Oh Lawa By: tex_admin May 7, 2018 @ 11:50am

Bosan Dengan Cara Makeup Sekarang? Anda Boleh Cuba Cara Ini

Anda suka makeup look yang macam mana? Yang simple ke atau yang nampak lebih vogue? Biasalah kita sebagai wanita memang suka bermakeup kan, kalau tak makeup rasa mcm tak lengkap pulak. Betul tak? 

Jadi kepada anda yang selalunya makeup simple dan tak tahu cara nak pakai eye shadow yang cantik dengan kombinasi warna tertentu, anda boleh pelajari melalui video tutorial ini. Pastikan anda ada alat makeup yang lengkap ok! Good luck!

Sumber: Asyalliee Ahmad

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Oh Lawa Wed, 26 Dec 2018

10 Stail Selebriti Paling ‘On Point’ Sepanjang Tahun 2019

Stail selebriti kita ini memang up-to-date!

Featured Wed, 16 May 2018

Kalau Nak Bergelar Hijabista, Anda Kena Tahu Dan Mahir Dengan 3 Stail Fesyen Ini

Kalau nak jadi macam hijabista famous anda boleh tiru 3 stail ini.

Featured Tue, 12 May 2020
Oh Lawa Tue, 12 Feb 2019

30 foto ini menunjukkan evolusi gaya rambut pelakon jelita Jennifer Aniston sejak 1990

Satu daripadanya digelar “The Rachel” sempena wataknya dalam siri televisyen Friends.

Featured Fri, 18 May 2018

Stres Dengan Masalah Bintik Hitam Pada Wajah? Cuba 4 Tip Berkesan Ini

Kalau nak hilangkan bintik-bintik hitam yang degil dekat wajah, anda boleh cuba cara ini. Memang berkesan!

Oh Lawa Wed, 3 Apr 2019

Tiada berus untuk meratakan bedak asas pada wajah? Guna jari pun boleh!

Penggunaan jari menjimatkan masa dan hasilnya lebih menawan.

Oh Lawa Tue, 1 Oct 2019

Safi Beautea dengan 100 peratus ekstrak teh premium

Keluaran terbaru Safi yang dapat melindungi kulit anda!

Featured Thu, 5 Mar 2020

Peragawati ini kekal langsing walaupun sudah beranak tiga

Kurus cara Fadzlun Abas, mudah sahaja

Featured Fri, 6 Mar 2020

Mahu kening bayi cantik bila besar, ikuti panduan ini

Mudah sahaja, lagipun guna bahan semula jadi

Featured Fri, 21 Feb 2020

Linda Rafar & Diana Rafar bongkar rahsia kecantikan

Ketahui rahsia adik-beradik itu kekal cantik berseri

| Live TV