Trending By: Salma Syahbuddin March 7, 2018 @ 9:09am

Lawak! Koleksi Biskut Viral Bikin Pecah Perut

Apa yang menarik pasal biskut viral ni?

Biskut viral yang menggunakan hanya empat bahan asas ini semakin mendapat perhatian bukan sahaja kerana bahan-bahannya yang murah tetapi bentuk biskut ini juga menjadi bahan lawak sebaik sahaja keluar daripada ketuhar.

Resepi yang mula menjadi viral sejak dikongsikan menerusi laman sosial Facebook ini telah diinspirasikan oleh Maria Khalisya  Khalis. Beliau berkongsi resepi biskut viral ini sebagai salah-satu aktiviti beliau bersama anak-anak.

Namun, apa yang menarik perhatian netizen keadaan dan bentuk alien yang muncul beserta caption yang netizen labelkan untuk biskut viral ini sesuai dengan bentuknya semestinya bikin orang ramai pecah perut!  Tengok sahajalah hasilnya.

Kreatif juga rakyat Malaysia kan? Tak sangka air tangan Puan Maria Khalisya untuk hasilkan biskut viral ni menjadi perhatian netizen sehingga ramai yang ingin mencubanya. Tapi, gambar terakhir tu, korang rasa biskut Alien ni betul-betul serupa dengan Psy ke? Kalau serupa, bertuah betul Psy ada biskut sendiri kan?

Dan, kepada korang yang baca story ni, jangan pula ketawa sampai berdekah-dekah sampai tak buat kerja okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 28 Oct 2020

Tarikh Tutup GKP 2.0 31 Oktober Ini

Sama- sama kita bangunkan ekonomi negara!

Trending Tue, 24 Nov 2020
Trending Tue, 24 Mar 2020

COVID-19: Pengorbanan Mulia Rakyat Turki Sanggup Edar Makanan Di Tepi Jalan Buat Golongan Miskin

Di saat situasi darurat ini, bersyukurlah kita masih mampu bertukar menu makanan dan hidup dalam keselesaan namun apa nasib golongan seperti ini?

Trending Thu, 17 Sep 2020

Arab Saudi Buka Sempadan 1 Januari 2021, Tempahan Umrah Boleh Dilakukan Mulai Sekarang

Berita terkini buat rakyat Malaysia yang ingin melakukan ibadah umrah..

Trending Thu, 29 Nov 2018

Bella Hadid Follow Neelofa Di Instagram, Wow!

Neelofa ajar Bella cara makan nasi lemak!

Trending Fri, 20 Nov 2020
Trending Wed, 27 Nov 2019
Trending Sat, 24 Feb 2018

Anak Sesak Nafas, Kenal Pasti Tanda Amaran Dan Bertindak Segera

Bila anak dah sesak nafas, ibu bapa pastinya panik, kenal pasti tanda amaran dengan pantasye

Trending Thu, 10 Sep 2020

| Live TV