan sebaya sudah berkeluarga. Tetapi soal jodoh, semuanya sudah ditentukan Allah. Sampai masanya apabila bertemupasangan yang sesuai, pasti saya akan berkahwin. Saya tidak pernah serik berumah tangga.” Katanya

Namun, bagi Issey atau nama sebenarnya Issey Fazlisham beliau cuba mengelak daripada menjalinkan hubungan dengan selebriti ataupun berkenalan menerusi laman sosial. 

” Kalau boleh saya cuba elak daripada mencari bakal pasangan hidup menerusi media sosial kerana ada sisi positif dan negatif apabila kita memulakan perkenalan menerusi media sosial. Namun, bagi Issey, soal hati rasanya lebih baik perkenalan itu bermula secara empat mata.” Jelasnya

 

 
 
 
View this post on Instagram

@isseyfazlisham menemani kita di #bbb2019 dengan lagu Alololo malam ni, terhibur sangat! Geng pelawak issey semua join! #bbb2019

A post shared by tv3malaysia (@tv3malaysia) on

Apapun, kemunculan Issey ketika program Bintang Bersama Bintang 2019 semalam,mendapat tepukan gemuruh bukan sahaja dari rakan-rakan yang bertanding tetapi juga penonton yang hadir.

| ARTIKEL Xtra

FEATURED Wed, 4 Jul 2018

Selesai Prosiding, Najib Dibawa Ke Mahkamah Tinggi

Kelihatan didalam Mahkamah adalah dua anak beliau iaitu Norashman dan Nooryana Najwa serta menantunya, Daniyar Kessikbayev. 

Celeb Buzz Sat, 11 Aug 2018

Naik Angin Di Twitter, Pelakon Filem Pulang Minta Maaf

Individu berkenaan tiba-tiba menyentuh mengenai otot (biceps) dan jambang yang jelas tidak ada kaitan dengan lakonan saya dalam filem Pulang. Hurm… siapa yang tak naik angin kan?

Celeb Buzz Sun, 27 Jan 2019

Harus Tonton! Ruffedge Sanggup Crash Wedding Demi Muzik Video ‘Seperti Mereka’

Video muzik rasmi ‘Seperti Mereka’ boleh ditonton di saluran Youtube Warner Music Malaysia bermula 22 Januari 2019.

Hiburan Sat, 28 Jul 2018

艺人热血征战 《新舞林大会》升级回归

艺人热血征战只为再解锁舞蹈魅力!八度空间将从7月28日起,每逢星期六,晚上8时30分,全马首播《新舞林大会》。

Celeb Buzz Fri, 3 May 2019

‘Jangan Takut Kalau Kurang Peminat Tapi…’- Ramli Sarip Tegur Penyanyi Muda

Ramli Sarip berharap agar penyanyi masa kini menghasilkan karya yang mampu ‘hidup’ dalam beberapa tempoh tahun mendatang.

Celeb Buzz Thu, 26 Apr 2018

Selamat Lahirkan Anak, Tahniah Jep Dan Sari Yanti!

Menerusi akaun itu, pasangan ini mengucapkan terima kasih atas doa yang tidak pernah putus daripada semua kepada mereka untuk menerima kedatangan ahli keluarga baru ini.

Events Wed, 20 Jun 2018
Hiburan Fri, 29 Nov 2019

‘Tidak Adil Tuduh Begitu’- Neelofa

Kata Neelofa, kakaknya semakin positif dan kuat meskipun…

Celeb Buzz Thu, 17 Oct 2019

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL