Trending By: Syafiqa Irdina April 28, 2020 @ 1:54pm

“30 Hari 30 Resepi Abang Sajikan” – Khairul Aming Kongsi Juadah Berbuka Simple Sepanjang Ramadan!

Jangan risau adik tidak ada bazar Ramadan, 30 hari 30 resipi abang sajikan!

Siapa yang tidak kenal dengan personaliti media sosial, Khairul Aming yang popular dengan resepi kreatif miliknya yang sering mendapat likes dan share yang banyak di Facebook dan Instagram ni kan?

Sempena Ramadan tahun ini, beliau kembali dengan menu juadah berbuka yang menarik dan mudah ikut buat para pengikutnya!

Jom tengok antara menu yang telah dikongsikan oleh Khairul Aming:

Day 1

Day 2

Day 3

Day 4

Day 5

Memang kreatif dan simple je! Kalau korang tak nak ketinggalan, boleh turn on notifikasi untuk setiap perkongsian menu yang bakal dimuat naik oleh Khairul Aming nanti okay?

Selamat mencuba!

Kredit: Instagram Khairul Aming

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 27 Jun 2019

Pertama Di Malaysia, Hotel Ini Jamin Penginapan Penuh 26 Jam!

Nak bercuti tapi tak tahu nak check in kat mana? Jom tengok hotel apa sesuai untuk korang!

Trending Fri, 22 Jun 2018

Pelik! Lelaki Nekad Pecah Rumah Hanya Berseluar Dalam

Suspek yang dilihat dalam keadaan mencurigakan terus ditahan sebelum kumpulan lelaki berkenaan lalu memaklumkan kejadian kepada mangsa.

Trending Mon, 19 Feb 2018

LANGKAWI SKYCAB BEROPERASI SEMULA, 3000 PENGUNJUNG BERATUR BELI TIKET

Difahamkan, tiada pelancong yang membatalkan rancangan mereka untuk menaiki kereta kabel ini, yang dikendalikan Panorama Langkawi, sebuah anak syarikat Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA).

Trending Fri, 22 Jun 2018

Demi Bahagia, Wanita Ini Pilih Hidup Bermadu Walaupun…

Jika saya pilih berpisah dengan suami, secara jujurnya saya mungkin akan menderita…Bukan semua wanita mampu buat apa yang wanita ini sedang lalui, anda kuat!

Trending Wed, 19 Dec 2018

「书写励志便利贴」18岁英国少女救了8条命

英国北部桑德兰市有一座威尔摩斯桥,常常有许多对生活绝望的人选择在此轻生,一位18岁的少女,有感于生命的可贵,在桥上写下许多「励志便利贴」顺利拯救了8条性命。

Trending Tue, 31 Dec 2019

Murid Darjah Satu Pimpin Mak Ayah Buta Tunjuk Satu Sekolah Undang Sebak

Hari terakhir penghujung tahun 2019, maka bermulah sesi orentasi bagi pelajar darjah satu di beberapa buah sekolah sekitar Malaysia. Bukan sahaja pelbagai kerenah kanak-kanak dapat dilihat, tetapi reaksi ibu ayah yang pastinya teruja melihat anak […]

Trending Thu, 21 Feb 2019
Trending Mon, 5 Mar 2018

2岁儿害iPhone「锁机47年」母崩溃

中国一名陆姓妈妈让2岁半儿子玩手机时,因为孩子疯狂输错解锁密码,导致出现「请25114984分钟(约47年)后再试一次」,让她超级傻眼与懊悔。

Trending Thu, 11 Oct 2018

Tak Nak Bayar Parking Punya Pasal, Pemandu Bakal Disiasat?

Alahai, sebab RM 3 pun sampai nak bergaduh dekat parking? Apa cerita ni…

Trending Tue, 30 Oct 2018

| Live TV