Advertisement
Celeb Buzz By: tex_admin 06 April 2020 (05:42)

SIAPA TEMAN ISTIMEWA “SUPER KIP” MALAYSIA ?

Peminat Justin Bieber ini merupakan anak ketiga dari empat adik beradik yang dua daripadanya memang terlibat secara aktif dengan dunia permotoran. Tapi, kali ni kita bukan nak sembang pasal motoGP ye, kita nak tahu siapa permaisuri hati Encik Keon?

Wajahnya yang iras-iras Prince Mateen ini buat ramai peminat wanita tak keruan . Agak-agak siapalah yang tak terpaut hati kan? Tapi, setiap kali di ajukan soalan mengenai teman istimewa, Keon dengan pantas menjawab bahawa dia sememangnya tidak ada masa untuk mencari teman istimewa yang di anggapnya sebagai buang masa. Bagi Keon, biarlah dirinya fokus terhadap kerjaya dan mencari duit untuk keluarga terlebih dahulu.

Apabila ditanya mengenai social life nya, Keon hanya aktif dengan bersukan dan pergi ke gym sahaja. Bagi Keon bila berpeluang untuk pulang ke Malaysia, dia juga akan membantu rakan-rakannya yang berminat untuk belajar dalam bidang permotoran di kampung Gajah, Perak.

Siapa sangka, Seorang yang gemar menyanyi apa jua jenis lagu ini, suka akan cerita kartun terumatanya Upin Ipin. Dan, ini secar a tidak langsung memberikan gambaran bahawa Keon adalah seorang anak bujang yang masih muda tetapi punyai matlamat dalam kerjaya yang diceburinya.

Kepada peminat-peminat Encik Keon kita, kalau nak tahu perkembangan terkini mengenai Super KIP kita ni dan apa latest update beliau , bolehlah menjenguk ke Instagram Keon ye!

| ARTIKEL Xtra

Celeb Buzz Wed, 28 Feb 2018

BTS Nominated for ‘Favourite Global Music Star’ and Gains More Recognition!

2017 was an amazing year for BTS but it seems like 2018 will be even better than ever! These boys are truly talented and they deserve the recognition.

Celeb Buzz Mon, 17 Jun 2019
Celeb Buzz Fri, 8 Feb 2019

‘Allahuakbar…Caption Kau’- Pengarah Nur 2 Kecewa Dengan Siapa Tu?

Beliau turut mengingatkan agar penulis tidak sesuka hati membuka aib orang lain dan sentiasa beringat tentang dosa sendiri.

Hiburan Thu, 4 Jan 2018

Wan Azizah Umum Anwar Bakal Bebas 11 Jun Ini

Tempoh hukuman penjara bagi Anwar selama lima tahun dipendekkan menjadi 3 tahun

Celeb Buzz Mon, 27 Jan 2020
Celeb Buzz Tue, 6 Feb 2018

李幸倪大哭自认在感情中过份理性

在香港乐坛一直努力耕耘的Gin李幸倪,日前推出《很坚强》打响2018年首炮!全新一年被赋予新称号「坚Lee」的她笑指,新称号有让她多了一份亲切感,似乎拉近了她与大家的距离。

Celeb Buzz Fri, 19 Apr 2019

Ain Edruce Kini Tunangan Hafiz

Selamat bertunang Ain & Hafiz, comel je tengok gelagat dorang ni tau!

Events Mon, 10 Dec 2018

Dora the Explorer Wows Malaysians in Live Show at Resorts World Genting

Both children and adults will be highly entertained by the fun show.

Celeb Buzz Mon, 2 Jul 2018

Cukuplah… Saya Tak Mahu Buat Kerja Gila Lagi

Iqram Dinzly juga memohon maaf atas segala perbuatannya terdahulu yang mungkin mengguris sesetengah pihak. Kita doakan Iqram terus bangkit dan sihat okay!

Hiburan Sat, 13 Oct 2018

「台语歌王」蔡小虎携龙千玉明年0105「攻顶」

纵横歌坛二十多年的「台语歌王」蔡小虎,这次与相识超过20载、素有「情歌天后」美誉的龙千玉,敲定了明年到云顶开唱的好消息!

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL