TECH By: SGMS Enal October 28, 2019 @ 12:17pm

Primitive Skateboarding Menghasilkan Aksesori Bertemakan Anime Naruto Shippuden

Jika anda peminat tegar anime Naruto, khususnya Naruto Shippuden jangan lepaskan peluang untuk memiliki barangan bertemakan anime tersebut dari Primitive Skateboarding.

Ia merupakan kolaborasi antara syarikat tersebut bersama Shonen Jump bagi mengeluarkan barangan bertemakan anime popular dari Jepun itu termasuklah pada papan luncur, jaket, baju T, baju hud dan pelekat.

Kolaborasi ini merupakan yang kedua antara Primitive Skateboarding dan Shonen Jump selepas sambutan hangat yang diterima mereka menerusi barangan aksesori bertemakan anime Dragon Ball Z  yang mula ditawarkan sejak bulan Mei lalu.

Barangan dan aksesori betemakan anime Naruto Shippuden ini pula akan mula ditawarkan pada 1 November nanti yang boleh dibeli menerusi laman muka rasmi Naruto X Primitive Skate.

Sumber: HypeBeast & wiser.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

TECH Tue, 10 Jul 2018

Alpha Universe – Hab Informasi Bagi Pengguna Kamera Sony

Sony merupakan syarikat yang mempunyai pelbagai jenis barisan produk. Dari televisyen, laptop, konsol permainan video dan banyak lagi. Ia termasuklah kamera. Sony juga adalah antara pengeluar terkemuka bagi peranti kamera terutamanya kamera DSLR. Bagi memastikan mereka terus […]

TECH Mon, 15 Jul 2019

Muat Turun Fail Daripada Youtube Menggunakan Aplikasi Snaptube

Berikut kami ingin kongsikan cara untuk memuat turun fail daripada Youtube menggunakan aplikasi alternatif iaitu Snaptube. Caranya sangat mudah.

TECH Thu, 11 Jan 2018

Tips Mudah Untuk Mendapatkan Semula Fail Dari Pemacu Pena Anda

Hilang fail penting yang telah disimpan dalam pemacu pena (pendrive) sering memeningkan kita. Pernah tak anda kehilangan fail-fail penting yang anda simpan dalam pemacu pena anda secara tiba-tiba?

TECH Fri, 9 Feb 2018

Tips “Download” Video Daripada Facebook menggunakan iPhone

Kepada pengguna iPhone, memang susah untuk memuat turun video daripada Facebook kerana tahap keselamatanya yang tinggi.

TECH Mon, 9 Sep 2019

Nombor Tiada Dalam “Contact” Macam Mana Nak Hantar WhatsApp

Leceh bila kena simpan no terlebih dahulu sebelum nak Whatsapp

TECH Fri, 12 Oct 2018

Kongsi Step Mudah Ibu Bapa Perlu Buat Untuk Pantau Handphone Anak

Kemajuan teknologi sudah banyak mendedahkan kanak-kanak dengan gejala yang tidak sihat. Lihat sahaja kes yang dilaporkan di media massa, di usia mentah mereka sudah terpengaruh dengan perkara negatif, salah satu puncanya adalah menggunakan gadjet seperti […]

TECH Sat, 22 Dec 2018

5 Kelebihan Laptop Gaming Murah ASUS TUF FX505 dan FX705

Diklaim sebagai laptop gaming termurah yang hadir di Malaysia. Ini menyenaraikan kelebihan ASUS TUF Gamin FX505 dan FX705.

TECH Tue, 27 Feb 2018

Cipta Emoji Sendiri Melalui Telefon Pintar

Keistimewaanya, peranti kali ini dilengkapi dengan emoji AR yang lebih realistik  sehingga pengguna boleh mencipta emoji dengan wajah sendiri.

TECH Mon, 2 Jul 2018

Cara Untuk Mainkan Fail DVD & VCD Pada Android

Mmainkan fail – fail fail jenis DAT dan VOB yang terdapat pada DVD dan VCD pada peranti Android.

TECH Sat, 12 Oct 2019

| Live TV