Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Trending By: Salma Syahbuddin March 7, 2018 @ 9:09am

Lawak! Koleksi Biskut Viral Bikin Pecah Perut

Apa yang menarik pasal biskut viral ni?

Biskut viral yang menggunakan hanya empat bahan asas ini semakin mendapat perhatian bukan sahaja kerana bahan-bahannya yang murah tetapi bentuk biskut ini juga menjadi bahan lawak sebaik sahaja keluar daripada ketuhar.

Resepi yang mula menjadi viral sejak dikongsikan menerusi laman sosial Facebook ini telah diinspirasikan oleh Maria Khalisya  Khalis. Beliau berkongsi resepi biskut viral ini sebagai salah-satu aktiviti beliau bersama anak-anak.

Namun, apa yang menarik perhatian netizen keadaan dan bentuk alien yang muncul beserta caption yang netizen labelkan untuk biskut viral ini sesuai dengan bentuknya semestinya bikin orang ramai pecah perut!  Tengok sahajalah hasilnya.

Kreatif juga rakyat Malaysia kan? Tak sangka air tangan Puan Maria Khalisya untuk hasilkan biskut viral ni menjadi perhatian netizen sehingga ramai yang ingin mencubanya. Tapi, gambar terakhir tu, korang rasa biskut Alien ni betul-betul serupa dengan Psy ke? Kalau serupa, bertuah betul Psy ada biskut sendiri kan?

Dan, kepada korang yang baca story ni, jangan pula ketawa sampai berdekah-dekah sampai tak buat kerja okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 20 Aug 2019

Azizan Osman Tawar Diri Untuk Menaja Lebih 100 Warga Utusan?

Ramai simpati dengan nasib yang menimpa warga Utusan termasuk pakar motivasi, Azizan Osman.

Trending Mon, 18 May 2020
Trending Thu, 11 Jan 2018

Mommy-to-be Siti Nurhaliza Rai Birthday ke-39

Tanggal 11 Januari lalu, genap usia 39 tahun penyanyi tersohor dan kesayangan ramai, Dato’ Seri Siti Nurhaliza Taruddin. Hari jadi tahun ini memang sangat bermakna buat penyanyi cantik ini sebab Mac nanti Siti bakal menimang […]

Trending Tue, 23 Mar 2021
Trending Thu, 7 Nov 2019

Kakak Kurus-Kering Dipercayai Berlapar Semata-Mata Nak Simpan Duit Rawat Adik

Sayangnya dia pada adiknya.. Sanggup menahan lapar agar dapat merawat sakit adiknya

Trending Fri, 31 Jan 2020
Trending Wed, 21 Nov 2018

This 12-Year-Old Thai Model is Actually a Boy and People Love Him for His Cross-Dressing

He’s made so much money, he could buy a house for his family too!

Trending Mon, 30 Mar 2020

[TERKINI] Pesawat Bawa Pasukan Perubatan Perangi Covid-19 Meletup, 8 Maut

Salam takziah buat keluarga mangsa yang terlibat

Trending Fri, 5 Oct 2018

Opsss… Ini Mall ATAU Bangunan Tak Siap?

Menerusi perkongsian saudara Kai Chuan, bangunan itu mungkin dilihat sebagai unik pada sesetengah orang namun rata-rata netizen berpendapat ia seolah gambaran sebuah bangunan tak siap. Korang rasa macam mana?

| Live TV