Acara By: tex_admin September 13, 2019 @ 4:49pm

Koleksi Musim Luruh-Sejuk 2019 Triumph mengujakan!

Oleh Ainur Nadhirah Bahrom Shah

Bagi wanita,  coli ialah satu keperluan yang sentiasa menjadi keutamaan sama seperti beg tangan kerana keserasian penggunaan kedua-dua item ini sangat penting bagi membangkitkan rasa yakin kala memakainya. 

Bayangkan jika anda mengenakan coli yang agak kecil saiznya dan tidak boleh menampung saiz payudara atau coli yang terlebih besar menyebabkan anda tidak selesa bila melangkah atau berurusan dengan seseorang, itu tidak sepatutnya berlaku.

Sehubungan itu, jenama pengeluar pakaian dalam wanita, Triumph kembali dengan melancarkan koleksi terbarunya sempena Musim Luruh-Sejuk 2019 ini, dengan mengenengahkan beberapa keistimewaan bagi memastikan ia sesuai dengan citarasa wanita.

Acara pelancaran yang berlangsung di Petaling Jaya itu turut dihadiri Ketua Pemasaran, Neil Lewis dan Pengurus Kandungan dan Perhubungan Awam  Triumph Malaysia, Isobel Cassel.

Peragaan coli turut diadakan bagi memperkenalkan rekaan terbaru untuk wanita yang memaparkan rasa kemewahan serta menyerlahkan nafas baharu dalam perekaan coli.

Ia juga diselitkan dengan elemen versatil yang membuatkan wanita ‘tampil dan berasa’ bergaya kala menyarungkan rekaan terbaharu daripada Triumph itu. 

Foto: Triumph

Antara yang menarik perhatian ialah motif Aqua Lantern yang memaparkan lapisan pad yang lebih ringan daripada biasa dan pastinya corak sulamannya yang berilhamkan lantera kebudayaan Cina amat cantik dan mengujakan untuk disaringkan pada badan.

Didatangkan dalam pelbagai warna iaitu hitam, merah lembut, biru firus dan merah jambu terang dengan rekaan termasuk push up berwayar dan tanpa wayar dengan garis V yang menggoda. 

Antara koleksi Style Palm daripada Triumph.  Foto: Triumph

Koleksi  Style Fantasy. Foto: NSTP/NURUL SHAFINA JEMENON

Antara koleksi lain yang tidak kurang menarik ialah Style Palm, Style Fantasy dan Style Festive yang dicipta untuk memberi sokongan dan tolakan terhadap payudara. Style Palm memperlihatkan kehalusan hasil rekaan Triumph dalam penghasilan baju dalam yang didatangkan dalam warna zamrud gelap dan hitam. 

Koleksi Everyday Romance dan Everyday Soft Touch pula dikatakan coli yang terbaik bagi wanita yang gemar memakai kemeja-T, sementara Everyday Soft Touch menawarkan keselesaan dengan pad memory foam yang memberi sokongan sepanjang hari serta boleh didapati dalam warna hitam atau nude. 

Coli tanpa wayar yang khusus untuk sokongan semula jadi memaparkan koleksi Comfort Touch, Natural Elegance dan Sculpt Delight. Coli Natural Elegance menampilkan pad ringan dan pada bahagian tepi, ia boleh direnggangkan untuk keselesaan sempurna. 

Coli Sculpt Design. Foto: Triump

Sculpt Delight pula tampil dengan perincian renda yang menarik juga boleh direnggangkan untuk keselesaan tambahan pemakainya. Ia boleh didapati dalam warna pic dan mempunyai panel tepi yang tinggi untuk menghasilkan bentuk.

Kesemua koleksi di atas didatangkan bersama dengan padanan seluar dalam midi atau maxi. Boleh didapati pada harga bermula dari RM229 bagi coli dan RM79.90 untuk seluar dalam. 

Koleksi Florale Carnation. Foto: Triumph

Berlainan dengan koleksi keluaran Triumph yang menawarkan pilihan premium bagi musim Luruh-Sejuk 2019, koleksi  Florale Carnation menampilkan renda Jepun diilhamkan daripada motif flora halus, sementara hiasan sulaman menyerlahkan warisan Triumph. Koleksi ini boleh didapati dalam pilihan warna New Navy, Rumba Red dan Grigio Medio. 

Sementara itu, Florale Selena dibawa dengan kelainan yang merangkumi pilihan klasik moden menampilkan renda Swiss dengan keperincian berkilat. Ia boleh  didapati dalam warna Crystal Blue, Pebble Grey dan Rumba Red. Harga bagi koleksi ini agak berlainan kerana ia merupakan koleksi yang eksklusif iaitu daripada RM369 untuk coli dan RM139 untuk seluar dalam. 

Koleksi Musim Luruh-Sejuk 2019 boleh didapati di laman sesawang www.triumph.com mulai Julai  lalu hingga November 2019. Ia juga boleh didapati di gedung beli-belah seluruh Malaysia. Rasaikan keselesaan dengan koleksi Triumph! 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Oh Lawa Mon, 24 Dec 2018
Featured Fri, 28 Feb 2020

Set kembara Tanamera mudahkan wanita bermusafir

Semua kelengkapan kecantikan disediakan

Oh Lawa Tue, 30 Jan 2018

7 Cara Jaga Beg Tangan Dengan Betul

Aneka jenama beg tangan label tempatan sehingga antarabangsa, berharga puluhan ringgit sehingga puluhan ribu, wanita tidak dapat lari dari obsesi kepada aksesori terpenting ini.

Featured Fri, 15 May 2020
Featured Fri, 31 Aug 2018
Oh Lawa Wed, 6 Feb 2019
Featured Mon, 16 Mar 2020
Featured Fri, 8 May 2020
Oh Lawa Tue, 22 May 2018

Gaya Fesyen Tun Dr Siti Hasmah Yang Klasik, Simple & Sopan, Memang Patut Direspek

Jom ketahui item atau gaya fesyen yang kini sudah menjadi signature look baginya.

Acara Fri, 19 Jun 2020

Dapatkan Huawei MatePad Pro hanya pada harga RM2,898 sempena Karnival  Huawei AppGallery

Ringan, kecil dan pelbagai spesfikasi berteknologi tinggi

| Live TV