Trending By: Syafiqa Irdina April 28, 2020 @ 1:54pm

“30 Hari 30 Resepi Abang Sajikan” – Khairul Aming Kongsi Juadah Berbuka Simple Sepanjang Ramadan!

Jangan risau adik tidak ada bazar Ramadan, 30 hari 30 resipi abang sajikan!

Siapa yang tidak kenal dengan personaliti media sosial, Khairul Aming yang popular dengan resepi kreatif miliknya yang sering mendapat likes dan share yang banyak di Facebook dan Instagram ni kan?

Sempena Ramadan tahun ini, beliau kembali dengan menu juadah berbuka yang menarik dan mudah ikut buat para pengikutnya!

Jom tengok antara menu yang telah dikongsikan oleh Khairul Aming:

Day 1

Day 2

Day 3

Day 4

Day 5

Memang kreatif dan simple je! Kalau korang tak nak ketinggalan, boleh turn on notifikasi untuk setiap perkongsian menu yang bakal dimuat naik oleh Khairul Aming nanti okay?

Selamat mencuba!

Kredit: Instagram Khairul Aming

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 25 Apr 2018

民间晚上禁忌:半夜10件不要做的事

晚上11点到凌晨1点是一天中阴气最重的时刻,在古人的神鬼传说中是鬼魂出没的时间。相信不少人都被长辈提醒这半夜10件不要做的事!比如不能照镜子,不能吹口哨等,加上听到的一些灵异故事,越发的让人觉得可怕。

Trending Sat, 21 Dec 2019
Trending Thu, 16 Aug 2018

4 Gambar DiKongsi Sebelum Kematian

“Pria pada beberapa kesempatan menjadi penguasa nasib mereka”, Tetapi setiap momen tidak selalu sama dengan ungkapan Shakespeare.

Trending Fri, 6 Mar 2020
Trending Tue, 23 Jul 2019

插画家运用「巧妙的3D技术」让平面漫画都赋予新生命!

插画家运用「巧妙的 3D 技术」让平面漫画都有了新生命,一个个跳出纸面来!

Trending Thu, 15 Feb 2018

12 ‘PANTANG’ EVERYONE MUST KNOW BEFORE THIS CHINESE NEW YEAR

Just like any other Asian cultures and celebrations, Chinese New Year has got quite a few do’s and don’ts too. Here are a few don’ts for your information just so you don’t accidentally do something silly.

Trending Thu, 4 Jul 2019

Misteri Mayat Tangki Air Terungkai, Polis Sahkan Rangka Mayat Milik Pelajar UITM Raub

Objek seperti rangka dan tulang ditemui di tangki air pada Mac lalu

Trending Thu, 11 Jan 2018

‘Bandar Rahsia’ Paling Cantik di Thailand

Khao Yai adalah salah satu daripada daerah yang paling cantik di Thailand, hanya 3 jam memandu dari Bangkok.  Khao Yai juga dikatakan sebagai mini Europe dengan taman bunga yang luas, replika rumah hobbit dan struktur […]

Trending Wed, 6 May 2020

| Live TV