Oh Lawa By: Yanie Baharom October 18, 2018 @ 5:00pm

Aktiviti Lasak Bukan Lagi Penghalang Buat Wanita Berhijab. Najwa Sports Collection Harus Dimiliki

Jika sebelum ini wanita bertudung sentiasa menghadapi masalah ketika bersukan namun kini dengan hasil rekaan tudung terbaharu oleh Tudung People, imej berhijab bukan lagi menjadi penghalang utama untuk bergiat aktif.

Menerusi edisi Najwa Sports Collection, wanita bertudung sama ada pelajar mahupun ibu-ibu yang aktif dalam aktiviti sukan boleh menggayakannya dengan mudah dan yakin.

Lebih menarik shawl tersebut yang didatangkan dengan pelbagai warna menarik sangat mudah dilaraskan dan senang dipakai sama ada untuk aktiviti sukan dalam atau luar bangunan.

Foto: Tudung People

Hadirnya Najwa Sports Collection, juga sebagai tanda penerimaan baik trend gaya hidup sihat yang telah berkembang di seluruh dunia.

Tentu sekali, TudungPeople berbangga menjadi salah satu pelopor dalam menyediakan pakaian aktif yang selesa, khususnya tudung, untuk memenuhi pasaran yang berkembang pantas ini.

Dalam kes ini, wanita dapat bergerak dan kekal aktif dengan koleksi jenama sukan hijab terbaru jenama itu sekaligus menjalankan aktiviti sukan tanpa kekangan.

Foto: Tudung People

Direka cipta untuk kesesuaian aktiviti bersukan, Najwa adalah produk teras TudungPeople dalam menyediakan penyelesaian reka bentuk yang mematuhi syariah yang tidak berkompromi dengan aurat atau gaya.

Ini kerana TudungPeople percaya bahawa semua wanita wajar mempunyai sesuatu yang khusus untuk mereka, fizikal mereka, keselesaan mereka dan gaya hidup mereka.

Ia direka khusus menggunakan fabrik sejuk yang inovatif, menyerap peluh dan mengering dengan cepat, koleksi sukan ini dihadirkan dalam pelbagai reka bentuk, termasuk shawl sukan dan tudung sukan instant.

Foto: Tudung People

Koleksi sukan TudungPeople, sangat ringan dan melancarkan pengaliran udara untuk memaksimumkan keselesaan bersukan saat hujan atau terik.

Salah satu koleksi Najwa Sports yang disukai ramai adalah tudung sukan instant.

Tudung segera ini, sangat sesuai dipakai untuk aktiviti lasak malah bagi memudahkan pergerakan anda hanya perlu memasukkan tudung ke dalam pakaian anda untuk pergerakan yang lebih selesa.

Foto: Tudung People

Ciri unik rekaan ini apabila ia menampilkan potongan lebih pendek di bahagian belakang bagi memudahkan pengaliran udara berlaku, sementara bahagian hadapannya pula panjang menutupi dada.

Fabrik yang digunakan untuk koleksi ini adalah jenis anti-bakteria, antimikrob dan anti-bau, fabrik hypoallergenic yang semestinya memberikan keselesaan optimum.

Satu lagi ciri keistimewaan yang unggul, potongan reflektif dan memeri membolehkan anda menyelit telefon atau memakai kaca hitam dengan selesa tanpa sakit atau terganggu selain sedikit awning di bahagian hadapan membenarkan pengaliran udara berlaku sekitar bahagian dahi.

Foto: Tudung People

Untuk koleksi ini, TudungPeople secara rasmi bekerjasama dengan pusat gimnasium terbesar Celebrity Fitness Malaysia & Fitness First Malaysia.

Pelbagai koleksi barangan sukan Najwa boleh didapati dalam talian di www.tudungpeople.com dan butik TP Signature, Bangi Sentral.

Foto: Tudung People

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 2 May 2018

Pilih Warna Blusher Yang Sesuai Tona Kulit Anda, Jangan Nampak Macam Badut Pula!

Anda kena pilih betul-betul, jangan main pakai saja!

Oh Lawa Fri, 10 Jan 2020

Video tutorial solekan natural untuk wajah tampak cantik dan berseri

Sesuai untuk mereka yang tidak suka solekan tebal

Featured Mon, 18 Nov 2019

15 gaya penampilan Beyoncé yang paling mempersonakan dalam dekad ini

Queen Bey bukan saja berbakat malah pandai bergaya.

Oh Lawa Sun, 20 May 2018

Gaya Wow Topi Wanita Di Majlis Perkahwinan Putera Harry Dan Meghan Markle

Jom kita lihat gaya topi yang dipakai oleh tetamu dalam majlis perkahwinan Prince Harry dan Meghan Markle.

Acara Wed, 10 Apr 2019
Oh Lawa Wed, 26 Dec 2018

Kecantikan Memukau Anzalna Kini Boleh Dipraktikkan!

Bukan saja cantik dan berbakat, Anzalna juga seorang figura dengan personaliti menyenangkan.

Oh Lawa Fri, 6 Apr 2018

Ikuti 6 Tips Ini Untuk Miliki Ulas Bibir Mungil, Seksi Lagi Menggoda

Mempunyai bibir seksi sememangnya menjadi impian wanita dan kerana itu ramai daripada kaum hawa sanggup mengambil risiko untuk menjalani suntikan semata-mata mahu mempunyai bibir yang lebih sensual.

Sedangkan terdapat pelbagai cara alternatif lagi kreatif untuk mereka mendapatkan bentuk bibir yang mungil. Tinggal lagi hanya perlu mempelajari teknik solekan yang betul.

Featured Wed, 8 Aug 2018

Adakah Evolusi Fesyen Muslimah Sekarang Selari Dengan Konsep Islam?

Jangan terlalu obses dengan trend hingga melanggar peraturan dalam Islam.

Oh Lawa Mon, 18 Feb 2019

| Live TV