LIFESTYLE By: Salma Syahbuddin October 28, 2018 @ 10:00am

Harmonikan Rumah Anda Bersama IKEA

Selama lebih 75 tahun, IKEA dipacu oleh kepercayaan bahawa perabot boleh mampu dimiliki tanpa mengenepikan prinsip kualiti, reka bentuk dan kelestarian. Apa yang bermula sebagai perniagaan pesanan pos yang kecil telah berkembang menjadi jenama popular merentasi 50 pasaran dan kesemuanya dengan matlamat yang sama bagi menyediakan kehidupan harian yang lebih baik untuk orang ramai.

Bagi meraikan ulang tahun ke-75, IKEA telah memperkenalkan koleksi GRATULERA yang mengembalikan beberapa produk paling disukai ramai daripada era masa yang berbeza-beza iaitu 1950-1960-an, 1970-1980-an dan 1990-2000-an.

Menurut Timbalan Pengarah Peruncitan, IKEA Asia Tenggara, Gerard Jansen berkata, pihak mereka berasa bangga kerana dapat meraikan pengembaraan yang menkjubkan demi menjadikan setiap rumah adalah tempat yang paling baik dan selesa. 

“Kami mengambil peluang ini untuk merakamkan terima kasih kami dengan memperkenalkan semula produk kelengkapan rumah IKEA yang pernah digemari kerana bentuknya yang luar biasa, kefungsian, kualiti, kelestarian dan harga rendah.  Kami ingin sekali menyemarakkan semula detik istimewa yang bermakna itu untuk setiap seorang daripada pelanggan kami dan terus berbuat demikian untuk 75 tahun seterusnya.” Katanya

Harmonikan Rumah Anda ialah cadangan diperbaharui bagi membantu individu dan keluarga daripada komposisi yang berbeza-beza, mewujudkan persekitaran dan ruang yang bermakna, serta menjalani kehidupan melalui cara yang lestari.  

” Semakin kehidupan kita berkembang melalui pelbagai peringkat, semakin penting untuk memahami bagaimana orang ramai rasa tentang kediaman, dan bukan sekadar apa yang mereka lakukan di dalam rumah. Melalui Harmonikan Rumah Anda, kami ingin menginspirasikan dan menunjukkan bagaimana rakyat Malaysia boleh menerima pelbagai perubahan kehidupan dan membina kediaman yang menyeronokkan serta benar-benar melengkapkan gaya hidup dan tumbesaran kita.” Tambahnya lagi.

Bagi menikmati promosi untuk ahli sahaja, pelanggan boleh mendaftar sebagai IKEA FAMILY secara percuma. Untuk mendaftar, pelanggan hanya perlu ke kiosk IKEA FAMILY dalam gedung atau secara dalam talian di IKEA.my/FAMILY.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Thu, 6 Dec 2018

Maksud Penutup Warna Air Mineral Anda.

Penutup air mineral bukan sahaja di warnakan untuk branding tetapi ada maksud disebaliknya

LIFESTYLE Sat, 14 Dec 2019

Penting ke Suntikan Vaksin Influenza Untuk Ibu Mengandung?

Vaksin influenza ni bukan sekadar melindungi ibu hamil, anak dalam kandungan pun mendapat perlindungan juga.

Fab Foodies! Sun, 21 Oct 2018

Air Paip Perlu Dimasak Sebelum Diminum

Dr Lee berkata adalah lebih baik orang ramai tidak meminum air secara terus daripada paip tetapi perlu memasaknya terlebih dahulu.

LIFESTYLE Thu, 19 Jul 2018

SAH, Kasut Sekolah Hitam Bermula Tahun Depan!

Baiklah, mulai tahun depan, murid-murid akan memakai kasut hitam, bukan kasut putih lagi. No more kapur kasut lepas ni okay, adik-adik!

Fab Foodies! Thu, 22 Aug 2019

韩式泡菜、饮料可以扭转脱发?

韩式泡菜有助于保持肠道健康,但现在科学家发现,韩式泡菜甚至可以用来逆转脱发?

LIFESTYLE Fri, 15 Nov 2019

Bezakan Antara Stress, Depresi Dan Depresi Klinikal

Kenali apa itu stress, depresi dan depresi klinikal dikongsikan oleh saudara Najmi Nawawi:

Fab Foodies! Tue, 20 Mar 2018

Attention, Chicken Rice Lovers! This 3kg Plate is Meant for You

This restaurant serves a gigantic 3kg chicken rice to customers and it will definitely satisfy your cravings!

Fab Foodies! Mon, 15 Oct 2018

你三餐都照吃?掌握激瘦进食「5时机」

最适合的减肥饮食是以三餐为主,饭肉菜均衡饮食。但到底三餐该安排在什么时候吃呢?

Fab Foodies! Mon, 6 May 2019

没事多喝水?小心这样喝恐酿水中毒

没事多喝水?专家提醒「这样喝」恐酿水中毒,下场很惨痛。

Fab Foodies! Wed, 14 Mar 2018

Epal Merah VS Hijau, Mana Lebih Baik?

Satu cawan epal hijau mengandungi 14 gram kabohidrat manakala epal merah, 15 gram kabohidrat. Tidak banyak beza dan pakar diet mengesyorkan untuk kamu mengambil 45% kalori daripada kabohidrat.

| Live TV