Oh Lawa By: tex_admin June 9, 2018 @ 10:00am

Koleksi Jubah & Baju Melayu Buat Suami Tercinta

Masih belum terlambat untuk anda shopping baju raya, yela lagi berapa hari sahaja lagi nak berhari raya kan. Pada para isteri dekat luar sana, janganlah anda shopping baju raya sendiri sahaja sampai lupa nak belikan untuk suami. Suami pun nak bergaya juga Syawal nanti!

Bagi anda yang masih mencari baju Melayu ataupun jubah untuk suami, anda bolehlah cuci mata ataupun beli sahaja daripada 2 jenama ini. Jom kita tengok rekaan mereka!

1. Jubah Lima Waktu 

Jenama ini pasti sudah anda tahu kerana dutanya adalah hero Malaya iaitu Aeril Zafrel. Koleksi jubah pada tahun ini menampilkan rona warna yang gelap tetapi kalau tengok model pakai memang cantik dan terletak pada badan. Kalau suami anda nak berjubah pada pagi raya bolehlah dapatkan koleksi mereka ini. Anda boleh membuat pembelian secara online di website limawaktu atau waze sahaja ke butik PenMerah, Bangi, Selangor.

2. Baju Melayu Elrah Exclusive

Didatangkan dengan 5 warna yang sangat cantik dan mementingkan kekemasan pada jahitan. Rekaan daripada jenama Elrah Exclusive ini memang sesuai untuk suami anda yang ingin tampil bergaya dan segak pada pagi Syawal. Anda boleh membuat pembelian dengan mengunjungi butiknya di alamat 1-21-01, Jalan Medan Bangi, Seksyen 9, 43650 Bangi, Selangor. 

Cepat-cepat buat pembelian anda sekarang, jangan nanti suami anda tak ada pula baju raya!

Kredit foto: Lima Waktu , Elrah Exclusive

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Oh Lawa Thu, 10 Oct 2019

Berapa kerap perlu anda potong rambut? Ini jawapan pakar

Jika tak potong langsung, rambut bercabang boleh jadi lebih teruk.

Featured Fri, 27 Mar 2020
Featured Fri, 19 Oct 2018

Ini Cara Nak Atasi Kulit Yang Kemerahan Selepas Membuat Rawatan Facial

Kemerahan pada wajah berlaku disebabkan kulit yang mudah sensitif.

Oh Lawa Tue, 27 Feb 2018

Mascara Anda Kering Dan Bergumpal? Ini Cara Mudah Untuk “Cairkannya” Semula

Kegunaan mascara adalah untuk buat bulu mata kita nampak lebat dan lentik. Jadi memang tension kalau mascara tu dah mula bergumpal dan kekeringan, padahal macam baru je beli semalam.

Oh Lawa Thu, 31 May 2018

LOVEbibir Tampil Dengan 12 Warna Gincu Yang Pasti Anda Enggan Melepaskannya

LOVEbibir terdiri daripada 12 jenis rona nude hangat lagi menggoda iaitu Shine, Sexy, Secret, Social, Skin, Super, Selfie dan Summer. Manakala empat daripadanya pula adalah Lip Vinyl iaitu Fame, Foxy serta Fear Fresh.

Featured Wed, 8 Apr 2020

Impikan rambut sempurna? Ikuti 4 panduan mudah ini

Tidak perlu ke salun, buat sendiri di rumah.

Oh Lawa Mon, 10 Jun 2019

Cara memakai setiap produk penjagaan kulit untuk dapatkan hasil terbaik

Pedap atau gosok – teknik mana yang tidak merosakkan kulit?

Featured Fri, 25 Oct 2019
Featured Tue, 6 Nov 2018

Menurut Kajian, Makan Buah Pir Berkulit Merah Boleh Cantikkan Kulit

Lagi banyak makan, lagi cantik kulit anda!

| Live TV