Trending By: Syafiqa Irdina April 28, 2020 @ 1:54pm

“30 Hari 30 Resepi Abang Sajikan” – Khairul Aming Kongsi Juadah Berbuka Simple Sepanjang Ramadan!

Jangan risau adik tidak ada bazar Ramadan, 30 hari 30 resipi abang sajikan!

Siapa yang tidak kenal dengan personaliti media sosial, Khairul Aming yang popular dengan resepi kreatif miliknya yang sering mendapat likes dan share yang banyak di Facebook dan Instagram ni kan?

Sempena Ramadan tahun ini, beliau kembali dengan menu juadah berbuka yang menarik dan mudah ikut buat para pengikutnya!

Jom tengok antara menu yang telah dikongsikan oleh Khairul Aming:

Day 1

Day 2

Day 3

Day 4

Day 5

Memang kreatif dan simple je! Kalau korang tak nak ketinggalan, boleh turn on notifikasi untuk setiap perkongsian menu yang bakal dimuat naik oleh Khairul Aming nanti okay?

Selamat mencuba!

Kredit: Instagram Khairul Aming

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 2 Apr 2020
Trending Fri, 2 Feb 2018

85kg肥妹遭霸凌 减肥患病瘦成「25kg肉干骷髅」

英国沃勒西(Wallasey)23岁汉娜(Hannah Lucas)最胖时期有85公斤,超壮硕的身材、肥滋滋的油肚成为同学之间嘲笑的题材,让她每天备受嘲讽霸凌。在她下定决心减肥,每想到减过头罹患厌食症,体重掉到只剩25公斤,顿时失去生存的意义。

Trending Thu, 15 Aug 2019

Mayat Nora Anne ‘Dipindahkan?’ Sukarelawan Dan Pendaki Bongkar Pertama Kali Jumpa Mayat Nora Anne Dalam Keadaan Terbaring

Kehilangan seorang gadis warga Ireland, Nora Anne Quoirin yang akhirnya ditemui mati menggemparkan negara. Gadis berusia 15 tahun itu dilaporkan hilang ketika bercuti bersama keluarganya di Dusun Hill, Pantai, Negeri Sembilan sebelum ditemui mati selepas […]

Trending Wed, 21 Jul 2021

Suntikan ‘Picagari Kosong’, Ini Penjelasan KKM

Lepasni, before suntik korang check dulu okay

Trending Tue, 25 Aug 2020
Trending Fri, 17 Jul 2020
Trending Mon, 9 Nov 2020
Featured Fri, 17 Sep 2021

Status Rayuan BPR Boleh Disemak Bermula Esok -Tengku Zafrul

Korang boleh check akaun masing-masing!

Featured Sat, 25 Sep 2021
Trending Thu, 11 Oct 2018

Ditipu Teman Lelaki, Lihat Tindakan Gadis ‘Kental’ Ini!

Tak semua benda yang kita rancang tu akan jadi kenyataan. Betul, hati manusia ni berubah-ubah. And betul, tak semua lelaki ni trash. Tapi lelaki yang aku dapat ni trash. Thanks bruh…

| Live TV