8TV By: Aqilah Paharuzi July 10, 2024 @ 1:02pm

Program ‘Jasmine Project Love’ Salur Sumbangan RM200,000 Kepada 24 Penerima Yang Memerlukan

Bersempana dengan sambutan ulang tahun ke-20 8TV, program Jasmine Project Love telah menyalurkan dana kepada 24 penerima yang memerlukan.

Penerima sumbangan juga turut diraikan dalam satu majlis pengharagaan yang rutu dihadiri oleh Pengerusi Kumpulan Media Prima, Datuk Seri (Dr) Syed Hussian Aljunid bertempat di Avante Hotel, Bandar Utama, semalam.

Hasil sumbangan orang ramai diperoleh melalui Tabung Kemanusiaan Media Prima-NSTP berjaya mencecah hampir RM200,000.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif, Rangkaian Televisyen Media Prima & Primeworks Studios, Puan Nini Yusof berkata pihaknya akan terus komited untuk memberikan bantuan kepada mereka yang memerlukan.

“Menerusi program ini, kami telah menyediakan platform untuk orang ramai membuat sumbangan. Kami ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan terima kasih kepada orang ramai yang menghulurkan sumbangan kepada Jasmine Project Love.

“Kami akan kekal komited untuk memenuhi tanggungjawab sosial korporat kami dengan memberi kembali kepada masyarakat dan menggalakkan lebih ramai orang membantu demi masa depan yang lebih baik,” katanya.

Jasmine Project Love memaparkan kisah masyarakat yang diuji dengan cabaran hidup serta bermatlamat untuk menghulurkan bantuan serta sedia mendengar keluhan mereka.

Musim pertama Jasmine Project Love yang sudah ditayangkan bermula 1 Januari lalu menampilkan 24 episod memaparkan kisah masyarakat yang diuji dengan cbaran hidup serta bermatlamat untuk menghulurkan bantuan serta mendengar keluhan mereka.

Rentetan daripada kejayaan ini, 8TV akan meneruskan misi amal tersebut dengan memulakan penggambaran musim kedua menjelang akhir tahun ini.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Program TV Mon, 18 May 2020
Program TV Tue, 7 May 2024
Featured Tue, 6 Dec 2022
Events Wed, 3 Aug 2022

Kembali Selepas 6 Tahun Sepi, Penganjur Harap Syarat Pencalonan Tak Jadi Sebab AIM 23 Kurang Dapat Sambutan Penggiat Industri

Wowwww! Akhirnya anugerah berprestij ini kembali. Tunggu bulan 9 ya semua!! 🤩🤩

Featured Thu, 30 Mar 2023
Featured Sun, 12 Nov 2023

Famili Duo 3: Raih Perfect 10! Syaiful & Sharif Rampas Kedudukan Pertama, Kreativiti Tambat Hati Juri

Memang kelakar weiiii!!!!! Min pun tak tahan gelakkk dibuatnya🤣🤣🤣

Featured Tue, 2 May 2023

Didakwa Pakai Selendang Hanya Untuk Tujuan Berniaga, Ini Respons Padu Daiyan Trisha

Alahaiii, orang nak berniaga pun dipertikaikan ke? Hm 🤨

Program TV Mon, 4 Dec 2023

Tahniah! Sharif, Syaiful Rangkul Gelaran Juara Famili Duo Musim Ketiga

Tahniah✨ Memang betul-betul memukau penonton😍

Featured Thu, 4 Aug 2022

[VIDEO] “Watak Hayfa Sangat Berat, Saya Faham Perasaannya… ” – Ummi Nazeera Pernah Risau Tak Boleh Hamil Di Awal Perkahwinan

Menjadi seorang wanita ini tak mudah kan.. lebih-lebih lagi apbila dah berkahwin. Apapun, tahniah Ummi Nazeera sebab berjaya bawa watak Hayfa dengan penuh emosi!

Hiburan Wed, 18 May 2022