Advertisement
FEATURED By: Syafiqa Irdina 05 April 2020 (15:47)

POWER! Nenek Usia 84 Tahun Ini Jadi Bintang Porno Untuk Sara Keluarga

Tatkala rakan seangkatan usianya yang lain sedang berehat dan memasak di rumah, namun lain pula kisahnya buat seorang wanita berusia 84 tahun ini!

Yuko Ogasawara, bintang filem Jepun yang hidup serba sederhana ternyata menjadikan kerjaya sebagai pelakon filem porno untuk menyara diri dan keluarganya. 

Pentingkan Pendidikan

Nenek Yuko berasal daripada sebuah keluarga biasa yang cukup mementingkan pendidikan. Dia berkahwin dengan suaminya setelah menamatkan pelajaran dan telah dikurniakan sebanyak 3 orang anak.

Yuko turut membuka sebuah restoran selepas suaminya meninggal dunia pada usia 59 tahun.

Bukan itu sahaja, Yuko juga sempat mengabadikan karya penulisannnya dengan menulis sebuah buku yang berjudul “Office Ladies And Salaried Man” yang mengisahkan tentang kuasa, jantina dan cara kerja di syarikat Jepun.

 

Yuko bersama suaminya

Buku nukilan Yuko Ogasawara

 

Mula Berkecimpung Dengan Filem Dewasa

Yuko mula menunjukkan minatnya untuk menceburi bidang porno apabila seorang individu menawarkan Yuko sama ada mahu membintangi filem dewasa, namun Yuko menolak pada awalnya.

Namun begitu, selepas individu tersebut membawa dia ke set penggambaran filem porno, Yuko bersetuju untuk terlibat dalam bidang lakonan dan anehnya, Yuko hanya inginkan lelaki muda!

 

 

Permintaannya untuk bergandingan dengan lelaki muda ditunaikan pengarah yang mahukan dia menjadi pelakon dalam filem tersebut.

“Ini merupakan kali pertama saya melakukan seks dengan lelaki lain selain daripada suami saya,” kata nenek Yuko.

Sementara itu, Yuko turut memberitahu anak-anaknya juga turut menyokong kerjayanya dan mahukan dirinya sentiasa gembira dengan apa yang dilakukan sekarang. 

 

Sumber foto: www.chiangraitimes.com.my

| ARTIKEL Xtra

FEATURED Tue, 17 Sep 2019

7 Things You Can Do At Home Because You Don’t Have Any Other Choice Except Staying Indoors; Darn You Haze!

Did you know that Malaysia actually has four seasons? Yup, they are monsoon, dengue, durian and HAZE!

Celeb Buzz Thu, 19 Dec 2019

Dato’ Fazley Yaakob Dimalukan?

Orang berbudi kita berbahasa. Hormatilah privasi orang kalau nak ambil gambar sekalipun.

Celeb Buzz Sun, 13 Jan 2019
FEATURED Tue, 10 Apr 2018

Tiada Ibu Yang Sempurna, Hanya Ibu Yang Sejati – Lady’s Choice

Objektif utama kempen ini adalah untuk membawa mesej “tiada ibu yang sempurna, hanya ibu yang sejati.” Lady’s Choice menegaskan bahawa kasih ibu sejati adalah ibu penyayang tanpa batasan. 

Celeb Buzz Fri, 8 Jun 2018

‘Police Entry’ Taruhan Terbaru Elizabeth Tan

Tambah Elizabeth, selepas bernaung di bawah Warner Music, dia mula fokus dengan perancangan masa depan dalam industri.

Fab Foodies! Fri, 15 Jun 2018

Bagaimana Nak Elak Cirit Birit Di Musim Perayaan? Ikuti Tips Ini!

Bila juadah raya terhidang depan mata, habis korang ‘balun’ tanpa rasa bersalah kan? Maklumlah, dah sebulan menahan lapar dan dahaga, waktu berayalah korang balas-dendam makan sampai kenyang kan! Bila dah makan macam-macam makanan dari macam-macam […]

Celeb Buzz Thu, 25 Apr 2019
Celeb Buzz Wed, 4 Sep 2019

Amukan Che Ta..Jangan Main-Main!

Pasai apa marah sangat ni??

Celeb Buzz Sat, 22 Jun 2019

Tak Sangka Niat Bergurau Buat Isteri Merajuk – Ujang Exist

Ujang Exist turut dipilih menjadi satu-satunya pemain dram di Malaysia memiliki signature stick tertera nama sendiri.

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL