Oh Lawa By: Bibi Ramli August 14, 2018 @ 4:00pm

Kasut Sneakers Anda Nampak Bosan? Cuba Cara Ikatan Tali Ini Supaya Nampak Lebih Ranggi

Masa kecil-kecil dulu, mesti rasa bangga bila kita berhijrah ke kasut sekolah yang bertali. Time itulah baru nak belajar cara ikat tali kasut.

Tapi rasanya itulah satu-satunya cara yang anda tahu sampai sekarang, kan?  Walaupun dah besar panjang. 

Tak ada masalah pun kalau nak guna style itu, tapi tahukah anda? Cara ikatan tali kasut boleh membantu upgrade lagi rupa kasut sneakers anda.

Kalau tak tahu cara ikatan lain, jom belajar dari video di bawah ini. Ada 3 yang anda boleh cuba. Memang unik!

Sumber: Tips & Tricks

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Oh Lawa Thu, 22 Mar 2018

Idamkan Bentuk Kening Yang Menawan? Ikuti 4 Langkah Ini, Pasti Jadi

Kening ibarat bingkai wajah. Jika solekan kening tidak seimbang, samalah seperti kita melihat potret yang senget!

Oh Lawa Thu, 22 Nov 2018
Oh Lawa Wed, 30 May 2018

Pengaruh Kuat Bollywood Sedari Kecil, Asyu Pilih Saree Sebagai Fabrik Utama Dalam Rekaannya

Kecintaannya pada lagu dan filem Bollywood, kekagumannya terhadap kecantikan juga ketampanan aktres dan aktor negara itu, memberi pengaruh yang cukup besar pada pengenalan koleksi perdananya.

Featured Mon, 17 Jun 2019

Rambut anda bermasalah atau tidak bermaya? Buat sendiri pupur untuk kembalikan serinya

Ikuti 4 resipi ini dan cuba buat sendiri pupur untuk rambut anda.

Oh Lawa Wed, 18 Apr 2018

Fenomena Siri Buppaesannivas, Bangkit Keghairahan Penduduk Thailand Berpakaian Tradisi

Fenomena siri televisyen bertema fantasi sejarah, Buppaesannivas (Love Destiny) di Thailand ketika ini, nampaknya berjaya mengembalikan minat penduduk negara itu untuk mengagungkan pakaian nasional mereka.

Featured Fri, 4 May 2018

12 Foto Hasil Pembedahan Plastik Warga Korea Yang Mengejutkan, No. 11 Paling Ketara!

Ada prosedur yang tak berapa nak jadi. Tapi kalau berjaya, transformasinya memang amazing!

Featured Wed, 4 Dec 2019

Solekan tampak semula jadi dengan Tinted Cover Nudestix

Tampil dengan 14 rona bedak asas cecair

Oh Lawa Tue, 14 May 2019
Oh Lawa Thu, 10 Jan 2019
Featured Mon, 19 Aug 2019

Lihat 20 tag pakaian ini. kelakar habis!

kreatif sungguh! rugi kalau tak tengok

| Live TV