Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Events By: Salma Syahbuddin September 12, 2018 @ 11:58am

CJ WOW SHOP Raih 1 Juta Pelanggannya Dengan WOW In A Million

Rangkaian belah-belah paling inovatif CJ WOW SHOP telahpun mencatat rekod baharunya hari ini apabila telah memperolehi 1 juta pelanggan dalam tempoh 888 hari sejak beroperasi di Malaysia. Dan, berita gembira itu turut dikongsi oleh pelanggan ke 1 juta iaitu Puan Rusliana yang berasal dari  Bandar Sri Damansara dengan pembelian Spinax Zero Gravity Lounge Chair.

Ketua Pegawai Eksekutif CJ WOW SHOP, Kim Yang Hyun berkata semasa lawatannya untuk mengucapkan tanda terima kasih kepada Puan Rusliana berkata, 

” Dalam mencapai kejayaan seperti ini, ia sekaligus menjadikan kami sebagai salah satu platform dagangan utama bagi memudahkan kehidupan rakyat Malaysia khasnya. Dan ianya sekaligus merupakan komitmen lanjutan CJ WOW SHOP untuk menyampaikan pengalaman beli-belah berkonsepkan shoppertainment.” Katanya

Ketua Pegawai Eksekutif CJ WOW SHOP, Kim Yang Hyun bersama Puan Rusliana ditemani pengacara CJ WOW SHOP, Jimmy Shanley dan Mimi Haris

Inisiatif yang telah berjaya dilancarkan sepanjang tahun bermula dengan kempen ulang tahun kedua iaitu 2 Tahun, Lebih WOW! Mencatatkan tiga kali ganda lebih ramai pelanggan daripada purata hariannya.

CJ WOW SHOP juga mempunyai pelanggan setianya yang mencatatkan jumlah purata pembelian hampir 14,600 daripada pelanggan Top 100 nya.

Lebih banyak hadiah, lebih WOW!

Dan bagi mengiktiraf sumbangan para pelanggannya, CJ WOW SHOP sekali lagi memulakan inisiatif terbaharu nya iaitu WOW In A Million! sebagai tanda terima kasih kepada pelanggan setianya dengan memberi ganjaran hebat.

“Kejayaan pihak kami adalah disebabkan oleh kepercayaan para pelanggan kami sepanjang tahun. Dan, Wow in a Million adalah ganjaran kepada mereka. Selain memberikan penjimatan hebat, pelbagai ganjaran misteri, dan kejutan menarik khususnya kepada pelanggan kami di CJ WOW SHOP.” Tambahnya.

Bukan itu sahaja, berita baik buat semua pembeli CJ WOW SHOP!pihak mereka akan memberikan ganjaran bernilai RM 20 untuk pembelian seterusnya melalui platform e-dagang CJ WOW SHOP bermula 1 hingga 30 September 2018.

Jadi, jangan lepaskan peluang anda!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 31 Jul 2019

‘Demam’ Mentor Milenia Dah Mula…Jom Datang Ke Uji Bakat Mentor Milenia 3 & 4 Ogos Ini!

Para peserta juga boleh muat turun borang pendaftaran di http://www.xtra.com.my/mentormilenia dan bawa ke sesi uji bakat selepas diisi. Selain itu, bawa kad pengenalan, gambar berukuran pasport atau 3R dan membawa minus one lagu-lagu yang bakal dipersembahkan untuk penilaian. 

Hiburan Fri, 20 Apr 2018

Hanna Delisha Hanya Rakan Sekerja, Syafiq Kyle Masih Solo!

Artis atau orang biasa, bagi saya masing-masing ada kelebihan. Saya tidak mahu bongkak cakap menolak jodoh dalam kalangan artis atau bukan. Sebab kita tidak tahu jodoh dengan siapa. Betul tu Syafiq, sabar dulu ya!

LIFESTYLE Mon, 23 Dec 2019

Serangan Panik, Gelisah Mungkin Tanda Anda ‘Overdos’ Kafein

Jangan panik ini diantara tanda-tanda dari kajian.

LIFESTYLE Thu, 6 Sep 2018

Kaum Lelaki, Awas Dengan Jenis Serangan Ini!

Lelaki pun ada penyakit yang digelar pembunuh dalam senyap. Nak tahu jom baca perkongsian ini

LIFESTYLE Sun, 13 Jan 2019

5 Dokumen Ni Tak Payah Bawak Pun Masa Interview

5 Dokumen Ni Tak Payah Bawak Pun Masa Interview, Majikan Tak Hadap Langsung

Hiburan Wed, 17 Apr 2019

Labur Ratusan Ribu, Nur Sajat Taja Miss Grand Malaysia 2019

Pencarian ratu cantik Miss Grand Malaysia 2019 bakal diadakan di Hotel Meritz, Miri pada 28 April ini.

TECH Sun, 30 Dec 2018

Bagaimana Untuk Membaiki Isu Whatsapp Skrin Putih Di iPhone X

Jika anda mencari penyelesaian untuk masalah skrin putih pada whatsapp iphone X, ikuti langkah ini mungkin dapat selesaikannya

Hiburan Thu, 29 Nov 2018

Kecewa Tak Bergelar Finalis, Wany Hasrita Pasang Niat Masuk AJL 34

Kalau nak ikutkan, saya memang fobia nak sertai pertandingan sebegini tetapi saya perlu positif.

Hiburan Sun, 11 Aug 2019

Baju Raya Kris Dayanti Dilabel ‘Aneh’?

Okay tak pilihan baju Kris Dayanti kali ni?

LIFESTYLE Wed, 5 Dec 2018

2019年十二生肖流年运程:牛

牛(1949 / 1961 / 1973 / 1985 / 1997) 肖牛的朋友今年虽然是和「太岁遥合」,工作量会比往年大增,但由于今年命宫中没有任何吉星守护,所以遇到困难时, 都必须自力更生,靠自己个人力量去解决。 【事业运】 在事业方面, 今年宜先求自保,稳守本位,切勿轻举妄动,以免一败涂地。待人处事必须保持低调,逆来顺受,退一步海阔天空,切忌针锋相对,否则便必定两败俱伤 。 【财运】 肖牛的朋友今年财运浮沉反复,起伏不定,必须时刻保持警惕,小心理财。今年是属于 “力不到, 不为财” 的一年,故此切勿把重心点放在赌博或参与投机性的买卖,以免血本无归! 【感情运】 感情方面今年趋于平淡, 伴侣之间发生小争执是无可避免的,必须小心维系感情。 【健康运】 今年除了身体抵抗力较差,容易被病魔乘虚而入之外,也必须密切注意自身的安全,尤其要提防车船之险!此外,也要多加注意老人家的身体状况,恐怕亲戚中会有白事或入医院等的问题。 ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿ 【幸运号码】 0116 、 2921 【开运颜色】 金色、蓝色、白色 【开运贴士】 今年避免去医院探病或出席葬礼; 同时也建议在农历六月份和十二月份洗牙捐血! […]

| Live TV