Acara By: tex_admin September 13, 2019 @ 4:49pm

Koleksi Musim Luruh-Sejuk 2019 Triumph mengujakan!

Oleh Ainur Nadhirah Bahrom Shah

Bagi wanita,  coli ialah satu keperluan yang sentiasa menjadi keutamaan sama seperti beg tangan kerana keserasian penggunaan kedua-dua item ini sangat penting bagi membangkitkan rasa yakin kala memakainya. 

Bayangkan jika anda mengenakan coli yang agak kecil saiznya dan tidak boleh menampung saiz payudara atau coli yang terlebih besar menyebabkan anda tidak selesa bila melangkah atau berurusan dengan seseorang, itu tidak sepatutnya berlaku.

Sehubungan itu, jenama pengeluar pakaian dalam wanita, Triumph kembali dengan melancarkan koleksi terbarunya sempena Musim Luruh-Sejuk 2019 ini, dengan mengenengahkan beberapa keistimewaan bagi memastikan ia sesuai dengan citarasa wanita.

Acara pelancaran yang berlangsung di Petaling Jaya itu turut dihadiri Ketua Pemasaran, Neil Lewis dan Pengurus Kandungan dan Perhubungan Awam  Triumph Malaysia, Isobel Cassel.

Peragaan coli turut diadakan bagi memperkenalkan rekaan terbaru untuk wanita yang memaparkan rasa kemewahan serta menyerlahkan nafas baharu dalam perekaan coli.

Ia juga diselitkan dengan elemen versatil yang membuatkan wanita ‘tampil dan berasa’ bergaya kala menyarungkan rekaan terbaharu daripada Triumph itu. 

Foto: Triumph

Antara yang menarik perhatian ialah motif Aqua Lantern yang memaparkan lapisan pad yang lebih ringan daripada biasa dan pastinya corak sulamannya yang berilhamkan lantera kebudayaan Cina amat cantik dan mengujakan untuk disaringkan pada badan.

Didatangkan dalam pelbagai warna iaitu hitam, merah lembut, biru firus dan merah jambu terang dengan rekaan termasuk push up berwayar dan tanpa wayar dengan garis V yang menggoda. 

Antara koleksi Style Palm daripada Triumph.  Foto: Triumph

Koleksi  Style Fantasy. Foto: NSTP/NURUL SHAFINA JEMENON

Antara koleksi lain yang tidak kurang menarik ialah Style Palm, Style Fantasy dan Style Festive yang dicipta untuk memberi sokongan dan tolakan terhadap payudara. Style Palm memperlihatkan kehalusan hasil rekaan Triumph dalam penghasilan baju dalam yang didatangkan dalam warna zamrud gelap dan hitam. 

Koleksi Everyday Romance dan Everyday Soft Touch pula dikatakan coli yang terbaik bagi wanita yang gemar memakai kemeja-T, sementara Everyday Soft Touch menawarkan keselesaan dengan pad memory foam yang memberi sokongan sepanjang hari serta boleh didapati dalam warna hitam atau nude. 

Coli tanpa wayar yang khusus untuk sokongan semula jadi memaparkan koleksi Comfort Touch, Natural Elegance dan Sculpt Delight. Coli Natural Elegance menampilkan pad ringan dan pada bahagian tepi, ia boleh direnggangkan untuk keselesaan sempurna. 

Coli Sculpt Design. Foto: Triump

Sculpt Delight pula tampil dengan perincian renda yang menarik juga boleh direnggangkan untuk keselesaan tambahan pemakainya. Ia boleh didapati dalam warna pic dan mempunyai panel tepi yang tinggi untuk menghasilkan bentuk.

Kesemua koleksi di atas didatangkan bersama dengan padanan seluar dalam midi atau maxi. Boleh didapati pada harga bermula dari RM229 bagi coli dan RM79.90 untuk seluar dalam. 

Koleksi Florale Carnation. Foto: Triumph

Berlainan dengan koleksi keluaran Triumph yang menawarkan pilihan premium bagi musim Luruh-Sejuk 2019, koleksi  Florale Carnation menampilkan renda Jepun diilhamkan daripada motif flora halus, sementara hiasan sulaman menyerlahkan warisan Triumph. Koleksi ini boleh didapati dalam pilihan warna New Navy, Rumba Red dan Grigio Medio. 

Sementara itu, Florale Selena dibawa dengan kelainan yang merangkumi pilihan klasik moden menampilkan renda Swiss dengan keperincian berkilat. Ia boleh  didapati dalam warna Crystal Blue, Pebble Grey dan Rumba Red. Harga bagi koleksi ini agak berlainan kerana ia merupakan koleksi yang eksklusif iaitu daripada RM369 untuk coli dan RM139 untuk seluar dalam. 

Koleksi Musim Luruh-Sejuk 2019 boleh didapati di laman sesawang www.triumph.com mulai Julai  lalu hingga November 2019. Ia juga boleh didapati di gedung beli-belah seluruh Malaysia. Rasaikan keselesaan dengan koleksi Triumph! 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Oh Lawa Thu, 23 Aug 2018

4 Cara Berkesan Hilangkan Bintik Hitam Pada Wajah Anda

Tak perlu berhabis duit, hanya guna bahan-bahan semula jadi!

Oh Lawa Fri, 20 Jul 2018

Kuku Kusam & Rapuh, Ini Petua Semula Jadi Cantikkan Kuku

Selain kulit wajah, kuku juga perlu penjagaan rapi.

Oh Lawa Sun, 22 Apr 2018

Miliki Koleksi Terbaru Jimmy Choo, Kini Semua Wanita Boleh Rasai Aura Cinderella

Sepatu kaca yang saiznya kecil dan hanya pantas dipakai oleh gadis bernama Ella seperti termaktub di dalam hikayat dongeng Cinderella, kini mampu dimiliki sesiapapun yang menginginkannya terutamanya wanita yang tidak lokek berbelanja.

Featured Tue, 1 Oct 2019

Sniker botol plastik, inisiatif Aldo selamatkan bumi

Dua penyelesaian masalah alam sekitar dalam satu kasut RPPL

Oh Lawa Mon, 9 Apr 2018

Transformasi Pakaian Lama Anda Kepada Sesuatu Yang Trendy Dengan Teknik DIY Ini

DIY atau erti kata lain Do It Yourself adalah satu daya kreativiti dalam memanfaatkan barangan terpakai dan menjadikannya sesuatu yang bermanfaat. Buat para gadis, video yang dikongsikan untuk anda ini pastinya dapat membantu sekaligus membuatkan anda berfikir dua kali sama ada mahu membuang baju lama atau bergaya ranggi dengannya  selepas mempelajari teknik DIY. Selamat mencuba!

Oh Lawa Fri, 10 Jan 2020

Video tutorial solekan natural untuk wajah tampak cantik dan berseri

Sesuai untuk mereka yang tidak suka solekan tebal

Oh Lawa Thu, 14 Nov 2019

Tahun lepas kostum nasi lemak, tahun ini pula kuih muih tradisional

Busana kebangsaan wakil Miss Universe Malaysia 2019

Acara Fri, 13 Dec 2019

MSU angkat motif songket dalam larian antarabangsa

International Songket Run 2.0 diiktiraf MBR

Featured Wed, 10 Jan 2018

1st Date: Apa Perlu Pakai

Temu janji pertama merupakan satu perkara yang sangat mengujakan bagi setiap wanita. Namun, pada masa sama mendebarkan lebih-lebih lagi jika tidak tahu apa yang hendak dipakai sewaktu pertemuan pertama dengan si dia. First impression memainkan […]

| Live TV