Bahasa Malaysia
6 hari yang lalu

INILAH ANTARA PANTAI YANG WAJIB DILAWATI DI TERENGGANU!

korang yang nak merasai pengalaman pantai, makanan sedap dan shopping di Terengganu ini antara pantai paling best yang wajib korang lawati di Terengganu. 
Bahasa Malaysia
6 hari yang lalu

MACAM NI KE ANGELINA JOLIE JADI ZOMBIE?

Inilah yang terjadi apabila wanita yang dikenali sebagai Sahar Tabar ini terlalu obses dengan idolanya Angelina Jolie. 
Bahasa Malaysia
6 hari yang lalu

LIYANA JASMAY TAUKE AYAM?

Tapi apa pula konsep makanan kat sini? Makanan yang berkonsepkan malay-Indo food ini semestinya dapat memenuhi selera rakyat Malaysia.
Bahasa Malaysia
6 hari yang lalu

POKEMON I CHOOSE YOU MALAYSIA!

Kali ini, Pokemon bakal menemui peminatnya di Malaysia! Kedatangan figura ini adalah bagi meraikan siri televisyen popular itu yang telah berusia 20 tahun.
Bahasa Malaysia
1 minggu yang lalu

IMBASAN TAPAK TANGAN HADIAH DARI SAMSUNG

Kalau Apple memperkenalkan sistem thumbprint dan face ID untuk Iphone keluaran terbarunya, kali ini Samsung pula bakal menaik taraf telefon keluarannya dengan memperkenalkan sistem imbasan tapak tangan. Menarik bukan?
Bahasa Malaysia
1 minggu yang lalu

5 VIDEO KELAKAR ABAD INI

Kalau di Malaysia korang selalu layan video-video viral pasal artis yang selalu berbalas tweet mahupun retweet, kali ini kami di xtra akan tampilkan beberapa video dari beberapa buah negara yang boleh dikatakan viral jugak lah.  Walaupun usia video tersebut sudah beberapa tahun di muat naik dilaman youtube tetapi masih lagi mendapat sambutan.
Bahasa Malaysia
1 minggu yang lalu

NABILA RAZALI -TAYLOR SWIFT MALAYSIA, WHY NOT?

Kepada mereka yang tidak mengenali Nabila Razali, mungkin mereka sudah pernah mendengar desas- desus sejak beberapa hari ini berkenaan "kisah cinta" nya bersama Aedy Ashraf mahupun video viralnya yang dikatakan "meroyan" kerana ditinggalkan kekasih. 
Bahasa Malaysia
2 minggu yang lalu

KINI MODEL VICTORIA SECRET INI SEMAKIN DIKENALI

Kalau sebelum ini kecoh apabila Neelofa diundang untuk menghadiri Victoria Secret Fashion Show yang berlangsung di Shanghai, China tapi kali ni kami bukan nak highlight story pasal neelofa tau. Kami akan highlight story yang viral seluruh dunia apabila salah seorang daripada modelnya terjatuh ketika catwalk.
Bahasa Malaysia
2 minggu yang lalu

ADAKAH HASHTAG FATTZURA ITU SATU DOA?

Difahamkan, hanya dengan sekali lafaz pelakon, penyanyi dan usahawan Nur Fazura 34, telah sah menjadi isteri kepada Fattah Amin 27. Majlis pernikahan itu telah berlangsung disalah sebuah hotel terkemuka tanah air.
Bahasa Malaysia
2 minggu yang lalu

ELYANA SAKIT KANSER ?

Siapa sangka, jika diperhati tingkah dan gelagat nya semasa berada di atas pentas, tidak terbayang sedikit pun yang Elyana kini sedang menghidapi kanser Lymphoma tahap 4. Statement yang dibuat dihadapan ribuan penonton disalah sebuah konsert nyanyian itu membuatkan rata-rata peminat dan para wartawan terkejut.
Bahasa Malaysia
2 minggu yang lalu

PRINCESS SITI NURHALIZA?

Umum sedia maklum bahawa, Dato siti telah membuat imbasan ultrasound bayi dalam kandungannya. Dan apa yang buat semua orang excited ialah, bayi tersebut merupakan bayi perempuan!
Load More