Trending By: Attiqah Mohd March 23, 2020 @ 9:59am

“Aku Minta Kirimkan Doa Buat Ashraf”- Rintihan BCL Tidak Dapat Sambut Ulang Tahun Kelahiran Bersama Suami

Sebulan telah berlalu sejak pemergian Ashraf Sinclair,  adiknya Adam Sinclair dan Aishah Sinclair muncul di laman sosial meluahkan perasaan rindu buat pelakon itu namun peminat masih ternanti-nanti akan kemunculan isterinya, Bunga Citra Lestari di laman Instagram. 

Terbaru, sempena sambutan ulang tahunnya, buat pertama kali nya BCL kembali muncul di Instagram dan memuat naik mengenai status kehidupannya setelah pemergian Ashraf.

Ucapan ringkas BCL  mengundang perasaan sebak buat para peminat yang membacanya. Menerusi Instastory yang dimuatnaik BCL mengucapkan terima kasih buat semua yang telah memberikannya kekuatan. 

BCL turut meluahkan perasaaan bersyukur dikelilingi kaum keluarga, sahabat dan para peminat yang tidak jemu menyokongnya. Mengakui bahawa kehilangan Ashraf tidak mudah untuk dirinya namun penyanyi berusia 37 tahun itu berjanji akan terus menguatkan semangat.

BCL juga sempat meminta agar para peminat menitipkan doa buat arwah suami tercinta dan berpesan agar semua orang menjaga diri dan berada di rumah dalam waktu genting ini. Kami mendoakan semoga BCL sekeluarga berada dalam keadaan selamat terutama dan terus kuat walau apa jua yang berlaku. 

Kredit: Instagram BCL

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 20 May 2020
Trending Sat, 28 Sep 2019

事实 VS. 媒体想让我们看到的模样

「资讯爆炸」的程度已经远远超过当初发明这个词的人们所能想像得了,而这样的环境下衍生了可怕的问题。

Trending Sat, 2 Mar 2019

Cuaca Panas Dianggar Meningkat Lagi, Orang Ramai Perlu Waspada

fenomena El Nino yang dijangka berlaku pada Mei nanti agak lemah dan tidak memberi impak yang signifikan kepada cuaca di negara ketika ini.

Trending Sat, 12 Jan 2019

择定开工吉日!也要懂得开工开运秘笈~

当我们确定了开工的吉日后,那么在开工当天又应该要做好什么准备呢?

Trending Fri, 8 May 2020

KKM Kesan Kluster Libatkan ‘Pak Guard’ Di Pusat Beli Belah

jangan lupa amalkan penjarakan sosial tau korang!

Trending Mon, 13 May 2019

无现金交易!为 #RAYASEMPOI 掀起轻松过节新潮流

Touch‘n Go电子钱包走入甘榜峇鲁斋戒月市集!无现金交易为 #RAYASEMPOI 掀起轻松过节新潮流~

Trending Fri, 21 Feb 2020
Trending Sat, 11 Jul 2020
Trending Mon, 20 Apr 2020

| Live TV