| Nur Sajat Rated Xtra

Hiburan Mon, 2 Jul 2018

Boleh Ke Sajat Nak Anak Sendiri?

Kenyataan tersebut bagaimana pun mendapat perhatian netizen diluar sana yang mempersoalkan tindakan bahawa, bagaimanakah agaknya Sajat boleh mengandung dan sebagainya

Hiburan Fri, 29 Jun 2018

Sajat Sudah Berani Tunjuk Te***?

Amboii,, Sajat berani betul tunjuk aset dekat peminat kan?

Hiburan Wed, 30 May 2018

Siapa Sabrina Dihati Sajat?

Tak dapat nak bercucuk tanam, nampaknya Sajat tukar fikiran, katanya nak beli ayam pula. Hurmmm, jom kita saksikan dekat mana agaknya Sajat membeli ayam untuk dijadikan haiwan peliharaan beliau.

Hiburan Fri, 25 May 2018

Kenapa Sajat Marah?

Bagi Sajat, beliau kurang selesa kerana solekan dan baju yang dikenakan tidak sesuai. Dan, disebabkan hal tersebut beliau malas mahu meneruskan penggambaran seperti yang dijanjikan

Hiburan Thu, 24 May 2018

“Beauty Is Pain”- Sajat

Episod kali ini kami akan membawa penonton untuk mengetahui rahsia disebalik bentuk badan Sajat yang menggoda. Wah! mesti penonton semua nak tahu kan agaknya bagaimana lah Sajat menjaga penampilan beliau agar sentiasa kelihatan seksi kan? 

Events Fri, 18 May 2018

Sajat Dating Dengan Siapa Tu?

Untuk episod kali ini, Sajat kena menghadiri mesyuarat bersama Tan Sri Jojo, owner Concorde Hotel. Wah! Buat apa lah agaknya tu Sajat?

Hiburan Wed, 16 May 2018

Sajat Habis RM500k Dalam…?

Dalam beberapa episod lepas, Sajat menghabiskan masa bersama teman-teman rapatnya dengan membeli-belah. Tetapi, episod kali ni Sajat kena belanja RM500k untuk rumahnya sahaja. Wow!

Hiburan Wed, 16 May 2018

Sajat Mengaku Dirinya Buas!

Namun, apa yang menariknya teman-teman rapat Sajat pun dapat barang yang mereka nak! Bahagianya dapat kawan macam Sajat ni kan!

Hiburan Wed, 16 May 2018

Sajat Dilabel ‘Makcik Bawang’?

Haa, nak tahu favourite spot Sajat kat mana? Dan, apa pula yang di’bawangkan’ oleh Sajat dan rakan-rakannya? Kenalah tunggu episod seterusnya dalam Nur Sajat Rated Xtra!

Hiburan Tue, 15 May 2018

Gelagat Sajat Bila Shopping Dalam…?

Kalau nak tahu bagaimana Sajat shopping? Jangan lupa saksikan episod kali ni okay.

| Live TV