| pawagam

Trending Thu, 4 Mar 2021

Semua Pawagam Dibuka Semula Bermula Esok

Mesti ramai yang tak sabar nak pi tengok movie kan??

Trending Wed, 9 Dec 2020

Pawagam Mula Dibuka Bermula 16 Disember Ini

Korang bolehlah layan cerita Wonder Woman lepasni!

Gaya Hidup Tue, 17 Sep 2019

Dendam pontianak bukanlah cerita pontianak yang biasa dilihat

Rasai ketakutan filem Dendam Pontianak di pawagam berhampiran anda sekarang!

Hiburan Fri, 23 Aug 2019

Jimat Kos Demi KRON, Opie Zami Sanggup…

Filem fiksyen pengembaraan ini mula memasuki pawagam sejak semalam (22 Ogos 2019)

Filem Wed, 17 Jul 2019

Kingdom Siri Manga Paling Popular Jepun, Bakal Menyerang Pawagam Berhampiran Anda Mulai Esok!

Kingdom pastinya ‘worth it’ untuk di tonton! Jom serang pawagam berhampiran mulai esok!

Filem Sat, 25 May 2019

’Think Big Big’ Sedia Tembus Pasaran China

Filem tempatan, ‘Think Big Big’ (TBB) yang diarahkan oleh pengarah prolifik Chiu Keng Guan kini bersedia untuk mengegarkan 10,900 buah pawagam di China dengan 60,079 tayangan. TBB akan memulakan tayangannya di sana bermula 24 Mei […]

Trending Mon, 10 Sep 2018
Trending Thu, 3 May 2018

Maut Ketika Tonton Filem Avengers: Infinity War

Tambah pegawai polis Proddatur, India, mangsa yang dikenali sebagai Peddapasupula Baasha, 43, memutuskan untuk menonton filem garapan adik-beradik Russo itu sempena meraikan Hari Buruh pada 1 Mei lalu.

Filem Mon, 12 Mar 2018

Bidong kutip kurang RM10,000, Yusof Kelana Tak Kecil Hati

Sejak awal saya dah jangka. Penonton lebih minat filem santai, komersial dan bukan naskah bercorak sejarah seperti Bidong. Tak apa, saya anggap penghasilan filem ini sumbangan saya kepada industri…

| Live TV