Trending By: Syafiqa Irdina April 28, 2020 @ 1:54pm

“30 Hari 30 Resepi Abang Sajikan” – Khairul Aming Kongsi Juadah Berbuka Simple Sepanjang Ramadan!

Jangan risau adik tidak ada bazar Ramadan, 30 hari 30 resipi abang sajikan!

Siapa yang tidak kenal dengan personaliti media sosial, Khairul Aming yang popular dengan resepi kreatif miliknya yang sering mendapat likes dan share yang banyak di Facebook dan Instagram ni kan?

Sempena Ramadan tahun ini, beliau kembali dengan menu juadah berbuka yang menarik dan mudah ikut buat para pengikutnya!

Jom tengok antara menu yang telah dikongsikan oleh Khairul Aming:

Day 1

Day 2

Day 3

Day 4

Day 5

Memang kreatif dan simple je! Kalau korang tak nak ketinggalan, boleh turn on notifikasi untuk setiap perkongsian menu yang bakal dimuat naik oleh Khairul Aming nanti okay?

Selamat mencuba!

Kredit: Instagram Khairul Aming

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 27 Apr 2018

9 Tahun Bersama, Apek Ucap Selamat Tinggal!

Saya baru berumur 29 tahun, sebagai penjaga gol, perjalanan karier saya masih panjang dan saya yakin masih mampu memberikan yang terbaik kepada pasukan yang bakal disertai kelak, kata Apek.

Trending Thu, 15 Nov 2018

Digigit Monyet ‘Samseng’, Bayi 12 Hari Maut

Bayi itu digigit di bahagian kepala dan ditinggalkan ketika dikejar orang ramai bersenjata batu dan kayu.

Trending Thu, 17 Oct 2019

‘Wanita Bukan Saingan Tapi Pelengkap’- Haniza Talha

Penglibatan wanita tidak boleh dilihat sebagai saingan sebaliknya mereka lengkap melengkapi antara golongan lelaki.

Trending Thu, 9 Apr 2020
Trending Mon, 5 Mar 2018

2ๅฒๅ„ฟๅฎณiPhoneใ€Œ้”ๆœบ47ๅนดใ€ๆฏๅดฉๆบƒ

ไธญๅ›ฝไธ€ๅ้™†ๅง“ๅฆˆๅฆˆ่ฎฉ2ๅฒๅŠๅ„ฟๅญ็Žฉๆ‰‹ๆœบๆ—ถ๏ผŒๅ› ไธบๅญฉๅญ็–ฏ็‹‚่พ“้”™่งฃ้”ๅฏ†็ ๏ผŒๅฏผ่‡ดๅ‡บ็Žฐใ€Œ่ฏท25114984ๅˆ†้’Ÿ๏ผˆ็บฆ47ๅนด๏ผ‰ๅŽๅ†่ฏ•ไธ€ๆฌกใ€๏ผŒ่ฎฉๅฅน่ถ…็บงๅ‚ป็œผไธŽๆ‡Šๆ‚”ใ€‚

Trending Tue, 2 Jun 2020

[TERKINI] DBKL Beku Lesen Minuman Keras

Harap tindakan ini dapat beri keadilan kepada mangsa yang terlibat

Trending Fri, 10 Jul 2020
Trending Thu, 5 Sep 2019

โ€˜Disambutโ€™ Dengan Balingan Objek Pada Penyokong Harimau Malaya

Risaunya sebab tujuan untuk bermain bola sepak tetapi jadi huru-hara pula

Trending Sun, 25 Nov 2018

Daniel Semakin Positif Tetapi Duit Pembedahan

Kesihatan Daniel semakin positif tetapi duit pembedahan belum lagi mencukupi. Harap rakyat Malaysia membantu meringakan beban keluarganya

Trending Tue, 17 Jul 2018

Golongan LGBT Perlu Hak Sama Rata, Jangan Diskriminasi

Beliau diminta mengulas mengenai aktivis LGBT Numan Afifi yang meletak jawatan sebagai pegawai akhbar Menteri Belia dan Sukan Syed Saddiq Syed Abdul Rahman berikutan kontroversi mengenai identitinya.

| Live TV