LATEST NEWS

Entertainment
Celeb Buzz
26 Apr 2018, 05:22 AM

Bercakap Makin Tak Jelas, Doakan Fendy Bakry!

Makin lemah dan pertuturannya semakin tidak jelas. Sampai pegang telefon pun tidak boleh...Sama-sama kita doakan agar kesihatan Fendy pulih seperti sedia kala. Ameen!
Entertainment
Celeb Buzz
26 Apr 2018, 04:56 AM

Selamat Lahirkan Anak, Tahniah Jep Dan Sari Yanti!

Menerusi akaun itu, pasangan ini mengucapkan terima kasih atas doa yang tidak pernah putus daripada semua kepada mereka untuk menerima kedatangan ahli keluarga baru ini.
Tech
Tech News
26 Apr 2018, 04:40 AM

Baru Beli Komputer? Baca 6 Panduan Ini Untuk Setiap Port & Adapter Yang Ada

Panduan untuk tentang Port & Adapter di setiap komputer riba atau lebih dikenali 'laptop'
Entertainment
Celeb Buzz
26 Apr 2018, 03:32 AM

Nak Simpan...Simpanlah, Saya Dah Move On - Zul Ariffin

“ Saya tak mahu tuduh sesiapa dalam hal ini. Apapun, saya sudah 'move on' (lupakan) dengan isu itu dan mahu lebih fokus kepada kerja. Baguslah kalau begitu, fokus kepada benda lebih berfaedah!
Entertainment
Celeb Buzz
26 Apr 2018, 01:49 AM

Zul Ariffin Kepit Pinggang Farah. Apa Tandanya?

Walau pun keduanya tidak mengiya atau menafikannya namun daripada gambar yang dimuat naik sudah tentu ada bibit-bibit cinta yang sedang mekar.
Entertainment
Bahasa Malaysia
25 Apr 2018, 04:38 PM

'Fake Instagram' Ini Jawapan Win Nana Al Haleq !

Terpalit sekali lagi dengan isu penuh kontroversi apabila tampil dengan baju yang begitu 'wow', individu ini label teruk Nana Al Haleq
Entertainment
Celeb Buzz
25 Apr 2018, 03:30 PM

Ini Sebab Sajat Marah Haters Secara Live!

Sebelum melakukan persembahan bersama penari-penari pilihan Sajat, beliau sempat lagi beramah mesra bersama peminat dan juga haters beliau secara live. Haa, tengok tu! Siap marah dan block haters tau. Jangan main-main!
Entertainment
Celeb Buzz
25 Apr 2018, 02:13 PM

Kazar Terkejut Anak Kandung Sengaja Sebar Gambar Cium

Kazar telah beberapa kali menasihati anaknya untuk berhati-hati dalam setiap perkara yang dilakukan. Namun, Ira tetap melakukan perbuatan yang sama.
Entertainment
Celeb Buzz
25 Apr 2018, 11:30 AM

Rumah Tangga Saya Baik Saja - Nazim Othman

Dalam masa sama, Nazim memberitahu dia hanya akan bercakap mengenai perkembangan kerjaya dan bukan perihal peribadi selepas ini.
Entertainment
Celeb Buzz
25 Apr 2018, 09:50 AM

Gara-gara Backup Neelofa, Elfira Loy Gaduh Dengan Peminat?

Muat naik menerusi instagram milik Lofa itu nyata mendapat respon pelbagai pihak yang rata-ratanya mempersoalkan keberkesanan ubat tersebut. Dan, selebriti terkenal Elfira Loy juga tidak terlepas memberikan pendapat beliau mengenai isu ini. 
Entertainment
Celeb Buzz
25 Apr 2018, 08:43 AM

Fathia Latif Terima Padah Akibat Lantang Bersuara Di Media Sosial?

Fatiya dilihat sering meluahkan rasa tidak puas hatinya di laman sosial twitter dan instagram. Selepas menerima arahan untuk tampil memberi penjelasan oleh SKMM, Fatiya berang dan mempersoalkan perkara berkenaan.
Load More

CATCHUPTV POPULAR

1
2
3
4
5