Oh Lawa By: tex_admin May 7, 2018 @ 11:50am

Bosan Dengan Cara Makeup Sekarang? Anda Boleh Cuba Cara Ini

Anda suka makeup look yang macam mana? Yang simple ke atau yang nampak lebih vogue? Biasalah kita sebagai wanita memang suka bermakeup kan, kalau tak makeup rasa mcm tak lengkap pulak. Betul tak? 

Jadi kepada anda yang selalunya makeup simple dan tak tahu cara nak pakai eye shadow yang cantik dengan kombinasi warna tertentu, anda boleh pelajari melalui video tutorial ini. Pastikan anda ada alat makeup yang lengkap ok! Good luck!

Sumber: Asyalliee Ahmad

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Mon, 19 Aug 2019

Himpunan Merdeka Habib 2019 tampil motif antik

Sambutan istimewa bersempena nostalgia 61 tahun

Oh Lawa Wed, 12 Sep 2018

Bukan Pengkid Atau Tomboy, Tapi 10 Selebriti Tempatan Ini Menawan Dengan Potongan Rambut Pendek!

Tiada salahnya untuk wanita memilih gaya rambut pendek asalkan masih menerapkan ciri-ciri feminin.

Oh Lawa Mon, 7 May 2018

10 Selebriti Wanita Hollywood Sudah “Serik Dan Cuci Tangan” Daripada Pengambilan Suntikan Wajah

Kecantikan fizikal memainkan peranan besar dalam menentukan kerjaya kebanyakan wanita di sana sehingga memberikan tekanan kepada mereka untuk mendapatkan botox atau filler.

Oh Lawa Thu, 25 Oct 2018

Enam Penerbangan Dengan Uniform Super Stylish, Bikin Penumpang Starstruck!

Memang cantik-cantik uniform enam penerbangan ini, pasti rasa semangat untuk bertugas kan!

Featured Thu, 21 Mar 2019

9 gaya kasut sneakers pilihan Nabila Razali. No 3 ‘cool’ habis!

Apa sahaja yang digayakan artis sama ada di Malaysia atau luar negara, pasti akan menjadi ikutan peminatnya. Begitu juga dengan gaya penampilan penyanyi popular Nabila Razali yang sering menjadi perhatian peminat muzik tanah air terutamanya […]

Oh Lawa Mon, 23 Jul 2018

26 Foto Evolusi Fesyen Karpet Merah Selena Gomez Dari Dulu Sampai Sekarang

Bila tengok perubahannya, memang dia layak digelar sebagai ikon fesyen.

Oh Lawa Fri, 26 Apr 2019
Oh Lawa Fri, 31 May 2019

10 panduan supaya solekan Hari Raya anda tahan lebih lama

Insya-Allah solekan anda akan berkekalan.

Featured Mon, 9 Mar 2020

Beg rotan, aksesori klasik moden serlahkan si pemakai

Gaya kontemporari pikat mata memandang

Oh Lawa Wed, 29 May 2019

| Live TV