Oh Lawa By: Bibi Ramli February 12, 2018 @ 5:25pm

19 Rupa Tanpa Makeup Selebriti Wanita Terkenal Hollywood

Kita mungkin dah biasa sangat tengok artis-artis wanita Hollywood yang cantik, gorgeous dan hot gara-gara makeup. Kulit licin dan bersinar, bulu mata lentik dan lebat, pipi pink… semua tu besar kemungkinan kerana adanya makeup!

Pernah tak anda tertanya-tanya di sebalik kecantikan tersebut, agaknya bagaimana rupa sebenar mereka? Betul ke semula jadi lawa?

Ini dia gambar 19 pelakon wanita top di Hollywood dengan makeup dan makeup-free. Lainnya! 

Drew Barrymore

www.thisisinsider.com

Gal Gadot

www.thisisinsider.com

Sofia Vergara

www.thisisinsider.com

Gwyneth Paltrow

www.thisisinsider.com

Jennifer Garner

www.thisisinsider.com

Keira Knightley

www.thisisinsider.com

Naomi Watts

www.thisisinsider.com

Cameron Diaz

www.thisisinsider.com

Diane Kruger

www.thisisinsider.com

Katie Holmes

www.thisisinsider.com

Brie Larson

www.thisisinsider.com

Gabrielle Union

www.thisisinsider.com

Zendaya

www.thisisinsider.com

Jamie King

www.thisisinsider.com

Leighton Meester

www.thisisinsider.com

Zoe Kravitz

www.thisisinsider.com

Megan Fox

www.thisisinsider.com

Jenna Dewan Tatum

www.thisisinsider.com

Amy Schumer

www.thisisinsider.com

Secara kesimpulannya, mereka ni kalau tak bermekap pun masih cantik! 

Sumber: www.thisisinsider.com

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Oh Lawa Mon, 23 Apr 2018

Selena Gomez Memakai Loket Batu Kerikil Ke Majlis Keramaian, Cuba Teka Berapa Harganya

Batu kerikil yang kita boleh jumpa di tepi jalan pun boleh dijadikan loket?

Featured Tue, 12 May 2020
Oh Lawa Mon, 9 Jul 2018
Oh Lawa Mon, 25 Mar 2019

Tiada idea untuk gayakan corak baju berjalur dan kotak-kotak? Cuba 10 gaya ini!

Sekali sekala, cuba variasikan penggunaan corak pada baju anda.

Featured Wed, 15 Aug 2018

Semuanya Cantik-Cantik Belaka, Anak Selebriti Tempatan Yang Mana Pilihan Hati Anda?

Berstatus anak selebriti tempatan, lapan remaja ini membesar dengan pesona diwarisi kedua ibu bapa mereka.

Oh Lawa Fri, 16 Mar 2018

6 Model Cilik Yang Berpotensi Untuk Menakluki Dunia Fesyen. Kecil-Kecil Dah Stailo!

Ada ramai model kanak-kanak yang dah pun berjaya melakar nama di persada dunia. Dan mereka ni memang tak dinafikan berbakat!

Featured Thu, 19 Mar 2020
Oh Lawa Tue, 11 Dec 2018

5 Fashion Trends That You Can Expect To See Shaping Up In 2019

It’s never too early to learn about what’s cool.

Oh Lawa Tue, 23 Oct 2018

Jika Mahu Jadi Model Kerana Mengejar Populariti, Lupakan Saja – Supermodel Tinie

Tinie masih lagi menyengat di pentas peragaan walaupun di usia 40-an!

Oh Lawa Wed, 19 Dec 2018

| Live TV