Events By: Salma Syahbuddin September 12, 2018 @ 11:58am

CJ WOW SHOP Raih 1 Juta Pelanggannya Dengan WOW In A Million

Rangkaian belah-belah paling inovatif CJ WOW SHOP telahpun mencatat rekod baharunya hari ini apabila telah memperolehi 1 juta pelanggan dalam tempoh 888 hari sejak beroperasi di Malaysia. Dan, berita gembira itu turut dikongsi oleh pelanggan ke 1 juta iaitu Puan Rusliana yang berasal dari  Bandar Sri Damansara dengan pembelian Spinax Zero Gravity Lounge Chair.

Ketua Pegawai Eksekutif CJ WOW SHOP, Kim Yang Hyun berkata semasa lawatannya untuk mengucapkan tanda terima kasih kepada Puan Rusliana berkata, 

” Dalam mencapai kejayaan seperti ini, ia sekaligus menjadikan kami sebagai salah satu platform dagangan utama bagi memudahkan kehidupan rakyat Malaysia khasnya. Dan ianya sekaligus merupakan komitmen lanjutan CJ WOW SHOP untuk menyampaikan pengalaman beli-belah berkonsepkan shoppertainment.” Katanya

Ketua Pegawai Eksekutif CJ WOW SHOP, Kim Yang Hyun bersama Puan Rusliana ditemani pengacara CJ WOW SHOP, Jimmy Shanley dan Mimi Haris

Inisiatif yang telah berjaya dilancarkan sepanjang tahun bermula dengan kempen ulang tahun kedua iaitu 2 Tahun, Lebih WOW! Mencatatkan tiga kali ganda lebih ramai pelanggan daripada purata hariannya.

CJ WOW SHOP juga mempunyai pelanggan setianya yang mencatatkan jumlah purata pembelian hampir 14,600 daripada pelanggan Top 100 nya.

Lebih banyak hadiah, lebih WOW!

Dan bagi mengiktiraf sumbangan para pelanggannya, CJ WOW SHOP sekali lagi memulakan inisiatif terbaharu nya iaitu WOW In A Million! sebagai tanda terima kasih kepada pelanggan setianya dengan memberi ganjaran hebat.

“Kejayaan pihak kami adalah disebabkan oleh kepercayaan para pelanggan kami sepanjang tahun. Dan, Wow in a Million adalah ganjaran kepada mereka. Selain memberikan penjimatan hebat, pelbagai ganjaran misteri, dan kejutan menarik khususnya kepada pelanggan kami di CJ WOW SHOP.” Tambahnya.

Bukan itu sahaja, berita baik buat semua pembeli CJ WOW SHOP!pihak mereka akan memberikan ganjaran bernilai RM 20 untuk pembelian seterusnya melalui platform e-dagang CJ WOW SHOP bermula 1 hingga 30 September 2018.

Jadi, jangan lepaskan peluang anda!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Sat, 2 Feb 2019

风水大师Kenny Hoo:2019年旺财催运贴士

CJ WOW SHOP与著名风水大师Kenny Hoo许鸿方合作,给你「2019年旺财催运」贴士!

Hiburan Thu, 15 Nov 2018

‘Awat Kulit Gelap Sangat?’, Ini Jawapan PADU Nourul Untuk Si Polan!

Psst… kalau kulit gelap memang ada menyusahkan orang lain ke?

Events Thu, 31 Oct 2019

Cha Eunwoo Dazzled Malaysian Fans With Heart-Warming Malay Song Cover

He stole the hearts of 1,900 in one evening!

Hiburan Fri, 21 Sep 2018

#daiTV3 : Siapakah Yang Bakal Berentap Di Pusingan Akhir Pentas Da’i Musim Ke-6?

Pastinya, pusingan separuh akhir pentas pencarian pendakwah nusantara musim ke-6 pada minggu ke-10 ini nyata akan memberikan persaingan sengit diantara barisan pendakwah kita.  Mana taknya, kalau pada minggu lepas sahaja juri telah mengeluarkan kenyataan mahu […]

Hiburan Fri, 13 Apr 2018

Super Junior Becomes Sexy Spaniards in Lo Siento While Album Tops iTunes Charts!

Their newest album has topped iTunes charts in so many countries including Malaysia!

TECH Wed, 24 Oct 2018

Cara Kenal Pasti Isyarat Telco Terkuat Untuk Kawasan Anda

Kenalpasti liputan rangkaian mana yang lebih bagus untuk sesuatu kawasan.

Hiburan Tue, 8 Oct 2019

Akhirnya, Ini Pengarah Filem Biopik Hasmah ‘Bila Deh Bertemu Det’

Tak sabar nak tau siapa pengarah filem biopik Tun Hasmah dan Che Det!

Hiburan Tue, 4 Sep 2018

Biar Betul Jihan Muse Caras Janna Nick?

Jihan Muse sebagai rakan pengacara Ajak, pastinya Jihan mampu mencuri perhatian penonton dengan lawak dan sikapnya yang kelakar.

Hiburan Fri, 26 Jul 2019

Calon Isteri? Sabar Dulu…

Penyanyi yang bakal membuat persembahan di konsert Exists Reunion 28 September ini pernah mendirikan rumah tangga dengan Marshila Mustapa Kamal pada 2001, tetapi bercerai pada 2009.

Hiburan Sat, 27 Oct 2018

Niena Baharun Kini Bergelar Ibu… Tahniah!

Niena memilih untuk bersalin menerusi kaedah pembedahan kerana menyedarinya dirinya seorang yang penakut.

| Live TV