Oh Lawa By: Bibi Ramli November 2, 2018 @ 2:00pm

Inilah Jenis & Bentuk Aksesori Yang Tengah Popular Sekarang

Kalau pakai aksesori emas, nampak macam “mak cik-mak cik” sangat, kan? Kalau pakai yang berwarna silver, barulah nampak cool dan trendy, sesuai untuk anak-anak muda.

Tak salah kalau nak pakai gelang, cincin atau rantai emas. Tapi secara realitinya, yang popular dalam kalangan wanita moden sekarang adalah barang kemas perak yang nampak lebih sofistikated.

Yang menjadi pilihan ramai bukanlah rantai atau gelang kosong atau biasa-biasa. Kebanyakannya mempunyai bentuk geometri atau ditambahkan dengan batu-batu kristal putih bagi memberikan rupa yang lebih eksklusif dan ranggi.

Inilah trend aksesori sekarang, dan jika anda tak ingin ketinggalan, silalah dapatkannya di kedai berdekatan!

Subang & Anting-Anting

Foto: Gorjana G

Foto: urbanoutfitters.com

Foto: Gucci

Foto: Lafonn Star

Foto: matchesfashion.com

Rantai

Foto: Argento Vivo

Foto: urbanoutfitters.com

Foto: Jane Basch Designs

Cincin

Foto: urbanoutfitters.com

Foto: Monica Vinader

Foto: Alex and Ani

Sumber: Popsugar

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Oh Lawa Tue, 25 Dec 2018
Oh Lawa Wed, 13 Mar 2019

5 warna yang anda akan kerap lihat dalam dunia fesyen terkini

Untuk kekal relevan, anda perlu mengikuti trend.

Oh Lawa Wed, 3 Apr 2019
Oh Lawa Fri, 20 Apr 2018

Dambakan Kulit Wajah Flawless? Ketahuilah 5 Jenis Vitamin Ini!

Mahu kulit wajah cantik berseri, ketahui jenis vitamin ini.

Featured Fri, 22 May 2020
Oh Lawa Tue, 31 Jul 2018

Ini Perkara Penting Anda Perlu Buat Sebelum Makeup

Persediaan sebelum bersolek juga amat penting untuk dilakukan bagi memastikan impak solekan tampak gorgeous dan menawan.

Oh Lawa Mon, 22 Jul 2019

Tous luaskan pengaruh di Asia menerusi kerjasama Habib Group

Jenama pengeluar barang kemas ini berasal dari Sepanyol.

Featured Tue, 28 May 2019

Rico Rinaldi Summeraya 2019, terilham daripada keindahan sang rama-rama

Sebuah koleksi yang cukup praktikal dan menawan!

Oh Lawa Sun, 8 Apr 2018

Trend Terbaru Bulu Kening Dipanggil Garden Brows, Memang Macam Taman!

Ingatkan golongan Insta-famous ni dah ketandusan idea untuk trend bulu kening pelik-pelik, tapi rupa-rupanya ada lagi!

| Live TV