Oh Lawa By: tex_admin August 15, 2018 @ 3:00pm

Jom Belajar Cara Lilitan Turban Yang Kemas Dan Berstail Ini

Tak ramai wanita yang suka memakai turban. Mungkin disebabkan tidak yakin ataupun berasa kurang sesuai dengan bentuk wajah walaupun teringin untuk menggayakannya.

Tapi, turban yang merupakan sejenis selendang lilit di kepala ini masih mempunyai peminatnya yang tersendiri. Gaya ini nampak lebih ringkas dan kemas sekaligus menonjolkan gaya urban si pemakai.

Sebenarnya, tak salah kalau anda nak mencuba ataupun mengubah stail hijab anda. Paling penting sekali kena confident! Tak lah boring dengan gaya hijab yang sama setiap hari? Betul tak?

Jom, tukar penampilan anda dengan gaya turban yang akan jadikan wajah anda bentuk ‘diamond‘. Barulah style!

Selamat mencuba!

Sumber: MishaArtistry

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sun, 2 Sep 2018

Lofarbag Dengan Hanya RM259, Mesti Beli Ni!

Mencerminkan kejayaan Neelofa, Lofarbag dihadirkan dalam tiga karakter utama iaitu Cofidence, Graceful dan Fun.

Oh Lawa Wed, 19 Sep 2018

2 Jenama Produk Kecantikan & Kesihatan Ratusan Ribu Yang Menjadi Pilihan Golongan Elit

Pasti anda tertanya-tanya, agaknya apakah jenis produk yang mahal ‘gila’ itu kan?

Oh Lawa Sun, 1 Jul 2018

Penyanyi Kacak Harry Styles Dipilih Sebagai Wajah Kempen Gucci Pra-Luruh 2018

Nampaknya dia memang peminat setia jenama high end ini.

Featured Wed, 8 Apr 2020

Batik kapas merentas masa, tetap jadi pilihan

Lembut dan selesa, tidak rengsa pada kulit

Oh Lawa Fri, 6 Apr 2018

Pakai 7 Warna Ini Sepanjang Minggu Dan Rasai Getarannya

Tahukah anda, ada warna tertentu yang boleh membangkitkan aura harian anda.

Featured Fri, 15 May 2020
Oh Lawa Sat, 18 Aug 2018

‘Baju Bodo’ Favourite Style Allahyarham Puan Sri Saloma, Dijelmakan Kembali!

Baju bodo menggunakan kain jarang akan diubah suai semula mengikut kesesuaian fesyen masa kini.

Featured Fri, 8 May 2020

Seri jadi isteri, Zahirah MacWilson wajah Lebaran Innai Red

Lawa-lawa koleksi Lebaran Innai Red tahun ini

Featured Wed, 21 Feb 2018

Apa silapnya? Umur Baru 20-an, Tapi Nampak Macam 40-an

Tua sebelum usia, pasti anda tidak mahu perkara ini berlaku terhadap diri sendiri. Apa perasaan anda apabila ada orang yang meneka umur anda jauh lebih berusia daripada usia sebenar?

| Live TV