Parenting By: tex_admin April 16, 2018 @ 1:00pm

Tawar Produk Makanan Berkhasiat Untuk Bayi. SquEEEze Me Baby Mudahkan Tugas Ibu

Seorang ibu pastinya akan berkerja keras untuk menyediakan makanan yang berkhasiat untuk anak-anak sejak daripada kecil lagi. Bukan itu sahaja, mereka juga perlu menyemaikan tabiat makanan yang sihat dalam diri anak-anak. Biasanya, ibu akan memperkenalkan hidangan makanan yang berkhasiat kepada bayi sejak mereka berumur 6 bulan lagi.

Namun, tidak semua dalam kalangan anda adalah suri rumah yang sentiasa ada masa untuk menyediakan makanan untuk anak-anak, berbeza pula dengan ibu yang bekerjaya. Pasti mereka tidak mempunyai masa kerana sibuk dengan tugasan di tempat kerja.

Jangan risau, SquEEEze Me Baby ada menyediakan produk makanan bayi yang berkhasiat untuk anak anda daripada umur 6 hingga 12 bulan! Berkonsepkan pelbagai hidangan puree yang fresh pasti digemari oleh anak-anak anda. Nak tahu apa yang menariknya tentang puree yang disediakan oleh mereka? Untuk pengetahuan anda, setiap hidangan puree yang dihasilkan adalah 100% daripada ramuan bahan semula jadi daripada buah-buahan dan sayuran. Tiada bahan pengawet! Memang berkhasiat untuk anak anda! Selain itu, terdapat lebih daripada 20 jenis menu puree yang boleh anda dapatkan.

Ini antara puree yang boleh anda dapati di SquEEEze Me Baby:

1. Pear + Blueberries + Banana

2. Pear + Prune

3. Apple + Organic Broccoli

4. Pumpkin 

5. Apple + Blueberries

6. Mashed Potato + Cauliflower

Mesti anda nak tahu macam mana nak beli puree yang awesome ni kan? Mudah sahaja, bagi anda yang berada di sekitar Lembah Klang anda boleh mengunjungi premis SquEEEze Me Baby di One Utama Shopping Center. Kalau anda tidak mempunyai masa untuk mengunjungi ke premis mereka, anda boleh membuat pembelian secara atas talian di Squeeezemebaby.com. Mudah saja dan semuanya di hujung jari anda!

Jadi, kalau anda nak jimat masa untuk menyediakan makanan berkhasiat untuk anak kesayangan anda, bolehlah dapatkan pelbagai variasi puree fresh ini ok! Yang pasti anda tak perlu risau kerana ia dijamin berkhasiat bagi membantu tumbesaran anak anda.

Sumber: SquEEEze Me Baby

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Parenting Wed, 17 Jan 2018

Adab Anak Di Rumah Orang

Entri Chef Selebriti Chef Wan di laman Instagram mengenai anak-anak tetamu di rumah terbuka yang nakal, membazir makanan dan menyerakkan rumah, tular sehingga mendapat perhatian netizen tidak berapa lama dahulu. Ketika menjadi tetamu ‘Wanita Hari […]

Parenting Tue, 27 Feb 2018

Anak Mudah Jatuh Sakit Gara-Gara Alat Permainan Penuh Bakteria? Cuba 8 Tips Ini

Pernah tak korang terfikir alat permainan yang anak-anak korang suka itu sebenarnya ada bakteria? Hmm, perkara ini jangan ambil mudah tau! Jika alat permainan atau permukaan tempat si kecil tidak bersih, bakteria dan virus akan mudah berpindah dengan jayanya kepada mereka sekaligus meningkatkan risiko jangkitan. JAGA-JAGA!

Parenting Tue, 5 Jun 2018

Anak Kecil Anda Buat Hal Di Pusat Membeli-Belah? Hindarinya Dengan 7 Tip Ini

Membeli-belah dengan anak kecil sedikit menduga iman lebih-lebih lagi ketika mereka meragam.

Parenting Wed, 11 Apr 2018

Inginkan Anak Yang Soleh Dan Solehah? Amalkan 16 Doa dan Surah Ini

Terdapat 16 surah dan doa yang elok diamalkan bukan saja semasa mengandung tapi juga dibaca selepas solat.

Parenting Wed, 28 Mar 2018

Jangan Beli Mainan Crystal Slime Clay Untuk Anak Anda. Boleh Bawa Maut!

Jika kita lihat, terdapat pelbagai lambakan barang mainan yang dijual pada hari ini. Kebanyakkan barang mainan tersebut diimport daripada negara China yang kita sendiri tidak ketahui tahap keselamatan dan kandungannya.

Featured Wed, 17 Jan 2018

8 Kesan Negatif Gajet Terhadap Kanak-kanak

Kuasa gajet terhadap kanak-kanak yang melanda ketika ini bukan sahaja menjadi fenomena di Malaysia, malah sudah menjadi isu global. Rata-rata ibu bapa berasa bimbang terhadap isu ini, namun dek kesibukan terhadap rutin seharian, ada juga […]

Parenting Mon, 9 Apr 2018

Dinobat Si Cilik Meletop, Hadiah Ulang Tahun Pertama Paling Indah Buat Pipi Pao!

Melemparkan senyuman manis, Arif Jiwa Asyraf, yang baru saja meraikan ulang tahun pertamanya pada 31 Mac lalu, seakan mengerti kemenangannya semalam di Anugerah Meletop Era 2018 menerusi kategori Si Cilik Meletop.

Featured Tue, 8 Oct 2019

Pertolongan cemas bayi? Anda mesti ambil tahu!

Hadapi situasi cemas bersama bayi anda dengan yakin

Parenting Fri, 1 Feb 2019

Amalkan membaca tujuh doa ini untuk kejayaan masa depan dan keperibadian mulia anak-anak

Sejauh mana ibu bapa mengamalkan tujuh doa ini atau tidak pernah langsung? 

Featured Thu, 26 Mar 2020

| Live TV