LIFESTYLE By: Salma Syahbuddin October 28, 2018 @ 10:00am

Harmonikan Rumah Anda Bersama IKEA

Selama lebih 75 tahun, IKEA dipacu oleh kepercayaan bahawa perabot boleh mampu dimiliki tanpa mengenepikan prinsip kualiti, reka bentuk dan kelestarian. Apa yang bermula sebagai perniagaan pesanan pos yang kecil telah berkembang menjadi jenama popular merentasi 50 pasaran dan kesemuanya dengan matlamat yang sama bagi menyediakan kehidupan harian yang lebih baik untuk orang ramai.

Bagi meraikan ulang tahun ke-75, IKEA telah memperkenalkan koleksi GRATULERA yang mengembalikan beberapa produk paling disukai ramai daripada era masa yang berbeza-beza iaitu 1950-1960-an, 1970-1980-an dan 1990-2000-an.

Menurut Timbalan Pengarah Peruncitan, IKEA Asia Tenggara, Gerard Jansen berkata, pihak mereka berasa bangga kerana dapat meraikan pengembaraan yang menkjubkan demi menjadikan setiap rumah adalah tempat yang paling baik dan selesa. 

“Kami mengambil peluang ini untuk merakamkan terima kasih kami dengan memperkenalkan semula produk kelengkapan rumah IKEA yang pernah digemari kerana bentuknya yang luar biasa, kefungsian, kualiti, kelestarian dan harga rendah.  Kami ingin sekali menyemarakkan semula detik istimewa yang bermakna itu untuk setiap seorang daripada pelanggan kami dan terus berbuat demikian untuk 75 tahun seterusnya.” Katanya

Harmonikan Rumah Anda ialah cadangan diperbaharui bagi membantu individu dan keluarga daripada komposisi yang berbeza-beza, mewujudkan persekitaran dan ruang yang bermakna, serta menjalani kehidupan melalui cara yang lestari.  

” Semakin kehidupan kita berkembang melalui pelbagai peringkat, semakin penting untuk memahami bagaimana orang ramai rasa tentang kediaman, dan bukan sekadar apa yang mereka lakukan di dalam rumah. Melalui Harmonikan Rumah Anda, kami ingin menginspirasikan dan menunjukkan bagaimana rakyat Malaysia boleh menerima pelbagai perubahan kehidupan dan membina kediaman yang menyeronokkan serta benar-benar melengkapkan gaya hidup dan tumbesaran kita.” Tambahnya lagi.

Bagi menikmati promosi untuk ahli sahaja, pelanggan boleh mendaftar sebagai IKEA FAMILY secara percuma. Untuk mendaftar, pelanggan hanya perlu ke kiosk IKEA FAMILY dalam gedung atau secara dalam talian di IKEA.my/FAMILY.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Fab Foodies! Wed, 19 Dec 2018

Not Sure What to Get Someone for Christmas? Think Chocolates!

It’s a great gift no matter the occasion.

LIFESTYLE Sat, 26 Oct 2019

Doktor Kongsi Terapi Mudah Atasi Sakit Kepala Teruk

tak salah mencuba mencari jalan untuk kelegaan.

Fab Foodies! Wed, 6 Mar 2019

Buat Foodie Lovers, Kenali 5 Chef Instafemes Ini

Kalau korang nak tahu, akaun Instagram ini merupakan antara akaun Instagram masakan yang paling best, ini terbukti dengan para pengikut mencecah 1 juta. Jom, kita layan!

Fab Foodies! Mon, 15 Jan 2018

茱莉蛋卷「把爱写出来」赢999足金手镯

配合农历新春来临,Julie’s再次推动“What’s Your Love Letter?把爱写出来”活动,邀请大家“散播幸福,分享爱”;同时,参与者有机会赢取999足金福袋魅力手镯,福气满满过新年。

Events Sun, 12 Aug 2018

Hari Raya Aidiladha 22 Ogos Ini

Bagi menyempurnakan titah perintah Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong, setelah diperkenan oleh Duli-Duli Yang Maha Mulia Raja-Raja, Malaysia mengisytiharkan bahawa tarikh Hari Raya Korban bagi negeri-negeri seluruh Malaysia telah ditetapkan pada hari Rabu, 22 Ogos 2018.

LIFESTYLE Sat, 14 Apr 2018

一放假就感冒?专家教「从心排毒」找回快乐

平日工作繁忙,难得有个美好的周末可以休息,却不知为何总在放假时感冒,打乱所有行程。如果你常常遇到此状况,那可能是压力太大了!

Hiburan Mon, 29 Jan 2018

Kongsi Pengalaman Perkahwinan Barakah Tanpa Modal Puluh Ribu

Kami Nikah Sempoi Je, Modal Semua RM3K, Beli Tripod, Gambar Edit Sendiri”, Wanita Kongsi Pengalaman Perkahwinan Barakah Tanpa Modal Puluh Ribu

LIFESTYLE Fri, 30 Aug 2019

Setuju Ke Hukuman Kerja Sosial Buat Pesalah Merokok?

Setiap kali buat kesalahan, bayar denda. Sampai bila nak insaf, jadi setuju tak kalau denda hukuman kerja sosial ?

LIFESTYLE Fri, 23 Mar 2018

Hey Potterheads, a Harry Potter-Themed Cruise is Coming!

Get your robes, wands and brooms ready, wizards and witches.

Fab Foodies! Mon, 6 Aug 2018

你挑食吗?8种「难吃蔬菜」每个都是营养高手

多吃蔬菜对身体好!蔬菜种类非常之多,但总有你不喜欢吃的食物,你最不喜欢吃哪一种?

| Live TV