Advertisement
Celeb Buzz By: Salma Syahbuddin 04 April 2020 (14:47)

“Siapa Tahu Tok Kadi Kat Mana, Nak Suh Nikahkan Diorang Ni” Peminat Restu Hubungan Zara Zya Dan Azlee Khairi

Selepas gandingan mereka menerusi drama Love You Mr Arrogant, kini gandingan mantap dua pelakon hebat ini menerusi drama Seadanya Aku turut menjadi kegilaan penonton drama tempatan.

Siapa sangka gandingan yang cukup serasi ini begitu menjadi apabila drama Seadanya Aku sering mendapat perhatian di setiap episod nya sehinggakan rating drama yang disiarkan menerusi slot Akasia Tv3 ini juga mencanak naik. Malah, apa sahaja yang dimuat naik oleh kedua-dua artis ini menerusi laman sosial mereka sering mencuri perhatian netizen.

Azlee suka sangat sakat Aufiya

Beberapa hari lepas, Azlee khairi dilihat memuat naik sebuah video pendek berdurasi kurang daripada 30 saat memperlihatkan beliau menyakat Zara Zya atau Aufiya  ketika sesi penggambaran drama tersebut. 

 
 
 
View this post on Instagram

Jeng jeng jeng!!!!!! #seadanyaaku #zarul #aufiya #yayunk #smurf

A post shared by azleekhairiofficial (@azleekhairiofficial) on

 Sweet kan Zarul dan Aufiya ni!

Selepas sahaja Azlee Khairi (Zarul) meminta bantuan daripada krew penerbitan, akhirnya Zara munculkan diri dan terkejut sebaik sahaja disergah oleh Azlee.

Walaupun video pendek tersebut dimuat naik beberapa hari yang lalu, namun setakat ini video tersebut telahpun mencecah  135,534 tontonan. 

Peminat minta Zara Zya dan Azlee Khairi kahwin cepat

Peminat juga sedar tentang sikap Azlee yang suka menyakat Zara tidak kiralah ketika sesi penggambaran mahupun dalam drama. Dan, keserasian antara pelakon ini turut mendapat sokongan dari peminat sehinggakan segelintir daripada mereka mendoakan agar kedua-duanya mendirikan rumah tangga.

Azlee Khairi dah bagi hint

Baru-baru ini kelihatannya Zara Zya turut memuat naik gambar menerusi akaun instagram miliknya beserta caption yang bertanyakan tentang pilihan hidup dan Azlee sempat membalas komen tersebut seolah-olah memberi hint  buat Zara. Komen yang ditinggalkan oleh Azlee itu juga nampaknya mendapat 5,961 likes dari followers Zara Zya. Wow!

 

 
 
 
View this post on Instagram

Kalau di beri pilihan, apa yang awak nak sangat dalam hidup awak? ❤️

A post shared by Zara Zya (@zarazya) on

 
Wah, kalau benar bagai dikata, apa salahnya ye tak?
 
Apapun, kita doakan yang terbaik buat kedua-duanya. Kalau makan nasi minyak, jangan lupa jemput Xtra okay!

| ARTIKEL Xtra

Celeb Buzz Mon, 1 Oct 2018

“Good Music Can Be Accepted Anywhere but Not in Malaysia…”

Award-winning singer slams Malaysian music scene.

Fab Foodies! Mon, 19 Mar 2018

10 Tips Kurus Menjelang Hari Bahagia!

Kuncinya adalah konsisten, pasti impian korang untuk kurus tercapai! Apatah lagi sebagai pengantin baharu sudah tentu anda ingin kelihatan cantik dan menjadi tumpuan tetamu. Pastinya anda tidak mahu rasa rendah diri apabila tetamu memerhatikan penampilan anda seperti ‘tidak kena’ ataupun kurang.

Celeb Buzz Fri, 14 Dec 2018
Hiburan Thu, 26 Dec 2019

《小心有诈》授招!分辨真假官员诈骗局

骗徒的涉骗范围真的是多样化,这一期《小心有诈》给观众揭露,一些胆大包天的骗徒竟然假冒执法人员在坊间敛财!

Celeb Buzz Thu, 6 Dec 2018

Nora Danish Nak Anak Lagi?

Sama-samalah kita doakan semoga impian Nora menjadi kenyataan

Celeb Buzz Sat, 14 Dec 2019

Anak Nora Meninggal Dunia

Alif Johan sebelum ini pernah tersenarai antara 20 protege program realiti Mentor Milenia 2019 di TV3.

Celeb Buzz Mon, 24 Dec 2018

Jin Lim Shares What It’s Like Running JinnyboyTV as a Father

“Recently, I just released a film about children and that’s what I think, as a father, is having a kid in these days.”

Celeb Buzz Tue, 11 Feb 2020
Celeb Buzz Tue, 5 Nov 2019
FEATURED Thu, 10 Jan 2019

Every Man Needs At Least One Set of Suit

As per Barney Stinson’s words, “Suit up!”

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL