Entertainment
1 hari yang lalu

SAYA BUKAN NAK SOROK ISTERI-ABAM BOCEY

Bukan sorok, tapi itu lebih selesa untuk menjaga
Bahasa Malaysia
1 hari yang lalu

TAKKANLAH SAMPAI TERPESONG KOT? - AERIL ZAFREL

Kepada netizen mahupun keyboard warrior diluar sana, janganlah terlalu menghukum, ambil gambar bersama pokok krismas pada zaman ni kan normal? takkanlah sampai terpesong kot?
Bahasa Malaysia
1 hari yang lalu

STAR WARS : THE LAST JEDI TEMUI PEMINAT

Ternyata kehebatan dan pengaruh filem prekuel ini masih mendapat sambutan dikalangan peminat-peminatnya di Malaysia
Bahasa Malaysia
1 hari yang lalu

HUAWEI P11 VS IPHONE X

Huawei bakal perkenal P11 yang lebih efektif dan 10 kali ganda lebih baik Face ID nya
Bahasa Malaysia
2 hari yang lalu

APLIKASI SHAZAM KINI BERSAMA APPLE

Lepasni, kesemua pengguna dan penggemar jenama Apple dan Shazam boleh memuat naik terus lagu-lagu kegemaran mereka sepantas yang mungkin
Bahasa Malaysia
2 hari yang lalu

TONTON TAMPIL LEBIH FRESH DENGAN XTRA!

Kali ini tonton tampil dengan xtra cerita-cerita menarik yang lebih bervariasi dan tampil dengan saluran rancangan berdefinisi tinggi yang mampu membawa anda menerokai dunia xtra tonton sebenar.
Bahasa Malaysia
1 minggu yang lalu

INILAH ANTARA PANTAI YANG WAJIB DILAWATI DI TERENGGANU!

korang yang nak merasai pengalaman pantai, makanan sedap dan shopping di Terengganu ini antara pantai paling best yang wajib korang lawati di Terengganu. 
Entertainment
1 minggu yang lalu

MACAM NI KE ANGELINA JOLIE JADI ZOMBIE?

Inilah yang terjadi apabila wanita yang dikenali sebagai Sahar Tabar ini terlalu obses dengan idolanya Angelina Jolie. 
Entertainment
1 minggu yang lalu

LIYANA JASMAY TAUKE AYAM?

Tapi apa pula konsep makanan kat sini? Makanan yang berkonsepkan malay-Indo food ini semestinya dapat memenuhi selera rakyat Malaysia.
Bahasa Malaysia
1 minggu yang lalu

MIDNIGHT RUNNERS FILEM SKEPTIKAL?

Sebuah Filem Korea yang telah menemui penonton pada 5 Oktober yang lalu menceritakan tentang dua orang pemuda yang ingin meneruskan pengajian ke Universiti Polis Kebangsaan Korea demi mengejar cita-cita mereka. Namun, mereka secara tidak langsung mereka terlibat dalam satu kes jenayah.
Bahasa Malaysia
1 minggu yang lalu

BISIK PADA LANGIT BIKIN KONTROVERSI

Tidak semua cerita melayu yang  bila sahaja kita habis menyaksikan filem tersebut, kita akan mendapat input dari cerita itu. Ada cerita Melayu yang kita pergi ke pawagam, menonton cerita itu sehingga habis tetapi, “kosong” dan ada juga yang memberi kesan sehingga kita tersedar dari lamunan.
Load More